• Martin Koller – Americké století končí – čínské začíná

    Posted on by Martin Dukát

    Vojenskou i morální porážku agresorů NATO/EU-UKR na hranici mezi Ukrajinou a Ruskem nedokáže zastřít propaganda šířena protinárodními slouhy cizáků v ČT, ČRo a na Seznamu. Nejedná se pouze o standardní lži, ale rovněž zamlčování faktů českým divákům a posluchačům hlavních médií. Celé to připomíná německou propagandu, která se dodnes snaží zastírat a omlouvat podlé agrese Německa v létech 1936-1941 zničující porážky německých ozbrojených sil v letech 1943, 1944 a 1945 na východní frontě.

    Agresorům z NATO/EU se dosud nepodařilo vyvolat válku na hranici mezi Ukrajinou a Ruskem. Především nenašli možnost uplatnit jakoukoli komedii o ruské agresi, která by přesvědčila obyvatele zemí NATO/EU, aby podporovali vlastní oběti životů a majetku pro zájmy amerických globálních lichvářů, německých revanšistů a lichvářské bandy rozkrádající Ukrajinu již třicet let. Neuspěly ani komedie po vzoru Kosova. I tam zorganizovala demokratická média paniku a útěk obyvatel před údajnou srbskou agresí. Uprchlíky poté napadlo letectvo NATO/EU a stovky jich pobilo, oficiálně. Dalších několik stovek pobili islámští teroristé podporovaní NATO/EU proto, že nechtěli válku. Nelze vyloučit, že někteří z těchto mrtvých posloužili při vytvoření další sprosté komedie ve Srebrenici v režii NATO/EU, především Německa. Ostatně, podobnou komedii organizoval Goebels v roce 1938 ve spolupráci se sudeťáky. Využíval ji při lhaní o českém krvavém teroru v pohraničí a nutnosti německé vojenské humanitární agrese na pomoc týraným a vražděným Němcům.

    Z Ukrajiny předvedli útěkovou komedii jen tamní politici. Kdyby se nejednalo o komedii, ale opravdový útěk, padaly by z nich nakradené miliony dolarů, jako z afghánského prezidenta. To byl také velký oblíbenec NATO/EU. Je opravdu zvláštní, že politické reprezentace NATO/EU, u nás především pražská havlérka (ANO, ODS, KDU-ČSL/TOP 09/ STAN, Piráti, ČSSD a Konečné vedení KSČM-Konečné Schwabovci Čech a Moravy) se všude přátelí a morálními mrzáky, lháři, pokrytci, kriminálníky, teroristy, zloději, korupčníky, úchyláky a narkomafiány. Někteří nedělají veřejně a hrají komedii s podporou médií ovládaných globálními lichváři, jako euro-Konečná v ČT u Moravce, kde předváděla názory, které nebyly ani z její hlavy. Nikdo jiný s takovými názory se nesmí k ČT ani přiblížit a nedostává prostor na Seznamu. Proč asi? Že by přestalo platit staré pořekadlo o tom, že jsi takový, jaké máš přátele? Kdo mohl z Ukrajiny utéci před zlodějinou lichvářsko-fašistické bandy a jejích agresí už pravděpodobně z Ukrajiny emigroval. V ukrajinském parlamentu zůstalo dočasně méně, než třicet poslanců. Na komedii se podílí rovněž ministerstva zahraničí států NATO/EU tím, že odvolávají svoje občany, případně diplomaty z Ukrajiny. Komično situace dokazuje fakt, že například diplomati Číny a naprosté většiny dalších zemí nikam neprchají. Pouze loutky a slouhové globálních lichvářů, imperialistů a německých revanšistů.

    Ukázkovou, byť nikterak novou komedii předvedla média NATO/EU v případě zahájení ruského cvičení strategických sil, které následovalo v souladu se stahováním ruské armády od hranice Doněcka a Luganska. Opět povyk o ruské agresi. Ono se nelze divit, protože strach z COVIDu opadá. Naopak roste odpor a vztek na protibělošský vakcinační teror, ne-li holokaust u stále více občanů NATO/EU. Je třeba udržovat obyvatele zemí NATO/EU ve strachu, aby byli manipulovatelní a nemysleli na to, že je globální i lokální lichváři doslova sdírají z kůže a bezohledně tlačí do chudoby rostoucími cenami potravin, energií a tepla, stejně jako rozhazováním peněz na COVIDovou lumpárnu, případně na korupční nákupy zbraní. Naše republika je z tohoto hlediska světovým rekordmanem, a to i ve srovnání s okolními koloniemi. Stačí si připomenout vrtulníky UH-1Y a AH-1Z, kulomety Minimi, zemědělské náklaďáčky a druhý nákup přenosných protiletadlových komplety RBS-70. Ceny elektřiny jsou ve srovnání s Německem několikanásobné. Za to můžeme poděkovat jak minulé vládě Babiše, tak současné Fialy. Není mezi nimi žádný rozdíl. Pilně pracují na ukrainizaci české kolonie podle potřeb globálních lichvářů, amerických imperialistů a německých revanšistů. Polští a Maďarští politici dokázali udržet ceny elektřiny na rozumné úrovni a pracují ve prospěch občanů. Naši na občany a voliče kašlou, slušně řečeno, a udržují vysokou životní úroveň Němců.

    Odsun ruských vojsk, nepoměrně slabších ve srovnání s ukrajinskou armádou, jejími „poradci“ z NATO/EU a různými ozbrojenými bandity, tedy zhruba 300 000 ozbrojenců bez mobilizace sebral vítr z plachet prolhané propagandě NATO/EU-UKr. (zde se omlouvám za vyšší počet ukrajinských ozbrojenců, který jsem uvedl v předešlém článku, protože jsem započítal zálohy) Neustále vyhlašovaná nová a nová data ruské agrese a rozšíření útěkových komedií o Rakousko a Německo, které je na základě kancléřského aktu americkou kolonií do roku 2048 slouží už jen k obveselení. Připomíná to šaškárnu vyrobenou na objednávku globálních lichvářů kolem zbrojního a muničního skladu ve Vrběticích. Nelze se zbavit dojmu, že celá zahraniční politika NATO/EU je v současnosti postavena na lži, zamlčování faktů a mediální komediích.

    S ruskou agresí jaksi neladí fakt, že jakmile byl zahájen odsun ruských vojsk od hranice s Ukrajinou, případně teritorii Donbasu a Luganska, začaly útoky ze strany Ukrajinské armády a zločineckých praporů na uvedená teritoria, a to palbou dělostřelectva a pěchotních podpůrných zbraní typu granátometů, pancéřovek. Palba byla jako obvykle vedena z velké části na civilní cíle, což je u banderovců a jim podobných zločinců typické. Typická lichvářská podlost, která jen dokazuje, kdo vládne na Ukrajině. Tento fakt naše hlavní média ČT, ČRo a Seznam zcela zamlčela a blábolila a střelbě ze strany obránců Doněcka a Luganska. Každopádně lze konstatovat, že ministryně Černochová se dodávkou dělostřelecké munice na Ukrajinu dopustila odporné špinavosti a nese zodpovědnost za pokračování bojů, stejně jako každého mrtvého a zraněného dělostřeleckou municí žoldáků ukrajinského lichvářsko-fašistického režimu.

    Znovu by bylo třeba žádat, aby politici a média NATO /EU vysvětlili, proč podporují takový režim, který se opírá o tradice příslušníků SS, dozorců z německých vyhlazovacích koncentráků a etnických čistek Ukrajinců vůči Polákům, Židům, Čechům i Rusům. Je opravdu směšné, jestliže se v Německu staví muzea holocaustu a zároveň se podporují ti, kteří ho oslavují na Ukrajině a v Pobaltí. Vzorová podlost současných německých křesťanů i socialistů, reálně revanšistů a pokračovatelů nacistických tradic a slouhů globálních lichvářů.

    Stačí si položit otázku, jak je možné, že na straně obyvatel Doněcka a Luganska přibývá mrtvých a raněných civilistů, zatímco na druhé straně bojové linie nikoli. Co dělá OSN, co dělá OBSE, co dělají mírotvorci a humanisté NATO/EU? Kde je Charta OSN a první bod atlantické smlouvy (NATO)? Kdo zodpovídá za média, především různé rady ČT a ČRo, jestliže odtamtud slyšíme pouze jednostrannou a prolhanou válečnou propagandu?

    Vzhledem k vraždění civilistů samozřejmě nikdo z humanistů NATO/EU nezakročil, zato se zastavil odsun ruské armády. A z našich médií se okamžitě ozývá, že odsun je podvod. Každopádně se pokračuje v rozeštvávání obyvatel Evropy nezodpovědnými politiky a mediálními pracovníky NATO/EU. Nelze se zbavit dojmu, že jsou rozhodnuti vyvolat válku na hranici Ruska za každou cenu a využít toho k agresi proti Rusku. Přitom mohli celý problém Doněcka a Luganska řešit již před šesti lety mírovou cestou. Nikdo z nich nic takového neudělal, přehlížejí vražedné porušování minských dohod ukrajinskou armádou a zločineckými prapory typu Azov a Donbas a jednostranně lžou a lžou.

    Na závěr je třeba dodat jednu potěšující informaci. Vedení USA se v pátek rozhodlo k dalšímu mírotvornému provokačnímu náletu strategických bombardérů k ruské hranici, jako odpovědi na odsun ruské armády. Možná se jednalo o zahájení připravované agrese proti Rusku. Každopádně americké letectvo tentokrát narazilo na tvrdou odpověď, a to už více, než 3000 km od ruských hranic. Jak bombardérům, tak průzkumným a velitelským letounům přestaly fungovat navigační a komunikační systémy a musely se otočit a táhnout domů, doslova se svěšenými ocasy. Můžeme si připomenout, jak dopadl svého času americký torpédoborec Donald Cook, když se pokoušel o provokaci na Černém moři. Rušení zahájené ve 12 hodin moskevského času pokrylo i Ukrajinu a zasáhlo dokonce až na území Slovenska. Potvrdily to důvěryhodné zdroje. Média NATO/EU o tomto fiasku agrese samozřejmě zarytě mlčí a vykřikují a ruské agresi.

    Biden mele jako ojetý gramofon, kde přeskakuje jehla na desce a Fiala a jeho komický služebný ubožák na ministerstvu zahraničí ho v našich lichvářsko-revanšistických médiích napodobují jako opice. Vtip je v tom, že každý z válečných štváčů NATO/EU by chtěl, aby tu válku se zlým Ruskem vybojoval někdo jiný. Jenže na to nestačí několik zločineckých praporů a fanatická část ukrajinské lichvářsko-fašistické armády, která je ochotná položit životy za zisky Kolomojského, Timošenkové, Sorose, či Schwaba.

    Nelze se zbavit dojmu, že po elektronickém výprasku uděleném Ruskem americkému strategickému letectvu, končí americké století. Díky nepodložené aroganci, naprosté tuposti a stupidní agresi americké zahraniční politiky a jejích evropských slouhů za posledních třicet let. Evidentně se chystá další biologický úder amerických lichvářů a imperialistů reprezentovaných Gatesem proti severní polokouli obývané bělochy. Proto se pražská havlérka snaží protlačit zákon, který by umožnil násilně terorizovat obyvatele a realizovat vakcinační holokaust pod záminkou humanitárního boje s epidemií. Bývalá koalice a opozice vzorně spolupracují v zájmu globálních lichvářů a německých revanšistů. Bašiš nebo Fiala, žádný rozdíl. Je otázka, zda za sebou humanisté NATO/EU prásknou jadernými dveřmi. Každopádně je jisté, že nastupuje čínské století a Čína je spojenec Ruska.

     

     


  • Martin Koller – Názory a otázky k volbám

    Posted on by Martin Dukát

    V posledních dnech jsem se zamyslel nad volbami z hlediska hodnocení produkce českého internetu, především Seznamu, který je protinárodní hlásnou troubou EU, stejně jako Dvořákova ČT. Televizi už nemám a nechybí mi. Předpokládám, že text se dostane k těm, kteří půjdou volit až v sobotu, čímž omezí možnost vykrádání nepohodlných hlasů pro SPD a jejich náhradu těmi správnými soro a euro hlasy.

    Úvodem bych ještě zdůraznil, že stát je tady především pro občany, nikoli jako koryto politiků, nebo pro kořistnické, či parazitující cizáky. Stát má chránit občana a zajišťovat maximum nezávislosti z hlediska produkce potravin, energií, léků a zbraní. Proto se snaží EU národní státy zničit a vyrobit koloniální eurokoncentrák, jako součást světového koncentráku vedeného novou finanční šlechtou, tentokrát finanční, tedy globálními a lokálními lichváři pod hesly velkého resetu, či nového světového řádu a za pomoci ekologismu a klimatismu, globální sexuální revoluce, zkorumpovaných médií, politických neziskovek, míšení bílé a černé rasy v rámci ideologie rasového multikulturalismu, likvidace historické křesťanské kultury, aktuálně rovněž COVIDového úderu, podvodu a kšeftu.

    Ve srovnání se stavem před listopadem 1989 se situace výrazně zhoršila, nejen v uvedených čtyřech oblastech nezávislosti. Po přijetí do EU můžeme mluvit o dalším období nesvobody. Nelze přehlédnout, že EU vedená Německem je konstrukcí amerických zájmů k ovládnutí Evropy po druhé světové válce. Potvrzuje to kancléřský akt, tedy podpis každého německého kancléře, počínaje prvním, Adenauerem v USA, kterým stvrzuje koloniální pozici poraženého Německa. Díky tomu je Německo a jím řízená EU pouze převodovou pákou amerických zájmů, přesněji americké nadnárodní finanční oligarchie-globálních lichvářů v Evropě, historicky propojených s německou a britskou finanční oligarchií. Podobný akt podepisuje každý japonský premiér. Zde je třeba zdůraznit, že problémem nejsou naše vztahy se zbývajícími etnickými Němci, nebo německým průmyslem, ale německá sudeťácko- revanšistická a koloniální zahraniční politika ve vztahu k zemím na východ a jih od německých a rakouských hranic, kdy nesmíme zapomínat, že Rakousko je německou zemí-východní markou Bavorska. Německou politiku ovládají slouhové Nového světového řádu, ideologičtí ekologisté, sexuální úchylové, pangermánští revanšisté a sudeťáci, přičemž nejvíce ohrožení jsou právě etničtí Němci. Celá politika německé EU je postavená na lži, strachu, korupci a byrokratickém teroru.

    Za naši koloniální pozici ve vztahu k Německu nesou zodpovědnost zkorumpovaní a vydíratelní politici a mediální pracovníci, mnohdy za kolaboraci svých předků v době německé okupace 1939-1945, případně lumpárny z období 1948-1990, někteří i za následující dobu pseudodemokracie a nesvobody a její ekonomické zločiny. Svůj podíl mají rovněž nemyslící a nezodpovědní voliči, kteří jim dávají svoje hlasy, mnohdy opakovaně.

    Úvodem bych se zmínil o brutální kampani proti legálně zvolenému prezidentu Zemanovi. Léta se média řízená, vlastněná, či ovládaná globálními lichváři, případně jejich slouhy z německé EU starají o Zemanův zdravotní stav. Nejvystrčenější je v médiích šéf o co dražšího, o to zbytečnějšího a protinárodnějšího Senátu, který začíná připomínat majora „kuní ksicht“ z amerického seriálu Masch. Připomněl bych dvě fakta. Americký prezident Roosevelt řídil USA z pojízdného křesla a dovedl k vítězství ve druhé světové válce. „Český“ prezident Havel, jehož druhá volba byla více, než podivná (účelové zatčení poslance Sládka) „marodil“ opakovaně a dlouhodobě, pravděpodobně z důvodu následků zhýralého života, především neustálého kouření, alkoholismu, dříve pravděpodobně i drog a různých sexuálních úchylek. Stal se symbolem lži, falše, politické korektnosti, pokrytectví, amorálnosti, zženštilosti a bezbřehého podlézání cizákům, jimž vděčil za mnohé, především mlčení a finanční podporu. A nevzpomínám si, že by média léta a stále dokola troubila na poplach, že je nezodpovědný a neschopný vládnout, byť to bylo zcela evidentní. Málokdo v historii poškodil naši zemi tak, jako Havel. Prezident by měl být především inteligentní, s velkým všeobecným rozhledem, analytickým myšlením, dobrými vyjadřovacími schopnostmi a vysokou zodpovědností, především z hlediska bezpečnosti státu. Logicky by to měl být vlastenec, nikoli podlézavý slouha. Tím vším se prezident Zeman vyznačuje, byť ani on není bez chyb. Není třeba, aby prezident někde skákal, křepčil, či lezl po stromech, jako opice, nebo omezený zarostlý lampasák od výsadkářů.

    Pokud někdo volil, či bude volit, měl by si promyslet, komu zajistí podíl na moci. Neměl by hodnotit kandidáty a strany pode toho, co vykřikují a slibují poslední dva měsíce, viz. Maláčová z ČSSD, ale co tito lidé, politici obecně a jejich partaje předváděly od svého založení jak slovně, tak v praxi. Ona se ta slova a činy mnohdy liší, nejvíce před volbami. Nelze rovněž přehlédnout, že ideologická slouhovská politika center stran pražské havlérky se mnohdy liší od praktické politiky lokálních politiků.

    Dobrou polovinu z posledních třicet let se potácíme v různých krizích. Dopad diletantské, procizácké-slouhovské, korupční a bezkoncepční politiky vlád posledních třiceti let se promítá rovněž do nastupující energetické krize. Bylo krásné mluvit o volném trhu, privatizovat průmysl, zemědělství i obchod, rozprodat kdejaký zdroj produkce a daní cizákům, navykládat kdejakému živnostníkovi, že je velkopodnikatel a bude Rottschild a zároveň si pozvat nadnárodní řetězce k jeho likvidaci. Ohánět se morálkou a vytvořit hluboce amorální společnost lži, pokrytectví, hlouposti, sobectví, korupce, oplzlosti a sprostoty, jenže dostáváme účet. Otevřením hranic se umožnilo cestování, rozšířilo podnikání, zesílily informační toky, ale nastal rovněž koloniální tah z ciziny, počínaje italskou mafií. To nejhorší vychází z EU, jejímiž pilíři jsou lež, strach, korupce a byrokratický teror.

    V celé české a takzvaně evropské politice narůstá rozpor mezi vedením politických stran a jejich členskou základnou a voliči. Zájmy jsou mnohdy zcela protichůdné. Typickým příkladem je ČSSD, která se přesunula z podpory pracujících občanů na podporu politiky globálních lichvářů a jejich EU. Vykřikování komunistických hesel dva týdny před volbami se na realitě nic nezmění. Důvodem je fakt, že vedoucí politici vnímají strany jako svůj soukromý ziskový podnik, pokud možno by tak chtěli řídit i stát. Tedy co možno ziskově pro sebe, ale bez velkého ohledu na zaměstnance, tedy voliče. Maximum zisku a minimum odpovědnosti a zpětné vazby. Strany pro sebe, strany držitelů koryt. Stát není firma.

    Podle mého názoru má smysl se zamýšlet především nad parlamentními stranami. Hlas odevzdaný pro strany, spolky atd., jako Přísaha (Šlachta), Volný blok (Volfová, Volný, Bobošíková), Aliance národních sil (Euro-Vítová) a bohužel i Trikolora je více, než nejistou investicí, která nanejvýš, po případném zisku 1,5 % a více hlasů zvýší cestou státního příspěvku životní úroveň vedení. Zároveň bude znamenat zahozený hlas z hlediska lepší budoucnosti pro bílou občanskou většinu, která pracuje, platí daně a vychovává řádně děti.

    Šlachtovu přísahu hodnotím jako účelový podvod na objednávku Babiše. Kdo by jim půjčil bez záruky miliony na nejistou volební kampaň? Musí mít minimálně tajného ručitele. Šlachtovy sliby jsou fantazie, jestliže by nezískali ve volbách aspoň 30% hlasů. Vůdce strany nepůsobí dojmem příliš inteligentní osoby a zarostlou vizáží připomíná spíše vandráka, který se vyspal za kravínem, než důstojného policistu po třiceti letech služby. Nikde jsem ostatně neobjevil zástupy korupčníků, které by zatkl za dlouhou dobu svojí služby pod přísahou. Šlachtovci jsou pro EU a NATO a proti přímé volbě prezidenta. Jaký je jejich přínos? Bojovné kecy, že Šlachta všechny zavře, když to nedokázal za třicet let? Pokud se vůbec Šlachta a někdo z jeho komoňů dostane do sněmovny, budou tam nanejvýš obveselovat ubohými verbálními projevy, počítat svoje poslanecké prebendy, a především úplatky, které dostanou za to, že budou pro někoho, (pravděpodobně Babiše), účelově hlasovat. Pokud chce někdo volit Babiše, nemusí to dělat přes Šlachtu.

    Volný blok připomíná stranu Úsvit-Národní koalice, kterou rovněž koučovala Jana Volfová, reprezentantka socialistického křídla pražské havlérky (aktuálně ANO, Piráti, TOP 09, KDU-ČSL, STAN, ČSSD, vedení KSČM), to vše s Vítem Bártou za zády. Strana byla evidentní podvod na vlastenecké voliče, zaměřený k eliminaci jejich hlasů. S tehdy minimálními zkušenostmi v politice jsem Bártovi a Volfové uvěřil a udělal ze sebe blbce při volbách do Senátu 2016, za což se omlouvám, nikoli poprvé. Chtěl jsem před volbami odejít, ale jak zároveň nezklamat voliče. Něco mne to stálo, ale bylo to poučné. Další spolupráci jsem po volbách odmítl. Můžeme si připomenout, že Volfová vedla takzvané mladé sociální demokraty v ČSSD. Jejími produkty jsou Hamáček, Petříček, Poche, Maláčová a další, někteří zároveň jako členové sorosovkého a Aspen Institute, řízeného Allbrightovou.  Starší, stejně podvodná komedie pod značkou Suverenita, kde Volfová spolupracovala s Bobošíkovou, bývalou nomenklaturní svazačkou, dopadla stejně jako později Úsvit-Národní koalice. Snahou trojky Volfová, Bobošíková a Volný je pravděpodobně zadaná likvidace vlasteneckých hlasů, a především zvýšení vlastní životní úrovně, pokud by získali 1,5 a více procent voličských hlasů. Obecně lze konstatovat, že globální a lokální lichváři kromě rozeštvávání voličů vytvářejí a sponsorují pseudovlastenecké strany k likvidaci vlasteneckých hlasů a znechucení voličů.

    Takzvaná Aliance národních sil, reálně aliance oklamaných voličů a vyhozených hlasů Euro-Vítové je v podstatě stejný produkt, jako Volný blok, pouze s odlišným názvem. Oklamaných, případně zaplacených je tam ještě víc. S údivem jsem zjistil, že za ně kandiduje jeden člen vietnamské komunity. Těch si vážím, protože vynikají pracovitostí, učenlivostí, civilizovaným vystupováním na veřejnosti a solidností. Kandidát za ANS je pravděpodobně jeden z oklamaných. Označil bych ho za dobrého člověka ve špatné straně. Jen doufám, že neinvestoval do mohutné kampaně oficiálně chudé strany.

    Trikolora měla obrovský potenciál, stát se vůdčí vlasteneckou stranou. To vše zrušil Václav Klaus mladší. Pravděpodobně dostal nabídku, kterou nemohl odmítnout, ať již pozitivní, nebo negativní. Navíc nelze ve spojení s dalšími subjekty (Žvnostníci, Svobodní) přehlédnou obrovskou šířku zájmů, až protichůdných. Strana je sice proti EU, ale nikoli proti NATO, zato proti přímé volbě prezidenta. Vše koučuje král českého hazardu a moravský jakovlastenec Valenta s podporou několika starých struktur z ODS. Tentýž Valenta realizuje s ředitelem Polanským cenzuru na Parlamentních listech ve prospěch Babiše a globálních lichvářů. Opravdový věrozvěst svobody, jestliže svoboda začíná od svobody slova. Co je tam dnes pozitivního? Kecy o svobodě posloucháme třicet let a pomalu jsme tam, kde jsme začali, ne-li v horší situaci. Kvete udavačství jako nikdy a občané naší údajně demokratické země se bojí mluvit na veřejnosti pravdu víc, než za takzvaného socialismu a učí to i svoje děti.

    Všeobecně chybí v politice osobnosti, což je evidentní záměr. Ideální politik současné EU a slouha globálních lichvářů je inteligenčně průměrný, znalostně omezený, nevýrazný, sobecký, chamtivý, zbabělý, vydíratelný, zkorumpovaný amorální omezenec, nejlépe opilec, feťák a sexuální úchyl. Takových je nejen mezi našimi politiky evidentně plno. Přesto je občané volí, i opakovaně.

    Jednoznačně nejprohnilejší stranou současnosti je ČSSD, vedená největším ubožákem české politiky Hamáčkem s podporou starých struktur typu Špidly, nebo Urbana. Zajištěním korýtek pro cizácké slouhy a hošany zeleno-pirátského Stropnického, nebo eurohodnotového Jandu úspěšně podryl pozici strany, pravděpodobně na rozkaz z Berlína, či Bruselu. Je třeba si připomenout, že ČSSD je dlouhodobě děvkou německých zájmů, což dokázalo její dlouhodobé podlézání KDU-ČSL, jež byla hlavní základnou přátel sudeťáků a německých koloniálních zájmů. Úlohu opěvování 300 let rakušácké okupace a podpory sudeťáků, jako jediné skupiny Němců bez denacifikace, převzal její první klon, TOP 09, přičemž druhý klon STAN pomáhá ze všech sil. Zaměstnávají houfy prodejných médií a pisálků, z nichž nejhorší je Mertlík, který se zároveň podílí na propagaci omezeného zeleného mozka a dlouholetého slouhy cizáků Pavla, jako budoucího prezidenta. Zde je na místě otázka, zda by neměl být zákonem zakázán vstup do domácí politiky osobám, které dlouhodobě pracovaly v zahraničních politických strukturách, absolvovaly zahraniční politické školy, nebo jsou v ekonomické vazbě se zahraničím. Obvykle odcházejí jako reprezentanti státu a vracejí se jako slouhové cizáků. Systém zavedený kdysi CIA v Africe a Latiské Americe. Na úroveň synků černošských náčelníků a jihoamerických narko-diktátorů poklesli někteří naši politici a důstojníci. Typickými příklady jsou Pavel, Šedivý (krátce ministr obrany, nikoli generál), Štětina a vedoucí politických neziskovek typu Člověk v tísni, nebo Open society found.

    Rovněž ODS by byla volitelnější s nějakou osobností v čele a bez dvou přívěsků KDU-ČSL a TOP 09. Jenže Fiala musí zachraňovat TOP 09 na rozkaz z Berlína, stejně jako se Babiš musel na rozkaz z Berlína spojit s ubohým Hamáčkem. Fiala, prý premiér, ale čí? Český? Jaká změna? Leda k horšímu. Navíc s reálným nebezpečím povolební vládní spolupráce s Piráty, což je sorosovská strana hájící zájmy globálních lichvářů, která v pokrytectví překovává i Halíka a ve lhaní Babiše a jeho pacholky. Obhajovat zájmy amerických multimiliardářů-globálních lichvářů pomocí komunistických hesel je opravdu dredařské novátorství. Rovněž schopnost popírat vlastní výroky z nedávné doby nezná u Pirátů mezí. Lze je hodnotit jako nejnebezpečnější globální a zároveň protinárodní stranu řízenou ze zahraničí, donedávna dokonce muslimem. Proto má v názvu česká, nikoli jen Pirátská strana. Nejkrásnější je, když se povaleči a aktivisté Pirátů, Antify a neziskovek, kteří v životě nic přínosného neděli, zájmy dělníků a horníků. Piráti vzorně plní svoje hlavní úkoly, tedy zastrašovat občany tak, aby volili Babiše, jako globálními lichváři určeného spasitele (nového Havla) a guvernéra v kolonii Česko. Zároveň podporovat ohlupování mladé generace propagací záškoláctví a drog a teror proti vlasteckým občanům pomocí teroristů z Antify. Pokud by Piráti uspěli ve volbách s pomocí trojjediné klonové strany STAN/KDU-ČSL/TOP 09 ve spolupráci s Fialovou ODS, ukázali by, co znamená jejich heslo „Pusťe nás na ně,“ tedy bílé a civilizované Evropany a jejich majetek a děti. Stačí se podívat na Hřiba, jeho hospodaření v Praze a obecní byty pro afghánské narkomafiány a kriminálníky, oficiálně tlumočníky.

    ANO má stejný problém jako ostatní strany pražské havlérky. Chybí osobnosti. Babiš se neumí ani pořádně vyjadřovat, působí jako oholený Šlachta. Jeho politická parta jsou přeběhlíci a karieristi, o ženách ani nemluvě. Stačí si připomenout Jourovou, Jermanovou, Šlechtovou, či Charanzovou. Obecně nemá prakticky žádné dobré lidi. Nad tamní průměr je Nacher, bohužel kryptosorosovec a Havlíček, údajně dobrý odborník, ale obdivovatel sorosovského zločince Klauze Schwaba, tedy aktivní sorosovec. Babiš musí být navíc vděčný zednářským strejcům z USA, kterým dluží půjčky, totéž v Německu, kde má rovně dvě chemické továrny, ve Francii další investice. Proto není nikdy vlastenecký a vždy posluhuje cizákům. Dělá to ovšem mazaně přes svoje pacholky na špinavou práci typu Hamáčka, Petříčka, Metnara, či Vojtěcha. Proto sám vypadá pozitivně, kdo nic nedělá, nic nezkazí. Na druhé straně e třeba konstatovat, že Čapí hnízdo je směšná prkotina a zneužívání dotací z EU jsme mohli vidět řadu let i bez něj. Přesuny firem a peněz do daňových rájů taky dříve nikomu nevadily. Před nástupem Babiše do politiky a pozice premiéra se odpařily do ciziny biliony korun a dodnes nebyl nikdo stíhán, natož trestán.

    Velkou otázkou je, zda poctiví komunisté, z nichž nejznámější je Josef Skála, zastaví sorošizaci KSČM, reprezentovanou Filipem a Konečnou. Rozvrat by mohl dosáhnout úrovně ČSSD, což by globální lichváři kvitovali s potěšením. Oni mají rádi komunistická hesla, ale pouze v pseudolevicových a pseudovlasteneckých stranách typu Pirátů, nebo Volné platformy, nikoli v případě opravdových vlastenců a bojovníků za práva pracujících. Proto také zlikvidovali účinné odbory a schopné odborářské vůdce nahradili svými šašky. Poslední velký odborář a osobnost pracujících by u nás „táta“ Falbr. Taky ho odsunuli do Bruselu.

    Neškodilo by, kdyby se každý volič zamyslel nad následujícími otázkami a problémy ve vztahu k svojí straně a jejímu kandidátovi (zakroužkovanému), případně kandidátům obecně. Která strana, či kandidát podporuje, nebo odmítá náš stát na národ, nejen slovně a v posledních týdnech, ale svojí dlouhodobou praxí.

    Témata jsou jak historická, tak žhavě aktuální, některá dlouhodobá:

    Členství v německé EU, která se mění v byrokratický eurokoncentrák s přetékajícími koryty 60 000 byrokratů v Bruselu a Strasburgu, jenž pouze poroučí, zakazuje a pokutuje a hlavně vysává a rozhazuje peníze na ideologické projekty a neméně ideologicky řízené hospodářství, jaké nikdy a nikde nefungovalo. Naše země je v koloniální pozici, stejně jako Slovensko, Polsko, Maďarsko, Rumunsko, Bulharsko, Slovinsko, Chorvatsko, Řecko, pobaltské země a totálně rozkradená a zničená Ukrajina. Kdo nás do této pozice dostal, počínaje Teličkou členem ČSSD, později členem ANO a likvidátorem průmyslu Dlouhým. Komu za svoji pozici kolonie můžeme poděkovat, a kdo se ji dnes snaží udržet? Naprostá většina našich eurokomisařů a europoslanců, poslanců i senátorů.

    Celonárodní referendum o všech důležitých zahraničních i domácích otázkách a problémech. Celonárodní referendum jako nadřazené směrnicím byrokratů z EU. Kdo brání takovému referendu, říká nepřímo, že voliči jsou blbí podlidé, kteří mají být vláčeni jako dobytek arogantními poslanci a senátory posluhujícími cizákům. Chybějící referendum znamená chybějící demokracii.

    Členství v NATO, které nás nechrání před afroislámskou ivazí, ohrožením tureckou agresí, německým koloniálním eurokoncentrákem a sudeťáckým revanšismem. Zato zvyšuje hrozbu podílu na agresi proti Rusku, která vyvrcholí jadernou válkou v Evropě. Co nám přinesly imperialistické koloniální války NATO a EU v Iráku, Afghánistánu, Mali? Byly založeny na lžích o zbraních hromadného ničení v Iráku, teroristech z Afghánistánu (ve skutečnosti ze Saúdské Arábie), kteří napadli USA a potřebě boje proti terorismu v Mali (ve skutečnosti boj za uran pro francouzské jaderné elektrárny zásobující zelené Německo). Proč jsme se podíleli na agresi NATO a především Německa proti Jugoslávii, jejímž výsledkem se stala genocida Srbů, a vznik narkomafiánských států Bosna a Kosovo, které jsou základnami islámské narkomafie, islámského terorismu a černými dírami na evropské dotace s našich daní? To vše na základě vylhaných a následně neprokázaných tvrzení o zavražděných muslimských civilistech a táborech znásilňovaných muslimských žen. Celá takzvaná válka USA, NATO a EU proti globálnímu terorismu se nakonec ukázala jako podpora rozpínavosti islámského terorismu a islamizace Evropy a turecké islámské agresivity.

    V současnosti pokračuje tlak na vytvoření základny NATO na našem území u Ostravy, tedy základního cíle v připravované válce s Ruskem a Čínou. Samozřejmě pod vedením ODS a TOP 09, avšak ve spolupráci s většinou stran pražské havlérky. Jako bychom u nás neměli v historii dost ozbrojených okupantů, počínaje 300 lety rakušácko-německé a následně německo-nacistické okupace. A všichni okupanti tvrdili, že nás musí chránit a nemůžeme bez nich existovat. Ve skutečnosti cizáčtí vojáci vždy jen zajišťovali panství cizáků a chránili jejich místní slouhy.

    Stále ubožejší je školství, jehož výsledky připomínají čínskou kulturní revoluci, kde se demonstrovalo, ničilo a bojovalo se starší generací a přežitky. Nakonec měli vysokoškoláci úroveň střední školy, středoškoláci základní a žáci základních škol se blížili negramotům, než na ně Teng Siao Pching poslal armádu a udělal pořádek v zemi. Naši studující jsou opožděni o několik let a mnozí z nich prakticky nepoužitelní z důvodu neschopnosti vykonávat duševní práci, nešikovnosti vykonávat fyzickou práci, všeobecné duševní nepružnosti, nedostatku logického myšlení a lenosti. Srovnání s výsledky školství před rokem 1990, respektive 2001 je tristní. Přechod ze studia znalostního ke kompetenčnímu (schopnost najít si informace s jinak prázdnou hlavou) od roku 2001 a následně přidaná inkluze, propagace sexuálních úchylek a islamizace vedly k rozvratu školství a odchodu schopnějších pedagogů. Vysokoškolský profesor má nižší plat, než učitel základní školy. K tomu tolerance drog, agrese, záškoláctví, hlouposti a sprostoty. Probíhá neustálé snižování nároků na studující všech stupňů. Výsledkem je hlupák s maturitou, případně vysokoškolským diplomem. Navíc přibývá zbytečných a prakticky nevyužitelných studijních oborů placených státem. Předvedly se především Buzková, Marxová a Valachová za ČSSD, aktuálně Plaga za ANO a samozřejmě různé externí parazitující organizace přisáté na státní peníze.

    Uměleckým světem nemá smysl se zabývat. Stejně jako dříve kvete politická prostituce. Zato nikdo se již neodváží politické satiry, která bylo možná i v předlistopadovém období, například Bohdalová s Dvořákem. A pokud se odváží, nedostane prostor v sorosovských médiích. Praha má stejný počet divadel jako Paříž. Naprostá většina z nich se neuživí a parazituje na státu a městu. O to více se předvádějí jako političtí aktivisté. Pokud se takzvaní umělci neuživí, měli by změnit zaměstnání. Jinak nelze konstatovat nic jiného, než to, že se stali komediantskými parazity, mnohdy posluhujícími cizákům. Filmy, divadelní hry, různá představení, televizní programy a písně jsou čím dále povrchnější, sprostější a političtější. Obecně bychom mohli mluvit o primitivizaci a afrikanizaci umění. Opravdoví umělci, obdivovaní kdysi v zahraničí, jsou dnes žebráci. Proč bychom to měli platit?

    Bezkoncepční energetika a podřízení eurokampaním klimatismu (Vikingové pěstovali v Grónsku pšenici a prý se nám v současnosti otepluje) a zelenosti, solární, větrníková a řepková zlodějina. Ceny energií určuje nikoli zájem státu a občanů, ale ideologie, burza a kšeftaři. Do Německa a Rakouska prodáváme elektřinu levněji, než vlastním občanům! Velkožroutem energií, a rovněž vody a čistého vzduchu, jsou cizácké montovny levně pracující pro Německo a kamionový tranzit. To vše spojené s bojem proti levnějšímu ruskému plynu a levnějším a funkčním ruským jaderným technologiím, které používají i Němci, Britové a Američané. Dostavby jaderných elektráren budeme mít předražené jen díky slouhovství vůči USA a krachující společnosti Westinghouse, samozřejmě s dopadem na ceny elektřiny. Výsledkem je a bude příšerné zdražování domácí elektřiny i zahraničního plynu. Ceny elektřiny, jako domácího produktu jsou sprostá zlodějina. Proč bychom měli připlácet na ideologickou solární zlodějinu? Proč neplatíme to, co spotřebujeme, ale podle jističe? To je stejné, jako bychom přijeli k pumpě se škodovkou a platili za benzín 35 korun, zatímco u Hyunday 45 korun za litr. Jističovou zlodějinu státu dodnes nedokázal nikdo řádně vysvětlit. Další zlodějinou jsou takzvané emisní povolenky. Stát v podstatě vyrobil elektrickou daň, kterou zdíráním obyvatel zachraňuje zničenou a rozkradenou ekonomiku. Opakovaně jsem na to v posledních letech upozorňoval, nereagovali ani čtenáři, natož zkorumpovaní politici, kteří ovšem na drahou elektřinu mají a kanceláře jim vytápí stát z našich daní. Navíc je zde tažení plynařské lobby, především z USA. Z hlediska nákladů na výstavbu sítí, bezpečnost a efektivitu ohřevu vody, potravin atd. je elektřina efektivnější, než plyn nejen v domácnosti elektřina. Plynový kotel je několikanásobně dražší ve srovnání s elektrickým, má složitější a dražší opravy, potřebuje revize, drahý komín a jeho revize a tím komínem odchází dost tepla. Logický, jednodušší a levnější by byl rozvod plynu ze zahraničí pouze do elektráren a jinak všude jen elektřina. Ta je navíc nejekologičtější. Jenže, to by plynařská lobby přišla o část kšeftů a politici o svoje korupční příjmy. A když plyn, tak ten nejdražší, tedy z USA, protože jsme slouhové amerických a ukrajinských lichvářů a zlodějů.

    Přímá volba prezidenta občany, nebo jen namyšlenými poslanci a senátory? Jsou snad občané blbci? Je zvláštní, že před volbami jim to nikdo neříká.

    Zelené peklo a klimatismus, kde si EU hraje na spasitele světa, který ji nenásleduje. Výsledkem bude hospodářská katastrofa, kterou budou platit především kolonie.

    Politické neziskovky, které ve skutečnosti nejsou neziskovkami, ale politickými firmami s placenými zaměstnanci, vesměs agresivními povaleči, bez pracovních návyků, mnohdy posluhujícími cizáckým, protinárodním zájmům. Mizí v nich zhruba 15 miliard každý rok.

    Drahý a zbytečný senát, který brzdí možnost realizace programů legálně zvolených stran. Prý pojistka demokracie. Pokud tam měla většinu levice, nebo dokonce vlastenci, tak by to pojistka demokracie nebyla. Je to jen drahá trafika se zlatými koryty pro slouhy cizáků.

    Státní podpora sociálního parazitování, kde bez pozitivního výsledku mizí rovněž miliardy. Nejedná se pouze o část romské komunity, ale rovněž migranty, kteří jsou přesouváni z Německa, případně jako tlumočníci dovážení přímo z Afghánistánu. Na jedné straně máme ožebračené důchodce a samoživitelky, které s dětmi sotva přežívají v bídě a na druhé povaleče s příjmy padesát a více tisíc měsíčně, v čele s mnoha neziskovkáři a migranty. Bohatý život v nicnedělání samozřejmě nestimuluje k práci. Vidíme to na výsledcích migrační politiky v Německu, kde podle Merkelové integrace Turků zcela selhala a v případě nové vlny afroislámských migrantů je situace ještě podstatně horší. Kombinace bohatých sociálních dávek státu parazitům, navíc posilovaná dávkami přes islámskou církev vytváří prostředí věčného sociálního příživnictví a nechuti k práci a integraci do civilizované Evropy. Zároveň vytváří základny islámského terorismu a narkomafie. Německá vláda platí podnikatelům za zaměstnávání afroislámských migrantů, které nic nestimuluje k tomu, aby řádně pracovali, či pracovali vůbec, protože plat dostávají i tak. Zaměstnavatelům to nevadí, protože dostávají peníze, aniž by museli něco vyrábět a realizovat na trhu. Vzorové ideologické hospodářství, připomínající zvláštní zprávu číslo 4 Hanzelky a Zikmunda o situaci v SSSR. Pokud nějaký Němec tuto situaci kritizuje, bývá označen za rasistu a vyhozen z práce.

    Afroislámské invaze, kterou řada politických stran jednoznačně podporuje, především TOP 09, KDU-ČSL, ČSSD, Piráti. Přitom se ukazuje, že islám je neslučitelný s Evropou a mnohdy agresivní primitivové bez zájmu o práci a integraci jsou nejen drahou sociální přítěží, ale rovněž bezpečnostním rizikem. Invaze posiluje pozice hlavního státu agresivního islámu Turecka, které je v současnosti největším ohrožením Evropy. Můžeme si připomenout, že začlenění Turecka do EU vydatně podporovala ODS.

    Dlouhodobě ničené domácí zemědělství, díky našemu členství v EU. Zde se vyznamenaly především KDU-ČSL“ a TOP 09, které změnily naše zemědělce a lesníky v dodavatele surovin pro cizinu, přičemž cizí produkci nevalné kvality si kupujeme v cizáckých hypermarketech. Dovážíme dotované potraviny z EU, které ničí naše zemědělce, a to s podporou stran pražské havlérky. Proč rušíme chovy vepžů a dovážíme z Polska maso a jablka vyráběné ve firmách nizozemských majitelů? Proč vozíme cukr z Latinské Ameriky a likvidujeme vlastní cukrovary? Díky diskriminačním asociačním dohodám, které pro nás vyjednal slouha cizáků Telička, tehdy člen ČSSD, později člen ANO, eurokomisař a europoslanec. Pokles domácí výroby potravin a nárůst dovozu je ilustrativním dokladem nebezpečné koloniální závislosti, kšeftu pro cizáky a jejich slouhy a nebezpečí hladu v krizové situaci.

    Dokladem úrovně třiceti let české demokratické politiky je takzvaná bytová otázka. Předlistopadový režim postavil statisíce nových bytů, občané desetitisíce nových domů na vesnicích a v družstvech. Kvalita nebyla vždy ideální, ale bydlení levné a přibývalo ho rychle. Byl to jeden z cílů populační politiky. Stavbu družstevních bytových domů podporovala i meziválečná ČSR. Od roku 1990 se stavba bytů stala kšeftem pro developery. Bydlení se stalo extrémně drahým, mnohdy nedostupným problémem mladých rodin s průměrnými a nižšími příjmy. Byty se stavěly hlavně pro movité cizince. V řadě nových menších sídlišť dominují Rusové a černoši různých odstínů pleti. Stavební pozemky vyprodaly ODS a TOP 09 developerům na stavby kancelářských a obchodních center. Situace se dostala tak daleko, že úřady jsou místy v najatých domech. V současnosti chtějí Piráti a socialisté sdílet, tedy krást legálně nabyté byty občanů, ale na budovy, byty, nevyužívané nebytové a výrobní prostory a pozemky cizáků a developerů nesáhnou. Přitom by stačilo je tvrdě zdanit.  Další komedie ne prospěch lichvářů s komunistickými hesly. Pro naše občany, nikoli migranty a kšeftaře je třeba stavět státní byty. Bytovou politiku posledních třiceti let lze označit za katastrofu a podporu depopulační politiky namířené proti bílým Evropanům.

    Objektivně nepodložená a nenávistná militaristická štvanice proti Rusku, která nám přináší hospodářské problémy a růst pravděpodobnosti jaderné války v Evropě. K tomu smyšlená komediální kauza Kundrova ricinového oleje a stejně ubohá komedie na téma Vrbětice z péra dalšího sorosovského pisálka Kroupy ve službách Koudelkovy BIS. To vše s podporou stran pražské havlérky a výsledkem naší pozice jako evropských šašků. Nikdo dosud nevysvětlil, proč by mělo Rusko vojensky napadat země EU. Proč by začalo válku proti silnějšímu nepříteli, jestliže se ani ubránit nedokáže bez jaderných zbraní? Co by zde hledalo, co doma nemá? Obkličuje Rusko země NATO, nebo agresoři z NATO Rusko až na pokraj přímého střetu?

    Nepodložená a nenávistná štvanice proti Číně, která by nám z hlediska ekonomických výsledků, dodržování zákonů, růstu životní úprovně a ochrany obyvatel před zločinci a cizáckými vlivy mohla být vzorem. Dopady naší pudlovské zahraniční politiky samozřejmě pocítíme a proti spojené síle Číny a Ruska je stále komediálnější EU bez šance. Kdyby se zastavily dodávky průmyslových výrobků z Číny, budeme nazí a promrzlí hltat syrovou potravu. O nějakých mobilech, které mnozí voliči pražské havlérky používají místo mozků, bychom si mohli nechat jen zdát, a nejen o nich. Desítky let bohatli kšeftaři na dovozu výrobků z Číny, zničili domácí průmysl a teď najednou Číně nadávají.

    Likvidace značné části našeho průmyslu, především obranného, případně jeho levný rozprodej cizákům. Důsledkem byly vlny nezaměstnanosti. Zůstala nám poslední velká zbrojovka, Holding CSG. Aero bylo prodáno Maďarům, Česká zbrojovka patří jakýmsi fondům v zahraničí. Představa, že hospodářství se může opírat z velké části o služby, se ukázalo jako chiméra. Nejlépe prosperující mocností je Čína, nová dílna světa.

    Rozprodej českých bank cizákům za výprodejní ceny se sanací zlodějin a dluhů penězi s důchodového fondu. Banky se staly úžasným penězovodem z naší republiky ke globálním a lokálním lichvářům. Započteme-li rovněž naše výdaje pro byrokraty v Bruselu a nezdaněné zisky cizáckých, především německých podnikatelů, mizí z republiky hrubým odhadem, při započtení inflace kolem 800 miliard korun ročně.

    Církevní takzvané restituce, které v podstatě zlikvidovaly Masarykovu pozemkovou reformu a nostrifikaci. Katolická církev je v podstatě cíczím státem s vedením v Římě. Navíc stovky let působila ve prospěch protičeského národnostního útlaku, deformování české historie a školství a germanizace v Rakousku. Přitom církve, především katolická se v současnosti stávají parazitujícími institucemi samy pro sebe, kde se prezentují individua se širokým spektrem sexuálních úchylek a slouhové globálních lichvářů, klanějící se muslimům ve spolupráci s pangermány a sudeťáky. Realitou se stává víra bez církve, takže není důvod cpát náš majetek jako restituce za nic lidem jako Halík s tím, že jej bude spravovat developer Sekyra, král pražských homosexuálů, spojený s reprezentantem KDU a TOP a také sudeťáků Hermanem (zaměstnanec Babišova úřadu vlády-prý opozice!!), nejen po stránce financí. Již v dobách císaře Josefa II byl církevní majetek chápán jako státní a církev pouze jako jeho správce. Kristova církev přece měla být nemajetná a morální. Měli bychom si připomínat Masarykova slova: „Dále od Vídně, dále od Říma.“

    Dlouhodobé urážlivé přepisování historie v médiích i školách tak, aby bylo odstraněno vlastenecké myšlení, především mladší generace a uráženi naši historičtí vlastenci, Žižkou a Husem počínaje a prezidentem Benešem konče. Vše na objednávku německé nadvlády ve východních koloniích a sudeťáckého nacistického revanšismu. Šéf ODS Fiala se nezastřeně bratříčkuje se sudeťákem Posseltem a poté jde klást věnce do Terezína, či krypty, kde padli parašutisté, kteří vykonali atentát na Heydricha. Něco takového lze označit za opravdovou politickou a morální perverzi. Připomínáme si nacistické koncentráky, ale fakt, že v takzvaných Sudetech byl holokaust v podstatě stoprocentní, se jaksi zamlčuje. A zdaleka není v podlézání sám, stačí si připomenout Halíka, Hermanna, či hulváta z Řeporyjí. Média nás krmí třicet let propagandou o českých zločinech vůči ubohým sudeťákům a jaksi zapomínají na německé zločiny ve druhé světové válce, germanizační teror v době rakušácké okupace, podíl sudeťáků a okupaci českých zemí a nacistickém teroru v takzvaném protektorátu.

    Průběžně se zhoršující zdravotnictví, obzvláště z hlediska současného COVIDového úderu a podvodu. Nelze přehlédnout, že z hlediska povinného očkování vzorně spoluprací strany vlády i opozice v prosazování amerických genetických vakcín. Přitom porušují norimberský protokol, který zakazuje nedobrovolné testy na lidech. Pfizer, Moderna a Jansen jsou experimentální vakcíny, dosud ve stádiu testů druhé a třetí úrovně. Přesto se je politici posluhující cizáckým zájmům snaží vnutit všem občanům, včetně malých dětí. Přitom nikdo nezná možné negativní dopady na zdraví očkovaných v budoucnosti. Především strany pražské havlérky masivní kampaní v médiích zamezily pod vedením ODS možnost nákupu a použití ruské vakcíny Sputnik, která je vyráběná klasicky, dosud bezproblémová a používá se ve čtyřiceti zemích. Evidentně tedy nejde o zdraví obyvatel, ale o kšeft pro sorosovce Gatese, možná i jiné plánované následky z hlediska depopulace bílých Evropanů. Necháme se překvapit. Na Slovensku došla situace tak daleko, že lékaři a sestry dávají hromadně výpovědi a odcházejí ze zdravotnictví. V některých zemích dali v době COVIDového úderu a podvodu přednost ekonomice, v jiných životům občanů. U nás se vláda i opozice vykašlaly na obojí. Genetické vakcíny nechrání proti nákaze COVIDem, stejně jako před nakažení COVIDem od již očkovaného. Zlehčují pravděpodobně pouze průběh onemocnění a nejasnými negativními následky u různých očkovaných osob. Pokud by se realizovala premedikace a medikace, bylo by očkování zbytečné. Na úkor státu, tedy občanů se obohatily především nemocnice a zdravotní pojišťovny, které si připsaly zvýšené platby na kdekoho jako léčeného na COVID. Právě očkovací teror je dokladem faktu, že boj mezi Babišem a jeho slouhy ČSSD a vedení KSČM na jedné a Fialou s přívěsky KDU-ČSL, TOP 09 a Piráty se STAN na druhé straně je pouze mediální komedie pro voliče. Z hlediska posluhování cizákům, stejně jako očkovacího teroru americkými genetickými vakcínami a agrese proti Rusku s následkem jaderné války jsou vláda i opozice v dojemné shodě. Tedy předvolební nabídka změny beze změny.

    Prakticky neomezený obchod s drogami, navíc v podstatě podporovaný médii. Jedná se o zisky narkomafie, která korumpuje politiky i stání aparát. Zdrogovanému národu se lehce vládne. Již v  obě takzvané první republiky se to ukázalo z hlediska masového alkoholismu na Zakarpatské Ukrajině. V současnosti jsou Češi největšími opilci v EU, což se projevuje i z hlediska manipulovatelnosti a voleb.

    Růst kriminality od roku 1990 na zhruba čtyřnásobek, přičemž finanční a drogová vyrostla podstatně výš.

    Politické soudnictví, jehož dokladem jsou nejen Kratochvíl a Kraft. Politické soudnictví opírající se o ideologie je dokladem toho, že nejsme ani demokratickým, ani právním státem.

    Opakovaný pokus o privatizaci Pošty, která je jedním z pilířů státu. Poprvé se o to jako poskok Kellnera neúspěšně pokusil Vít Bárta. Aktuálně se o to pokouší Hamáček (Pošta podléhá ministru vnitra) s Babišem. Největším ohrožením zájmů státu a občanů je privatizace státu do rukou různých oligarchů, kteří jsou obvykle určenými lokálními vládci v rámci Nového světového řádu globálních lichvářů. To vše pod prapory svobody, demokracie a volného trhu. Cílem je likvidace státu jako ochránce občana, jeho rodiny a majetku a nahrazení států lokálními vládami nové finanční šlechty do globálního otrokářského systému ve formě podobné feudalismu, či indickému kastovnictví, ovládaného globálními lichváři.

    Změna státních médií, ČT a ČRo na hlásné trouby protinárodní propagandy a přepisovače historie. Výrazně se rovněž podílí soukroný Seznam a roste podíl Parlamentních listů vlastněných Valentou. Dvořáka v ČT podporují především ODS, KDU-ČSL, TOP 09, STAN, Piráti.

    Obecná podpora sexuálních úchylek jako údajně pronásledované menšiny, coby součást snižování počtů bílých obyvatel v rámci programů depolupace bílých Evropanů a jejich nahrazení silnými a omezenými míšenci černochů a Evropanek podle názorů hvězdy politiky EU Kalergiho a amerického prezidentského poradce Barneta.

    Upřednostňování všemožných sexuálních, náboženských a rasových menšin na úkor bílé, kulturně-křesťanské a pracující většiny.

    Válka generací jako štvanice na zkušené starší a staré spoluobčany, především ze strany médií a Pirátů. Projevuje se především v zaměstnanecké politice soukromých firem. Obecně se jedná o osvědčené sorosovské rozeštvání ras, národů, náboženství, zájmových skupin i rodin, které umožňuje lépe ovládat voliče v pseudodemokracii takzvaného západu. Rozbití rodiny odstraněním ochranné role otce cestou lesbické agrese proti mužům, především bílým, odstranění prarodičů, kteří vždy předávali dětem zkušenosti, legalizace agrese úchyláků proti dělem, to vše je cestou k depopulaci bílé Evropy.

    Dlouhodobé okrádání důchodců, především po Kalouskově revoluci z hlediska výpočtu důchodů. Dlouhodobě negativní a arogantní přístup k důchodcům dlouhodobě předvedly TOP 09, KDFU-ČSL a ODS. Situace se změnila až nástupem Babiše, který ovšem nesměřuje k nápravě dřívějších lumpáren, ale využívá důchody jako zbraň politické propagandy. Nicméně pokračujer snaha o privatizaci, tedy rozkradení zdrojů důchodů. Především TOP 09 a ODS neustále prosazují různé třetí pilíře a fondy, které by umožnily sebrat peníze důchodců z ochrany státu a přesměrovat je do parazitujících lichvářských fondů řízených asociálními managery s milionovými platy a prebendami. Privatizace důchodů znamenala vždy jejich rozkradení.

    Rozvrácená armáda, kde přibývá hloupých, zbabělých a neschopných vojáků všech hodností, kteří posluhují cizáckým zájmům. Armáda přestává být obráncem vlasti a stává se koloniální armádou globálních lichvářů a imperialistů a německých revanšistů bojující za jejich zájmy na Balkáně, v Iráku, Afghánistánu a Mali. Zároveň nelze přehlédnout katastrofálně vedené vyzbrojování a přezbrojování, pravděpodobně jako důsledek korupce a cizáckých zájmů. Dokladem jsou jak americké vrtulníky UH-1Y a AH-1Z, ale rovněž nákup zemědělských pickupů, místo vojenských vozidel. Domácí průmysl je preferován hlavně řečmi. Musíme si položit otázku, jak je možné, že strategické zbrojovky se dostala do rukou cizinců a kdo za to nese odpovědnost?

    České firmy v daňových rájích, což vede k okrádání státu s tichou podporou zkorumpovaných politiků a úředníků EU. Zdaleka se nejedná pouze o Babiše. Daňové ráje nejsou ničím jiným, než lichvářskou korupční zlodějinou, okrádáním státu a jeho občanů, kteří platí daně.

    Zavedení EURA, což by vedlo k dalšímu snižování životní úrovně. Piráti se snaží pokoutně protlačit zavedení EURA propagací likvidace českých dluhů. Výsledkem by byla likvidace českých úspor každého z nás. Piráti jsou ostatně sorosovskou stranou globálních lichvářů a vzorně podporují bankovní zájmy, byť se tím nechlubí.

    Zachování hotovostní měny, což brání neomezené kontrole každého z nás a byrokratickému finančnímu teroru. Konec hotových peněz znamená konec svobody a další krok k Novému světovému řádu pod totální kontrolou a finančním terorem globálních lichvářů. Kriticky se vyjádříš o migrantech, úchylech, nebo, nedej bože, o globálních a lokálních lichvářích a nedostaneš se k penězům.

     

     


  • Josef Skála – 80 let od útoku na SSSR

    Posted on by Martin Dukát

     

    22. červen 1941: tajená fakta, akutní mementačerven 1941: tajená fakta, akutní mementa

     

    Napřed to byl samý „blitzkrieg“. Vyhrávaly levou zadní. Zvrat nastal až 22. června 1941. Zítra to bude rovných 80 let. Bestii zlomil vaz až Sovětský svaz. Teprve Velká vlastenecká válka. Svobodu darovala i desítkám jiných zemí. Nám pomohla, tak jako ještě nikdo. Socialismus prokázal gigantickou sílu. Horory, jež před ním děsily, rozbil napadrť. S kapitalismem se rozvedla celá třetina světa. Krotit své psychopaty musela i západní „elita“.

    Pak ale přišla „katastrojka“. A podraz „Malty místo Jalty“. Samoděržaví globálních oligarchií. S průlomy pokroku vede „hybridní válku“. Ty „zločiny komunismu“ chce vytlačit i z obecného povědomí. Srp a kladivo, vlající nad dobytým Reichstagem, jsou jejich básníkovou kapkou rosy. Na hitlerovský sadismus vsadil i mamon, schovaný za liberální žvást. Pak se ne a ne dopočítat řady svých vlád. V té samé pasti, jako od konce 20. let, je kapitalismus i teď. Tím víc to jde na ruku i „straně války“. To proto tak obskurně mrzačí i pravdu o největším masakru celých dějin. Tím víc to chce vrátit do hry fakta, ženoucí lháře uličkou hanby.

     

    Zbabělost „režimů bez víry a vnitřní síly“ 

     

    Polská totalitní moc chtěla táhnout na „Moskaly“ spolu s Hitlerem. Pilsudski ho k tomu vábil už v prvé polovině 30. let. Moskva varovala Varšavu, že bude první na ráně, už v dubnu 1939. Byl to hrách na stěnu. Polská totalitní věrchuška prchla do emigrace už dva týdny po napadení země. Londýn a Paříž sice Berlínu vyhlásily válku už dva dny poté, co začal masakrovat Polsko. Byla to ovšem „drole de guerre“. Válka jen vrchovatě „bizarní“. Armády, jimž zaveleli nestřílet, se utkávaly jen v neděli a ve fotbale. Byl u toho i Jean-Paul Sartre, ikona dobové filozofie. Memoáry, v nichž to popisuje, vyšly i česky. Pak ale, až 10. května 1940, zavelel k útoku Hitler. Na Francii a její severní sousedy. Ti kapitulovali během pár dní i hodin. Francie, bráněná i britským kontingentem – už 22. června 1940. Paříž a Londýn postavily proti wehrmachtu 147 divizí se 3,8 milióny mužů, více než 3 tisíci tanků a 3.800 letouny. Hitler nasadil 136 divizí – 3,5 miliónů mužů, 2.850 tanků a 3.824 letadel.

    Příčinou debaklu tak nebyl poměr sil. Tady je svědkem z nejpovolanějších Charles de Gaulle, který se kapitulaci nepodřídil a v emigraci se postavil do čela vojsk Svobodné Francie. Počátkem června 1940 byl jmenován náměstkem ministra obrany. Co zažil na vlastní oči, zachytil ve Válečných pamětech 1940-1944. V předvečer německé agrese, píše tu, „zaslepenost režimu, jenž pokračoval ve svých absurdních hrátkách tváří v tvář reichu, připravenému se na nás vrhnout, stupidnost omezenců s jásotem vítajícím mnichovskou kapitulaci, byly ve skutečnosti jen následky hlubokého národního kapitulantství“. Navíc „některé kruhy chtěly vidět nepřítele spíš ve Stalinovi, než v Hitlerovi. Mnohem víc se staraly o prostředky, jak udeřit na Rusko, buď pomocí Finsku, nebo bombardováním Baku, anebo vyloděním v Istanbulu, než o způsob, jak zdolat reich. Mnozí projevovali zcela nahlas svůj obdiv k Mussolinimu.“ A tak už v prvých dnech po Hitlerově agresi „v zemi převládl nesmírný strach, prospěchářství a beznaděj…Mnozí lidé sice zůstávali věrni její minulosti, jiní však zase usilovali o získání výhod z trosek zbývajících v současnosti, ale nikdo z povolaných nejednal, jakoby dosud věřil v její nezávislost, hrdost a velikost. Všichni, kdo tehdy něco znamenali, pochybovali úplně o všem, a zvlášť sami o sobě. Pokládali za hotovou věc, že Francie bude napříště zotročená, potupená a ponížená…Režim bez víry a bez vnitřní síly se rozhodl pro to nejhorší. Francie za to měla zaplatit absolutním zotročením.“

    Na Moskvu Hitler vyrazil přesně rok po kapitulaci Paříže. Sám do agrese nasadil 190 divizí, přes 4 tisíce tanků, 5 tisíc bojových letounů a dvě stovky válečných plavidel. Posílily je i divize nacistických satelitů (Itálie, Maďarska, Rumunska, Finska a klerofašistického Slovenska). A také početná esesácká sebranka, posbíraná i z řady dalších evropských zemí. Teď na agresora musela navíc pracovat i skoro celá kontinentální Evropa. Od Varšavy až po La Manche ji Hitler obsadil za pouhých 10 měsíců. Naše území změnil ve svůj nedobrovolný týl už okupací 15. března 1939. „Demokratické“ metropole neskrblily skepsí. Britská rozvědka prorokovala kolaps Sovětského svazu do šesti týdnů. „Zhroucení Ruska během několika týdnů“ čekali i „naši nejvyšší armádní představitelé“, přiznával v pozdějších memoárech tehdejší americký velvyslanec v Moskvě J. Davies. Harry Truman, tehdy senátor – a od dubna 1945 americký prezident, posedlý „zadržováním komunismu“ – kápnul božskou už koncem června 1945: „Uvidíme-li, že vyhrává Německo, budeme pomáhat Rusku, a bude-li vyhrávat Rusko, musíme pomáhat Německu, aby se navzájem co možná pobily.“

     

    Hrdinství, nad nímž se tají dech

     

    Tady se ovšem udál opak toho, co rok předtím. Už právě za prvních a mimořádně krutých 10 měsíců. Od června 1941 do dubna 1942 Hitler na východní frontě ztratil přes půl druha miliónů vojáků, na 4 tisíce tanků a 7 sedm tisíc letadel. Tedy právě tolik tanků, s nimiž na Moskvu vyrazil – a letounů dokonce ještě mnohem víc. Byly to pětkrát větší ztráty, než „Třetí říše“ utrpěla ve všech předchozích taženích dohromady – v Polsku, západní i severozápadní Evropě i na Balkáně. Už to vytrhlo trn z paty i Velké Británii. Dejme slovo poválečným memoárům Winstona Churchilla: „Vstup Rusů do války odpoutal německé letectvo od náletů na Velkou Británii a snížil nebezpečí invaze. Značně ulehčil naši situaci ve Středomoří.“ Stalinovi psal Churchill už 8. července 1941: „Všichni přijímáme s velkým nadšením zprávy, že ruské armády kladou tak silný, smělý a statečný odpor. Chrabrost a houževnatost sovětských vojsk a lidu si získaly všeobecný obdiv.“

    Na druhou frontu v Evropě se čekalo celé tři roky. Východní fronta nebyla první jen v chronologickém smyslu. Wehrmacht tu utrpěl i přes 80 procent všech válečných ztrát. Rudá armáda vázala přes dvě třetiny jeho sil i poté, co se západní spojenci vylodili v Normandii. „Postkomunistická“ šmíra to poníženě zatlouká. Naučí se červenat aspoň nad svědectvím západních pamětníků? Hlava anglikánské církve H. Johnson: „V této velké bitvě jde o osud celého lidstva. Rusko hájí svou socialistickou svobodu a bojuje i za naši svobodu. U Moskvy brání i Londýn.“ Poslanec Arthur Woodborn v Dolní sněmovně: „V plné míře si všichni ani neuvědomujeme, že silné Rusko, a to dokonce i tehdy, kdy se války ještě neúčastnilo, bylo olověnou koulí na Hitlerových nohou a znemožňovalo mu, aby se vrhnul na nás.“ Deník News of the World 10. srpna 1941: „K zastavení náletů na Anglii, které si nyní vychutnáváme, nedošlo naší zásluhou, ale proto, že Německo muselo soustředit všechny fyzické i duševní rezervy na válku s Ruskem.“ Archibald Southbee, poslanec za torye, o čtyři dny dřív: „Zastavení útočných akcí hitlerovců v severní Africe umožnila bojová činnost ruského spojence, který německé síly poutá na východní frontě. Přiznejme si tuto skutečnost a vzdejme náležitý hold odvaze, rozhodnosti a umění ruských ozbrojených sil, hájících spolu s námi společnou věc svobody. Přiznejme si zároveň, jejich pomoc přišla v pravou chvíli.“  Lord Beaverbrook, tiskový magnát a dřív jeden z „mnichovanů“, udeřil koncem roku 1941 i do vlastních řad. Coby člen Churchillova kabinetu řekl na jeho schůzi: „Odpor Rusů nám dává nové možnosti.“ Nejenže „vytvořil zcela revoluční situaci ve všech okupovaných zemích“, ale „zpřístupnil i dva tisíce mil pobřeží pro výsadek anglických vojsk. Němci však mohou beztrestně vrhat své divize na východ jen proto, že se naši generálové domnívají, že kontinent je pro anglická vojska zakázanou zónou. Náčelníci našich vojsk po nás chtějí, abychom počkali, dokud na poslední stejnokroj nebude přišit i poslední knoflík, aby podnikli útok teprve pak. Nynější příznivou příležitost ignorují.“

     

    … a západní díkůvzdání, jež se dnes tutlají

     

    Podobně to viděl Charles de Gaulle. S Ruskem vrženým do války – cituje v memoárech ze svého deníku z oněch dní – se v ní rýsuje největší naděje na zásadní obrat. „Pokud reich nedokáže odpor Sovětů rychle zlikvidovat, jeho vojska budou nepřítele stále a hrůzně vysilovat.“ Slavný generál a tehdy už i francouzský prezident si nebral servítky i jiným směrem: právě „ruská přítomnost v táboře spojenců přinášela bojující Francii určitý prvek rovnováhy vůči Anglosasům, který jsem hodlal plně využít“. Poněvadž „američtí vládcové pokládali zánik Francie v podstatě za hotovou věc, a proto se smířili s Vichy…Politika Spojených států zastoupených u Pétaina se držela Svobodné Francie stranou i pod záminkou, že se nedá předvídat, jakou vládu si francouzský národ zvolí, až bude osvobozen.“ Naproti tomu „spojenecké styky s Moskvou jsme dokázali navázat jedním rázem“. Generál vysoce oceňoval, že právě sovětské vedení ho vždy podpořilo i proti snaze „Anglosasů“ upřít mu podíl na vítězství – a jeho zemi adekvátní pozici v poválečné Evropě a světě.

    Slova, ženoucí dnešní lháře na hrách, zněla i ze Spojených států. Franklin Delano Roosevelt tlumočil „jménem všeho amerického lidu nadšení statečným obráncům Stalingradu, jejichž chrabrost, síla ducha a obětavost budou navěky inspirovat srdce všech svobodných lidí. Jejich slavné vítězství zastavilo vlnu vpádu a stalo se obratem ve válce spojeneckých národů proti silám agrese.“ Generál Dwight Eisenhower, velící druhé frontě (a později i druhý poválečný prezident USA) prohlásil 19. června 1945 v Kongresu: „Tažení Rudé armády sehrálo v porážce Německa nejdůležitější úlohu. Schopnosti sovětského velení, statečnost a houževnatost jejich bojovníků – mužů i žen – musejí nadchnout každého. Sovětský lid přinesl obrovské oběti na své vlastní půdě, zpustošené zvěrstvy nacistů. Jeho nezvratné rozhodnutí nepřipustit jiný výsledek války kromě vítězství, a to i poté, co byl zatlačen až ke Stalingradu, se bude v dějinách uctívat navěky.“ Edward Stettinius, člen Rooseveltova štábu a později ministr zahraničí, v poválečných memoárech: „Americký lid nesmí nikdy zapomínat, že byl v roce 1942 na pokraji záhuby. Kdyby Sovětský svaz nebyl s to udržet svou frontu, Němci získali možnost dobýt Velkou Británii. Rovněž se mohli zmocnit Afriky a vybudovat své předmostí v Latinské Americe.“ George Marshall, za války náčelník generálního štábu a po ní ministr zahraničí, v memorandu pro Bílý dům: „Rozhodujícím faktorem pro naši zemi byl od samého počátku války čas. Získali jsme ho díky hrdinnému odporu sovětského lidu. Sovětský svaz nám ten čas vykoupil svou krví a odvahou.“ Ty „zachránily USA před válkou na jejich území“. Utrpět SSSR „v roce 1942 porážku, ocitli bychom se tváří v tvář nepříteli, ovládajícímu většinu světa“.

     

    Křivé špuntovky „postkomunismu“

     

    Pomohly Rudé armádě i americké dodávky? Bezpochyby. Například téměř půl miliónu nákladních automobilů či značné objemy pohonných hmot. Kvanta dalekohledů a jiné optiky, masových konzerv i řada jiných položek. Servilním blábolem, podle nějž by Rudá armáda bez nich prohrála – takže i vítězem východní fronty jsou vlastně USA – se však ztrapňuje až hvězdná pěchota „postkomunismu“. Krev sovětského vojáka má za stejnou účetní položkou, jako vojenský inventář. Tu zhovadilost si dopřává, i když „opravuje“ kroniku našeho osvobození. Americké dodávky Sovětskému svazu činily třetinu pomoci Velké Británii. Z celkových nákladů Velké vlastenecké pokryly zhruba 4 procenta. Z válečných výdajů USA činily 3,5 procenta. Nebyl to dar, ale zboží na obchodní úvěr. Moskva ho musela splácet desítky let. Dobové dokumenty špuntovky „postkomunismu“ nepotěší. „Vojenský materiál, který jsme dodávali na základě zákona o půjčce a pronájmu,“ stálo v tehdejší americké vládní bilanci, „měl sice důležitý význam pro úspěchy vojenských sil Velké Británie a SSSR. Tvořil však jen nevelkou část jejich vlastní produkce zbraní a výstroje. Naši spojenci kryli své nákladné potřeby především z vlastních zdrojů.“ Británii, uvádí citovaný dokument, zajistily americké dodávky asi pětinu vojenské techniky. „Pokud jde o ruskou armádu, naše pomoc pokrývala její celkové potřeby podstatně menší měrou.“

    Truman ji přitom zarazil už 9. května 1945. V memoárech, vydaných už na penzi o deset let později, však neváhal nazvat věci pravým jménem: „Peníze investované do Lend-Lease (americký zákon o půjčce a pronájmu – J. S.) zachránily bezpochyby mnoho amerických životů. Každý ruský, anglický nebo australský voják, který dostával výzbroj prostřednictvím Lend-Lease a účastnil se bojových akcí, snižoval proporcionálně nebezpečí války pro naši mládež.“ Britský historik A. Clark v knize Barbarossa. Rusko-německý konflikt, vydané roku 1965, napsal: „Rusové mohli vyhrát válku sami…bez jakékoli pomoci Západu. To ulehčení, které Sovětskému svazu poskytl náš podíl, nebylo zdaleka rozhodující.“

     

    Prameny vnitřní síly, která neprohrává

     

    Teď se to trapně zatlouká. Jen tak lze udržet pod pokličkou otázky, hodící se do krámu o to méně. Čím to, že v Moskvě vyvolal Hitlerův útok pravý opak toho, co v Paříži o rok dřív? Proč se i tady nedočkal „nesmírného strachu, prospěchářství a beznaděje“? Snahy o „získání výhod ze zbývajících trosek“? „Hlubokého národního kapitulantství“, kdy by „všichni, kdo tehdy něco znamenali, pochybovali úplně o všem, a zvlášť sami o sobě“? Ba „pokládali za hotovou věc“, že jejich země „bude zotročená, potupená a ponížená“? Co bylo zdrojem hrdinství Rudé armády, kterou za války prošlo na 35 miliónů mužů i žen? Desítek miliónů lidí v týlu, schopných přečíslit agresora i počtem nových tanků, letounů a děl už v roce 1943? Mohl snad nacismu zpřerážet hřbet – „režim bez víry a bez vnitřní síly“? Moc v rukou „stupidních omezenců“?

    Žvástem o „totáči“ se lísá i hvězdná pěchota „zleva“. Jinak to viděla dobová svědectví. Mnohá i hodně zprava. Sovětský voják bránil zemi, patřící všem a rovným dílem. To bylo pramenem hrdinství, nad nímž se tají dech. Ty časy už sice vzala voda. Rusku však nadělila i novou zkušenost. Masové prozření z mrákot, jež na ně stražily „euroatlantické“ jezinky. Jen a jen za kořist, již chtějí rozchvátit, mají Rusko i dnes. To poznání se šíří jako lavina. I napříč vrstvami, jež mrákotám dřív upisovaly duši. Suverenita je znovu hodnotou, již země bez boje nevydá. Hitler se viděl v Kremlu už do vánoc. Dopadl ještě hůř, než Napoleon. Magorům ale otrnulo. Domáhají se i naší „spojenecké věrnosti“. Tím méně smí zapadnout, co jim vzkazuje 22. červen 1941.

     

     

     

     

     

     

     


  • Vladimír Franta – Přeřekl se na ČT24 Ondřej Kundra? Proč dle něj chtěl Hamáček po RF 100 milionů Sputniků?

    Posted on by Martin Dukát

    Ondřej Kundra z Respektu na ČT24 uvažoval nad tím, zda vicepremiér Hamáček nechtěl ututlat Vrbětice výměnou za 100 milionů dávek vakcíny Sputnik. Kundra se možná přeřekl, možná se nepřeřekl. Hamáčkova role mohla být vlastně ještě zajímavější, tedy kdyby se Kundra nepřeřekl. Aneb kde začíná a končí fantazie novinářů?
    4. 5. v pořadu Studio 24 se zajímavě „přeřekl“ novinář z Respektu Ondřej Kundra (nebo to není přeřeknutí?), který zauvažoval, zda Jan Hamáček nejel do Moskvy ututlat explozi v muničáku výměnou za 100 000 000 dávek vakcíny Sputnik. Fakticky by to znamenalo, že by se každý obyvatel ČR mohl nechat dvousložkovou vakcínou opíchat pětkrát, nebo že by tyto vakcíny nebyly jen pro ČR… Otázka na předsedu Asociace nezávislých médií: Novináři a čísla, a přesnost? Na FB (viz 5. 5. 2021 v 15:14) Jiří Ovčáček začal psát příspěvky, že máme přestat věřit médiím, protože neustále lžou: „Lžou ráno, lžou dopoledne, lžou odpoledne, lžou večer.“ Sputnik se obrátil za komentářem na bývalého policejního prezidenta a nynějšího předsedu Asociace nezávislých médií Stanislava Novotného.
    Novotný: Ona kundrovština není zrovna devíza, jíž by se měla mainstreamová média chlubit. Klesli jsme tak hluboko, že média zaměstnávají především slabé osobnosti bez adekvátní sebereflexe. Oné sebereflexe nejsou tak, pánové a dámy od pera i mikrofonu, začasté schopni nejen z objektivních, ale i subjektivních důvodů. Pak tu jsou lidé typu Ondřeje Kundry. Ti jsou schopni, a to právě z tribuny dezinformačního média jako je Respekt, označovat jiné za dezinformátory. Kundra přitom, minimálně od doby hysterie kolem nepotvrzených ricinových travičů, předvádí mimořádný druh infantilní neprofesionality. Patří však do kasty vyvolených, protože je ochoten hrát cizí hry a je schopen propagovat nesmysly, které se skrývají pod heslem tzv. „liberální demokracie“. Díky tomu má takřečené krytí…

    Jakýmsi kontrapunktem ke Kundrovi je rétorika tiskového mluvčího na Hradě. Jiří Ovčáček ve svých příspěvcích na FB tuhle znovu napsal, že národ nemá věřit médiím, že ta lhala včera, lžou dnes, lžou neustále. Co nám tedy zbývá v České republice? Na jednu stranu ona sugestivní informace o 100 milionech Sputnicích pro Hamáčka, na druhou stranu varování, že všichni žurnalisti práší, proto pozor na ně. Co si má počít normální občan?

    Stát i společnost se za poslední roky přeformátovaly, a i média přestala hrát svou původní roli. Kdysi se snažila být hlídacími ohaři politiky. A dnes? Média politiku vytvářejí. Snaží se politice doslova vládnout. Výsledkem je to, že vyděšení politici mají strach. Bojí se, že upadnou v mediální nemilost, viz právě probíhající hon na Hamáčka: tato věc je velmi ilustrativní.

    Vraťme se ke Kundrovi. Ten si svou moc vlastně vychutnává a zjevně se nezdržuje nějakou objektivní pravdou. Fabuluje si, co mu slina na jazyk přinese a stejně tak činí Janek Kroupa ze Seznamu.cz vůči českému vicepremiérovi. Kdybychom viděli ty „tajné důkazy“, nenamítali bychom nic. Ale takhle? Někdo se přece už ozvat musí. Proč? Protože se vracíme zpět do padesátých let. Zažíváme prázdná obvinění, vylhaná a vycucaná z prstu, namířená proti komukoli. Oběti pak již zastání nenaleznou. Novodobí mediální svazáci opět ničí lidem životy, hrají si s osudem rodin i národa.

    Vidíte sami, že oponenti jsou dnes neférově a neseriózně dáváni do klatby, na všelijaké listiny nepohodlných. Morální ani trestní odpovědnost pro inkvizitory veškerá žádná. Kundra a další diktují obvyklým pilířům státu, tedy moci zákonodárné, výkonné i soudní, pokleslá kritéria. Nyní ukazují prstem a vytvářejí štvavou atmosféru. Připravují půdu pro diktaturu a novodobé otrokářství. Média už nejsou sedmou velmocí s kontrolní funkcí… Český mainstream slouží nadnárodní moci, která devastuje národní státy. V cizích rukách je bohužel i internet, který destruktivní moc médií násobí. Současná mediosféra je proti běžnému českému člověku silou nepřátelskou, zde bych souhlasil s Jiřím Ovčáčkem.
    Ve V+W písničce Proti proudu se zpívá o tom, „až nás půjdou milióny“. Vladimir Majakovskij má poému nazvanou 150 000 000… I Kundrovo číslo je „revoluční“… Voskovec s Werichem museli před válkou emigrovat do ciziny a odtamtud satiricky parodovali evropského kaprála s knírkem, který v Evropě všecky přitlačil ke zdi… Hrozí teď některým médiím v Česku, že budou muset zvolit exil? ČT24 se pustilo do Sputniku, a dokonce do ruských médií vůbec, že prý navíc dezinformují vlastní (ruské) občany pomocí českých respondentů a redaktorů…
    Český stát se asi bojí svých vlastních občanů, proto ten refrén o dezinformačních médiích… Mediální tlak je veliký, současná propaganda mainstreamu si s goebbelsovskou nezadá. Na rozdíl od Jiřího Ovčáčka, najdou se u nás občané, kteří hlavnímu proudu skočí na manipulace i s navijákem, kteří přitakají myšlence, že některá média se z ČR dost možná budou muset klidit pryč. Osobně si myslím, že není daleko doba, kdy vybraní novináři budou pronásledováni státní mocí.
    Ondřej Kundra přemrštil oněch 100 milionů. Vzpomněl jsem si na americkou náboženskou aktivistku Wendy Wrightovou, kterou interviewoval známý vědec Richard Dawkins. Wrightová zaútočila tvrzením, že komunismus v jedné dekádě zabil 100 milionů lidí. Spočítal jsem si, že kdyby měli zavraždit každou minutu jednoho člověka, takováto jatka by trvala 190 let, z tohoto důvodu se nezdá pravděpodobné, co Wrightová tvrdí. Wrightová si přisadila, že oněch 100 milionů předčí všechny vraždy za předešlá století… Máme dnes vůbec šanci se z takových výmyslů vymotat?
    Dokud se nesáhne lidem radikálně na jejich živobytí, budou proti nesmyslům a manipulacím vystupovat pouze charakterově silní a rozumem nadaní jedinci. Jsem tedy pesimistou, co se týká blízké budoucnosti. Co je povzbuzující: diktátoři minulosti se často přepočítali. Jejich konec je ale vždy vykoupen hromadami mrtvých. Stojí nepředstavitelné lidské utrpení.
    Wrightová čerpá určitě z Černé knihy komunismu, již sepsal Stéphane Courtois. Za svá čísla v knize už byl věcně kritizován. Samozřejmě, že v SSSR, v Číně i u nás v padesátých letech se děly příšerné věci. Ale i kritiku odmítnuté minulosti musí doprovázet seriózní argumentace. Jestliže se někdo snaží podepřít svůj názor vymyšleným číslem, pak to je špatně. Odhalení nahrává nostalgikům, kteří pak tvrdí, že v minulosti bylo jen „dobře“. A nekritičtí kritici se utvrzují v tom, že diskutovaná minulost je pouze jedním velkým temnem. Obě varianty fatálně zjednodušují…
    Dnešní aktivisté i novináři mají k objektivnímu pohledu často na hony daleko. Nedivme se, když bez rozmyslu používají jakýkoli zdroj, který se zdá být dobrým zdůvodněním jejich pocitové pravdy. Zachránit nás může jen selský rozum jednoho každého z nás.
    Západní média zajímavě komolila jméno Česka po vítězství zlatých hochů v Naganu. Jindy jsem zaznamenal zaměnění České republiky s Čečenskem. Na CNN Live se záměny dle všeho dopustil bývalý agent CIA. Proslulá tisková mluvčí Bílého domu Jane Psakiová svého času ukázala na „vysoké“ standardy svého úřadu. Mluvčí vysvětlila: „Jak víte, plyn se dopravuje potrubím přes Ukrajinu z Evropy do Ruska…“ V tomto případě se mluvčí stihla opravit. Nikoli však novinář Kundra. Vzpomenul jste aféru, již rozdmýchal loni (aféra s ricinem), ukázala se být fejkem… Jak dnes vlastně jednat se Západem, kterému tyto lapsy asi moc nevadí?
    Kdysi papež Julián říkal, že by lidé byli zděšeni, kdyby tušili, z jak mizerných informací vycházejí mocní, kteří vládnou světu… Rezonance nevědomostí dnes zřejmě kulminuje. Běhá z toho mráz po zádech.
    Média vždy trpěla určitou mírou povrchnosti, nepřesnosti a chybovosti. To je dáno tlakem jejich vlastníků na rychlost a ekonomičnost. Důraz je kladen spíše na kvantitu než kvalitu, ale dnes je situace opravdu alarmující. Média totiž získala takovou moc ve veřejném životě, že bohorovně mávají nad úrovní svých výstupů rukou. Dobře je to patrné na stále se minimalizující věcné i gramatické korektuře. Média také často opakují stejné chyby z vybraných a často manipulativních světových agentur, které jsou považovány za kriteriální, i když už byly mnohokrát nachytány na švestkách. Jejich informace se nejenom neověřují, ale často se jejich smysl posouvá i nedokonalým překladem, který je klidně opsán z jednoho zdroje. Navíc za hlavní informační zdroj dnes všechna média považují internet, který se jenom hemží hloupostmi, lží a zlými úmysly. Pro odfiltrování je nutné vzdělání a trénovaná mysl.
    Ještě bych dodal, že média často plní propagandistickou roli, účastní se zpravodajských her a proměňují se ve vlivové agentury. Vyhovují jim tudíž spíše netalentovaní a fakticky nepříliš vzdělaní lidé, popř. lidé s nepříliš cenným charakterem. Navíc při vyhýbání se nepříjemným pravdám upřednostňují publikování banalit či nenáročné zábavy a pro ten účel jsou opět přemýšliví a inteligentní novináři na překážku.
    Co se Kundry týká, právě na něm je krásně vidět, jaký typ lidí je vybírán pro boj proti českým národním zájmům. Činí mu problém i jednoduché počty. Jím prezentované informace vyvolávají škody velkého rozsahu, vzpomeňme ještě jednou na ricinovou aféru… I s internetem je dnes třeba pracovat velmi obezřetně. Značně neuspokojivá je výuka historie na našich školách. Máme co do činění s tím, co tu bylo před rokem 1989. Výuka se silně ideologizuje, kdy nehodící se prostě škrtne. Ondřej Kundra snad škrtne sto a nechá tam jen milion, o němž spekulují ostatní jeho kolegové. Nota bene – 100 000 000 vakcín nám do EU nedodala ani Astra Zeneca, ačkoli něco takového původně slibovala
    Děkujeme za vyčerpávající vhled do problematiky.

  • Martin Koller – Jako Goebels před Mnichovem

    Posted on by Martin Dukát

    K tragické explozi, či explozím ve Vrběticích jsem psal článek krátce, po tragickém výbuchu. Vyšel tehdy ještě na Parlamentních listech, což v současnosti určitě nehrozí. Při pohledu na komedii, kterou prezentují česká média, především ČT a Seznam, mám pocit generála, který v knize Černí baroni vidí, a komentuje úroveň lampasáků velících PTP. Protiruská kampaň připomíná svojí prolhaností Josefa Goebelse v létech 1937 a 1938 při tažení proti Československu. Bohužel, či bohudík, Babiš, Hamáček, Pavel a další slouhové cizáků zdaleka nedosahují úrovně kopytnatého socialistického advokáta, takže jsou spíš ubozí.

    Obecně lze předpokládat, že strůjcem úžasných objevů po téměř sedmi letech je nejvyšší „čučkař“ Koudelka se svojí partou od firmy Bl.. Id.. St.., neboli CIA.cz. Stačí si připomenout jejich slavnou komickou akci s pisálkem Kundrou a smyšleným ruským diplomatem, převážejícím ampule s Novičokem. Nicméně, Koudelka je stálým oblíbencem Babiše i Hamáčka. Představa ruských Jamesů Bondů, vypátraných po sedmi letech má úroveň amerických i sovětských propagandistických filmů z doby studené války. Dvojka ruských agentů nejdříve tráví Skripala, poté vyhazuje sklad ve Vrběticích a možná i ohrožuje kriminálníka Navalného, případně ukradla Koudelkovi kufřík s tajnými spisy z auta. Opravdu, úroveň určená pro absolventy současné české inkluzivní školy, či doktory přes pasení koz, migrující ze Somálska do EU. Vcelku mne neudivuje, že na takovou stupiditu skočil Hamáček, který na mne při delším rozhovoru zapůsobil jako ubohá figurka o co omezenější, o to arogantnější, a navíc s nepotlačitelnou touhou po skleničce něčeho tvrdého. U Babiše, který se obvykle vyhýbá aktivistickým vystoupením k aktuálním událostem, mne účast na šaškárně to dost udivuje. Patrně začíná jít do úzkých a zednářští soudruzi typu Sorose, od nich má Babiš napůjčované peníze k nákupu a ovládnutí naší země, chtějí svoje dividendy, nejen v penězích.

    Obecné souvislosti

    Při hodnocení situace si vystačíme s jednoduchou předlistopadovou terminologií. Každopádně zde vidíme zoufalou snahu imperialistů, či neoimperialistů (rozbor slova si ponechám na jindy) k tažení proti Rusku, a to doslova za každou cenu. Imperialismus si totiž může udržet podporu obyvatel v demokratické komedii pouze při udržení životní úrovně. Zábor kolonií Polsko, Česko, Slovensko, Litva, Lotyšsko, Estonsko, Maďarsko, Slovinsko, Chorvatsko, Rumunsko, Bulharsko a Ukrajina ho udržel při životě a růstu dalších třicet let. K tomu genocida Srbů a dva islámské narkomafiánské státy Bosna a Kosovo, které vyžírají EU. Na hranici Ruska se postup zastavil a není kam pokračovat. Putin odmítl udělat z Ruska rozkradenou a zotročenou kolonii, rozdělenou mezi USA a Německo a možná by něco málo Ukrajiny zbylo na Polsko. Je zde další z hospodářských krizí od roku 1990, a s ní COVID, jako prostředek nátlaku na vlastní obyvatelstvo v rámci přechodu na globální GULAG značky Nový světový řád. Vzorovým výsledkem takového postupu je Ukrajina, rozkradená a ovládaná několika oligarchy, kterou se budu zabývat jindy. Za třicet let úžasných úspěchů, jsme na tom dost podobně, nicméně z nás cizí banky a německý průmysl vysávají ročně v klidu téměř bilion korun a nehraničíme s Ruskem, takže nejsme ve válce. Vše u nás po úspěšné privatizaci devadesátých let patří několika oligarchům typu Babiše, Kellnera a spol., cizákům a jejich bankám, jako na Ukrajině (Kolomojskij, Porošenko, Hrojsman, Jacenjuk a spoj). Aby mohl být Soros, Schwab a podobní, německý továrník a rovněž průměrný Němec bohatý, musí být Čech, Slovák, Polák….. chudý. Za třicet let se z hlediska porovnání reálných příjmů a důchodů v podstatě nic nezměnilo, jen si někteří na stálou chudobu, nejistotu a strach zvykli a jsou ochotni líbat i ruku, která je ožebračuje. K tomu je třeba přidat známou britskou praxi, kterou převzaly USA, spolu s námořními základnami po druhé světové válce. Je třebas bojovat do posledního spojence. Na řadě jsou Ukrajinci a Poláci, my se můžeme těšit.

    Vrbětická realita

    Sklad munice ve Vrběticích patřil původně resortu obrany a byl již v předlistopadovém období vybudován tak, aby byl bezpečný. Prostor Vrbětic a další skladů podobného typu na našem území tvoří rozsáhlý oplocený prostor, v němž jsou rozmístěna jednotlivá skladiště a kobky. Skladiště jsou rozmístěna v terénu tak, aby nemohlo dojít k přenosu tlakové vlny a ohně při výbuchu z jednoho na další. Jsou většinou částečně zapuštěna do svahu a mají relativně lehké střechy a slabé zdi, což směruje tlakovou vlnu. Každé skladiště je vybaveno hromosvodovými sítěmi. Kolem jsou vysazeny lesy, takže stromy poskytují kryt před slunečným svitem a absorbují tlakovou vlnu při explozi. Existují naprosto jasné předpisy z hlediska skladování materiálu. Munice, trhaviny a třaskaviny se skladují odděleně, případně i podle stupně bezpečnosti v samostatných skladištích. Třaskaviny se skladují samostatně v malých podzemních kobkách. Existují jasně stanovené počty, případně hmotnosti materiálu, který lze skladovat v jednom skladišti. Při dodržení těchto norem je prakticky vyloučené, aby se exploze přenesla z jednoho skladiště na druhé. Sklady mají být opocené, hlídané a ostraha má znemožňovat proniknutí a pohyb cizích osob uvnitř areálů skladů.

    Sklad ve Vrběticích si pronajala soukromá firma. Byly tam uskladněny ruční zbraně, především údajně kolem 10 000 kusů typu Samopal vzor 58. (uvedený počet nejsem schopen jednoznačně ověřit) Dále byla do skladu navezena dělostřelecká a letecká munice (granáty, rakety, bomby) a trhaviny ze Srbska, možná i jiných balkánských zemí. Údajně (?) se tam nalézala i americká munice s ochuzeným uranem. V televizních reportážích se objevily rovněž rakety do pancéřovky RPG-7.

    Oficiálním důvodem uskladnění munice ve Vrbětickém skladu byla delaborace této válečné munice z Balkánu. Podle dosažitelných výpovědí hodnověrných svědků docházelo k hrubému porušování bezpečnostních norem i předpisů. Existuje dokonce dokumentární film, kde místní obyvatelé z okolí uvádějí, že přes poškozené ploty lezli do skladu zloději, kteří kradli kdeco, dokonce i ruční zbraně. Do objektu přijížděly osoby z Balkánu a pohybovaly se tam bez doprovodu. Množství munice překračovalo bezpečnostní normy a pravděpodobně byly spolu skladovány druhy materiálu, která by měly být skladovány separátně. Podle hodnověrných svědků byly ve skladech nálože šedé trhaviny na bázi nitroglycerinu, které se takzvaně potily. To je poslední fáze, před samovolnou explozí.

    Tvrzení, že ve Vrběticích se prováděla delaborace munice, je mimo realitu. Delaboraci dělostřelecké a letecké munice mohly už v předlistopadové ČSSR a ČSFR provádět výhradně armádní muniční základna v Týništi nad Orlicí a firma Zeveta Bojkovice, na Slovensku závod v Novákoch a muniční základna v Moldave nad Bodvou. V současnosti delaboruje dělostřeleckou a leteckou munici v ČR základna v Týništi. Možnosti v Bojkovicích, kde se před lety naposledy delaborovaly jednotné náboje (granát/střela je pevně spojena s nábojkou jako u nábojů do ručních zbraní) ráže 100 mm (pro tanky T-54/55 a 100mm kanony vzor 53) jsou aktuálně nejasné. Nájemce Vrbětic nemohl dostat povolení k delaboraci dělostřeleckých granátů, raket a bomb. K něčemu takovému tam nebyly specializované stavby, bezpečnostní vybavení, ani technická zařízení. Delaboraci by musel zadat do Týniště, nebo Bojkovic, nebo do zahraničí. Nanejvýš by mohli ve Vrběticích ručně vytahovat prachové náplně z kovových dělostřeleckých nábojek u dělené munice (granát/střela a nábojka se skladují, přepravují a nabíjejí separátně), a poté vyšroubovávat, nebo iniciovat zápalkové šrouby, což je vcelku bezpečné.

    Pokud někdo tvrdí, že dělostřelecká munice ve Vrběticích byla určena k vývozu na Ukrajinu, jednalo by se o hrubé porušení mezinárodního práva, a to ze strany státu. K takovému exportu je třeba povolení Licenční správy Ministerstva průmyslu a obchodu a souhlas z Ministerstva zahraničních věcí. Transport velkého množství munice by byl sotva přehlédnutelný. Munice byla deklarována jako určená k delaboraci, jinak by nesměla být dovezena z Balkánu na území ČR a jistě zde byl jednoznačný zákaz reexoportu do další země. Povolení k dovozu musela opět vystavit Licenční správa. Pokud by došlo k vývozu bez povolení, nesl by stát následky hrubého porušení mezinárodního práva. Nicméně, nelze přehlédnout, že naše kolonie, přesněji značná část politiků, mediálních pracovníků a různých aktivistů je schopna spáchat v americkém zájmu pravděpodobně cokoli. Síla exploze však potvrzuje, že munici nikdo neodvezl islámským teroristům do Sýrie, ani fašistickým vrahům na Ukrajinu.

    V podstatě existují dvě verze příčiny exploze munice ve Vrběticích. První a pravděpodobnější je samovolný výbuch na základě nedodržování bezpečnostních norem. Druhou je nesprávná manipulace s municí. Odborníci se shodují, byť mnozí neoficiálně, že výrazně pravděpodobnější je první možnost. Není příliš pravděpodobné, že explozi zavinili dva mrtví skladníci. Na druhé straně nelze zapomenout, že to byli svědkové všeho, co se dělo ve skladu. Nikde nebyl zaznamenán pohyb nějakých Rusů. Ti se vynořili, evidentně účelově, po více, než šesti letech. Zde si můžeme položit první otázku římského práva, kdo z toho má prospěch. Pro Rusko by bylo daleko zajímavější dokázat porušování mezinárodního práva, než nějaké riskantní akce ve stylu Jamese Bonda. Ostatně, staré munice bylo na Ukrajině dost a dost, dokážou si ji tam sami vyrábět.

    Ruční zbraně se nevypařují

    Zajímavější je otázka následné exploze skladu ručních zbraní. Jak již bylo uvedeno v médiích, ruční zbraně nevybuchují. Bez ohledu na otřesný nepořádek není příliš pravděpodobné, že by se truhlíky se zbraněmi skladovaly společně s dělostřeleckou municí. Následně se našlo, údajně, podle různých informačních zdrojů, 120-180 zbytků samopalů vzor 58. Je třeba zdůraznit, že ocelové předměty se při výbuchu trhaviny nevypaří. Přežijí, byť rozteklé a deformované i jaderný výbuch. Pomineme-li nějaké zlodějiny, zmizelo beze stopy tisíce ručních zbraní. To byl pravděpodobně důvod druhé exploze ve Vrběticích. Měla zakrýt fakt chybějících zbraní, a to velkého počtu. Export zbraní podléhá stejnému právnímu procesu, jako u výše zmíněné munice. Existují dvě teorie o cestě samopalů za hranice.

    Podle první se jednalo o tajnou operaci zvláštních služeb. Zbraně byly převezeny do tajného skladu americké armády v Přáslavicích u tankového útvaru, o jehož obsahu nebyl informován ani velitel. O tomto skladu jsem psal již před několika lety a není jisté, zda ještě existuje. Odtud byly zbraně v rámci oslavovaných komediálních konvojů americké armády přes naši republiku odvezeny buď na Ukrajinu, nebo do Kosova na základnu Bond Steel. Faktem je, že u islámských teroristů v Sýrii byly nalezeny zbraně Samopal vzor 58. Předpokládám, že se nikdo nenamáhal zjistit jejich čísla. U zmizelých zbraní ve Vrběticích musí existovat seznamy čísel uložených zbraní. Stačilo jen porovnat. Je to podobná špinavost, jako v případě rakety BUK, která sestřelila Malajsijské letadlo nad Ukrajinou. Na mnoha dílech rakety jsou vyražena identifikační čísla. Podle nich by se dalo zjistit, kdo raketu vlastnil, a tudíž odpálil. Čísla dodnes nikdo nekontroloval, zato mediální štvanice proti Rusku vesele pokračuje.

    Podle druhé teorie se jednalo i ilegální obchod bez vědomí státu, ve spojení s jedním obchodníkem z Bulharska. Tam se podařilo zbraně převézt bez ohledu na pohraniční kontroly. Proud kamionů mezi Německem a Tureckem, přes otevřené hranice EU, umožňuje pašovat téměř cokoli. O tom, že z Turecka se vozí zbraně pro islámské teroristy do EU, si štěbetají vrabci na střechách. Jestliže lze úspěšně provážet tlupy migrantů, proč ne zbraně. V jednom truhlíku je 10 samopalů s příslušenstvím, ve 100 truhlících 1000. To se vejde rozměrově i hmotnostně pohodlně na náklaďák střední velikosti. I tomto bylo třeba zakrýt zmizení zbraní. Nelze vyloučit, že zbraně zmizely oběma uvedenými směry. Pokud se české samopaly vyskytují ve výzbroji teroristických žoldáckých praporů na Ukrajině, není co řešit. Oficiálně se tam nevyvezly. Měl někdo z našeho, údajně právního státu zájem zjistit, zda se zmizelé zbraně nevyskytují na Ukrajině?

    Kdo z toho má prospěch

    Důvody nedůstojné komedie kolem Vrbětic jsou evidentní. Je třeba posílit štvavou kampaň proti Rusku, samozřejmě nikoli v českém zájmu. K zlosti amerických imperialistů, stejně jako jejich slouhů z německé EU, mnoho Čechů stále používá mozek. Proto bez ohledu na televizi, především ČT, rozhlas, Seznam a různé další internetové šiřitele pravdy a lásky, nevěří přehlídce mediálních výmyslů kolem Skripala, Navalného, ruskému travičství a údajné ruské agresivitě logicky. Jenže v cizáckém zájmu je třeba zvýšit nenávist obyvatel ČR proti Rusku. Je třeba zamezit očkování úspěšnou vakcínou Sputnik V, které mnozí logicky věří víc, než dlouhodobě nejistému genetickému léčivu Pfizer. Je třeba získat podporu občanů k zastavení nákupů ruského plynu (90%) a ruské nafty (40%) a nahradit je dražšími produkty z USA. Je třeba prosadit americký projekt dostavby Dukovan, přestože je méně bezpečný a provozně dražší, než ruská verze. Češi musí být ochotni platit dražší a dražší elektřinu. Zábavné z tohoto hlediska je, že i americké a evropské jaderné elektrárny nakupují ruské palivo. Na to odbornice Drábová v rámci ideologických školení na Seznamu, účelově zapomíná. V neposlední řadě je třeba poštvat Čechy proti Rusku natolik, aby podporovali bez ohledu na vlastní životy imperialistickou vojenskou agresi proti Rusku, včetně rizika jaderné války. Zaplatí ji životy především Ukrajinci a Poláci, my se můžeme těšit. A tady vidíme, komu slouží Babíš, Hamáček, Pavel a další politické hvězdy.


  • Martin Koller – Goebelsovy listy – Sputnik V a vitamin D

    Posted on by Martin Dukát

    Je to již pár let, co jsem pracoval na ministerstvu obrany, které už tehdy nebylo a dodnes není ministerstvem národní obrany, nýbrž obrany cizích zájmů v cizích zemích, a to jako technický redaktor resortního časopisu A Report. Ten se pod vedení osvědčených předlistopadových politických pracovníků věnoval z velké části té správné propagandě a podlézání, čemuž jsem se jako technický specialista dokázal vyhýbat. Vojáci tento plátek nazývali Goebelsovy listy, případně i jinými hanlivými přezdívkami. Údajně to platí dodnes.

    Osobně jsem toho názoru, že označení Goebelsovy listy by si spíš zasloužil portál Seznam, plně šířící protinárodní propagandu zaměřenou na posilování českého otroctví v německé EU, přepisování české historie podle revanšistických a pangermánských požadavků, podporu revanšismu sudeťáků, afroislámské invaze do Evropy, protibělošského rasismu, sexuálních deviací, pomluv o Číně a propagace vojenské agrese NATO, EU a ukrajinských banderovců proti Rusku. Aktuálním hitem Seznamu je ideologický boj proti ruské vakcíně Sputnik V.

    Dnes, 6. dubna se na Seznamu vyznamenal redaktor Čermák s článkem: „Sputnik dobyl San Marino.“ Socialista Goebels by z něj byl nadšen. Obsah článku působí dojmem uvědomělého svazáctví padesátých let, volajícího po smrti Horákové, či Slánského, nebo rovnou štvavé propagandy takzvané třetí říše. Důležitá evidentně nejsou fakta, ale správný politický postoj. Opakované lži se mají stát pravdou. Čermák snaživě míchá protiruskou propagandu s dílčí dávkou reálných a upravených informací. Je zděšen tím, že San Marino se rozhodlo očkovat svoje obyvatele ruskou vakcínou Sputnik V a lidé z okolní Itálie se tam snaží proniknout, dokonce s falešnými doklady. Po odborné stránce vlastně nemá co sdělit. Pouze omílá poslední zoufalý protisputnikovský propagandistický názor, že vakcína nemusí být dobrá, účinná, hlavně není prověřená v EU. Nemůže popřít, že se osvědčila a používá se podle něj v 50 státech, ve skutečnosti v 70. Jaksi pozapomněl, pravděpodobně záměrně, že ani genetická léčiva Pfizer, Moderna a Johnson and Johnson nejsou v EU schválená, ale dostala místo řádných testů výjimku od byrokratů v Bruselu, stejně jako od šéfky českého (?) SÚKLu. Autor samozřejmě zapomíná, že při očkování Pfizerem schváleným výjimkou, nikoli odpovídajícími testy u nás stejně musí každý podepsat reverz. V něm v podstatě potvrzuje informovanost o tom, že dopady Pfizeru jsou nejasné a výrobce za ně nenese odpovědnost!!! Proto neexistuje žádný důvod bránit očkování u nás na reverz Sputnikem V jenom proto, že neprošel testy v EU. Důvod samozřejmě je. Nenávistná, prolhaná a štvavá kampaň proti Rusku a v neposlední řadě Gatesovy miliardové zisky, to vše bez ohledu na počet nemocných a mrtvých Čechů. Stačí si připomenout výnosné Gatesovy vakcinační „úspěchy“ v Indii a Africe.

    Vakcíny vs genetická léčiva

    Je třeba si připomenout, že Sputnik V, Astra Zeneca a Sinopharm jsou klasické vakcíny, které působí cestou aplikace oslabených virů do organismu, zatímco Pfizer, Moderna a Johnson and Johnson genetická léčiva, která působí na buňku, případně (?) její genetickou stavbu. Genetická léčiva můžeme s určitou nadsázkou přirovnat ke geneticky upravené kukuřici, sóje, či jiným obilninám, které se USA snaží dlouhodobě protlačovat na trh EU. Kdo z vás má na ně chuť? Sputnik V a Astra Zeneca mají užší spektrum účinnosti, Sinopharm širší, zatímco u genetických léčiv není situace zcela jasná. Nová ruská vakcína s obchodním názvem Mir, jejíž vývoj byl dokončen v únoru, je rovněž širokospektrální. U genetických léčiv jsou naprosto nejasné dlouhodobé účinky a jejich forma. Zde by byl potřebný výzkum trvající řadu let. Samozřejmě nikomu nenaroste kravská hlava, jak se snaží propaganda stupidně dezinformovat a snižovat úroveň vlasteneckých informačních zdrojů. Totéž platí o údajných nanovirech s respirátorů. Na místě je otázka, zda jsou takové evidentní blbosti šířeny záměrně, nebo se jedná o zneužití hlouposti provozovatelů vlasteneckých informačních zdrojů.

    Podle privátně získaných odborných informací se nejvyšší účinnost jak vakcín, tak genetických léčiv pohybuje kolem 70%. Uváděných 90% je jen reklama. To znamená, že se lze nakazit i po aplikaci první dávky. Ze stejného zdroje pochází informace, která srovnává pravděpodobnost vzniku krevních trombů mezi Pfizerem a Astrou Zenecou. Jedná se o 10 lidí na 10 000 aplikací, rozdíl je tedy 0,1%. A to nesmíme zapomínat, že Pfizer se veze na maximální mediální podpoře, doslova reklamě, zatímco Astra Zeneca je terčem soustavné agresivní kritiky a pravděpodobně i účelově upravovaných, ne-li zcela lživých informací. Zjednodušeně řečeno, Astra Zeneca je dobrá, byť možná trochu méně kvalitní vakcína ve srovnání se Sputnikem V.

    Je zcela neuvěřitelné, že v zemi, kde se třicet let omílají svoboda, demokracie a lidská práva se řeší místo rychlé a efektivní ochrany obyvatel před  COVIDem jakási politická otázka vakcinace. Mezi lidmi je šířena doslova panika ze smrti COVIDem a jsou bezohledně nuceni používat americká genetická léčiva na rozkaz byrokratů z Bruselu. A to i v případě, že je jich nedostatek a musí na ně čekat, zatímco Sputnik V je po ruce, případně mohla být zahájena jeho licenční výroba. To bychom ovšem museli mít nějaký vlastní farmaceutický průmysl, jako před třiceti lety. Totalitní demokracie EU v praxi, lež korupce a byrokratický teror a hlavně peníze. Obzvláště zábavný je z tohoto hlediska fakt, že německá Lufthanza vytvořila letecký most do Moskvy, kde se Němci nechávají očkovat Sputnikem V rovnou na letišti, letí domů a za dva týdny let opakují. Podobná situace je i v Izraeli, kde výsledky Pfizeru nejsou zrovna ideální. Další možností je soukromá, nebo skupinová cesta autem do Srbska, kde je možno nechat se očkovat jak Sputnikem V, tak Sinopharmem. Takže ti, kteří nechtějí být otroky německé EU, pokusnými králíky Gatese a plniči jeho kont, mohou po vyřízení dokumentů vyrazit na Bělehrad. Podle mého názoru se to vyplatí.

    Česká kolonie a vitamin D

    Redaktor Čermák a jemu podobní by pravděpodobně nechali celé obyvatelstvo EU raději pochcípat, než aby se chránilo pomocí osvědčené ruské vakcíny. Místo toho by se měli zabývat otázkou premedikace, která nedosahuje ani úrovně předlistopadového, údajně zločinného režimu. Tehdy se v době chřipkových epidemií zdarma rozdával lék, podobný Isoprinosine. Dnes to nikoho ani nenapadne. Stejně by se měli slouhové cizáků na Seznamu zabývat otázkou, proč jsou dopady COVIDu na české obyvatelstvo tak silné, a to i ve srovnání s Německem. Rozhodně to není nedostatečným nošením respirátorů, zákazem vycházení v noci, nebo uzavřenými hranicemi okresů. Zjistili by, že na vině je v nemalé míře nedostatek vitaminu D, který zvyšuje odolnost organismu. V naší zeměpisné šířce je málo slunečního svitu, který podporuje tvorbu vitaminu D v organismu. V zemích jako Německo, nebo Polsko to vyrovnává vyšší spotřeba ryb. U nás je i nekvalitní ryba cenovým luxusem. Naše kolonie se však od Německa liší rovněž nižší kvalitou potravin. V Německu se do mléka přidává vitamin D. Na obalech je napsáno: mit D. Část tohoto mléka se dováží z naší republiky. U nás se mléko místo vitaminem D vylepšuje sójovým mlékem za účelem nižší výrobní ceny a vyššího zisku. Tuto směsku nelze vitaminem D obohatit. Také proto je mezi obyvatelstvem deficit vitaminu D vyšší, než například v Německu. Předlistopadový zločinný režim rozdával v regionech, kde bylo vyšší ohrožení infekcemi z průmyslových zplodin, například v severních Čechách vitamin D, mimo jiné po zjištění, že se tam snižuje plodnost mužů. Nedostatek vitaminu D, spolu s všemožnými plastovými obaly se proto podepisuje nejen na obecné odolnosti obyvatel kolonie Česko, aktuálně vůči COVIDu, ale rovněž na její depopulaci. O tom Čermák a další tvůrci sorosovské pravdy na Seznamu, samozřejmě taktně mlčí. Za to jsou přece placeni, nikoli za objektivní informace, pro které na Seznamu není místo, stejně jako například ve Dvořákově protinárodní ČT.


  • Jiří Kobza – Daně

    Posted on by Martin Dukát

    Zvyšování daní není rozhodně češením stávající situace, kdy vláda stát zadlužuje na mnoho let dopředu. Vysvětlení pro neekonomy, proč ekonomické řízení státu pod vedením vice premiérky Schilerové naprosto selhává.

    Tzv. Lafferova křivka,

    pojmenovaná po americkém ekonomovi Arthuru Lafferovi, zobrazuje závislost celkové sumy vybraných daní na míře zdanění.

    Popisuje skutečnost, že příliš vysoké daně mají ve svém důsldku negativní dopad na ekonomický růst, protože oslabují motivaci lidí k vyšším pracovním výkonům, k zakládání živností a firem, zvyšují objem  daňových úniků a odlivu kapitálu ze země, podněcují přechod osob i firem do tzv. šedé ekonomiky. To znamená, že relativní výše zdanění se promítne jako absolutní číslo do celkové výnosnosti daní.

    Je empiricky prokázáno,  že zvyšování daní má od určitého bodu negativní dopad na veřejné rozpočty (veřejné příjmy)   – a že zvýšení daňové sazby nad tento bod nevede k maximalizaci daňových výnosů.

    Dle Lafferovy křivky existuje určitá výše míry zdanění, která generuje maximální výnosy. Přičemž zvyšování daňové sazby nad tuto hranici se již projevuje vesměs negativně.

    V praxi můžeme tvar hypotetické Lafferovy křivky – a výši optimálního zdanění –  pouze odhadovat. Je však pravděpodobné, že se bude lišit pro různé státy resp. ekonomiky a bude záviset na dalších faktorech, jako je cena práce, inflace, míra nezaměstnanosti atd.

    Křivka je nástrojem ukazujícím, že za určitých okolností může snížení daňových sazeb vést ke zvýšení příjmů státního rozpočtu – a naopak.

    Čeští ekonomové a politici nyní považují za prakticky hotovou věc,
    že skokově narůstající státní dluh a astronomický propad příjmu veřejných rozpočtů bude muset být řešen zvýšením daní.

     

    „Je patrné, že konsolidace rozpočtu si vyžádá významné navýšení daňové zátěže“ – uvádí například Národní rozpočtová rada ve svém březnovém stanovisku. Je to prý naprosto nutné, protože pouhým snížením výdajů už růst dluhů zabrzdit nelze.

     

    Pokud toto opatření proběhne arbitrárně, prostým zvýšením daňových sazeb těch nejsnáze vybíratelných daní od co nejvyššího počtu daňových poplaníků, efekt bude právě opačný – deficit veřejných rozpočtů se ještě více a rychleji prohloubí, čímž dojde v krátké době (ekonomové odhadují max. do tří let) k nárazu na tzv. dluhovou brzdu – což je zákonné pravidlo, které říká, že když veřejný dluh vzroste nad úroveň 55 % hrubého domácího produktu, musí být na následující rok předložen návrh státního rozpočtu jako vyrovnaný či přebytkový.

    Což by v současné situaci znamenalo škrtnout ve veřejných výdajích
    z roku na rok více než 500 miliard korun – se všemi důsledky a dopady na rozsah a kvalitu veřejných služeb a sociálního systému.

    Při veškerých úvahách o možném zvyšování daní musí být na prvním místě respekt k pravidlu, že více zdaňovat, má-li to být únosné,
    lze až poté, co umožníme zaměstnancům a podnikatelům dosahovat vyšších příjmů než nyní, až poté, co jim do maximální možné míry snížíme i ostatní náklady spojené s prací a podnikáním – a také až poté,
    co zmobilizujeme a využijeme ostatní využitelné rezervy, které stát má – resp. až poté, co stát udělí vše proto, aby získal peníze z jiných zdrojů, než je práce a podnikání jeho ho občanů.

     

     

    Namátkou jde např. o tyto záležitosti:

    1. Zdanění dividend pro všechny subjekty podnikající na českém trhu jednotnou srážkovou daní – bez jakýchkoli výjimek
    2. Povinnost reinvestice zisku (např. ve výši 20-30%) v České republice pro všechny zahraniční subjekty realizující zisky na českém trhu, v první řadě pak pro ty, které konzumovaly od českého státu štědré tzv. investiční pobídky  např. ve formě několikaletých daňových prázdnin či dotací na zřízení pracovních míst apod.
    3. Zavedení progresivní sazby daně z příjmu právnických osob pro nadnárodní korporace od určitého objemu ročního obratu
    4. Zákaz reklamy na nebankovní půjčky ve všech médiích s licencí
      pro Českou republiku
    5. Systémová podpora českým živnostníkům a živnostem:
    6. Paušální daň v poloviční výši oproti současnému stavu
    7. Definitivní zrušení EET
    8. Zavedení předmětu finanční gramotnosti a základů účetnictví do osnov základních škol
    9. Podpora na zřízení každého samostatného pracovního místa ze strany OSVČ – včetně pracovního místa pro sebe sama
    10. Po maďarském vzoru zavedení bankovní a krizové daně
      pro telekomunikační a globální IT firmy  a zahraniční obchodní řetězce
    11. Zákonné zakotvení povinnosti státu a ministerstva obrany zadávat armádní zakázky primárně domácím výrobcům. Tam, kde to nelze, definovat pevnou procentní hranici spoluúčasti domácího průmyslu.
    12. Tlak na redefinici podoby českého angažmá ve Společné zemědělské politice EU ve smyslu  potravinové soběstačnosti a odmítnutí podřízení se vývozním a dovozním kvótám
    13. Vybudování silného zemědělského domácího sektoru na státní nebo družstevní bázi – a to od prvovýroby, přes výkup, velkoobchod až po síť maloobchodních družstevních řetězců
    14. Změna systému elektronického mýtného pro zahraniční nákladní kamionovou dopravu tak, aby se toto mýtné vybíralo za použití všech silnic a komunikací, nejen za dálnice a silnice první třídy – paušální mýtné za určitý počet dnů průjezdu + doplatek při překročení na hranicích při opuštění republiky
    15. Systematické (nikoliv namátkové) vážení kamionů na hranicích při příjezdu do republiky i výjezdu z ní.
    16. Při překročení povolené tonáže odmítnutí vstupu, přeložení, finanční sankce

     

    Je tedy jasné, že stát má obrovské rezervy příjmů, které nechce, a nebo neumí, využít a naprosto diktátorsky přesouvá finanční zátěž za své chyby na občany. Je před volbami a tak se zejména sociálně demokratičtí ministři předhánějí v rozdávání peněz, které stát nemá (a bude si je tedy muset půjčit). Jsem přesvědčen, že letošní rozpočet skončí s rekordním deficitem 1 bilionu kč.

    Připomíná to starý vtip o cikánovi, který se snažil svou kobylu odnaučit žrát. Když už to téměř uměla, tak mu pošla.

    Se zdaněním občanů je to totiž tak, že když chce stát zvyšovat daně občanů, může to udělat dvojím způsobem:

    1. Zvýší daně, prostým příkazem a protože už značná část národa nemá kde brát, uvede ji do ještě větší bídy a přinutí je uchýlit se do šedé ekonomiky
    2. Nezvýší daně, ale umožní občanům, aby svou prací si zvýšili své zdaněné příjmy a tím vzroste při stejné výši daní jejich výnosnost.

     

    Lapidárně řečeno, když je stát hodný na občany a moc toho po nich nechce, občan mu to vrací na daních, které nemá problém zaplatit. Obráceně to fakt nefunguje, paní ministryně!

     


  • Martin Koller – Proč věřím doktorce Pekové

    Posted on by Martin Dukát

    Stejně jako mnozí jiní občané naší kolonie sleduji vývoj COVIDového šílení a propagandu kolem vakcinace obyvatelstva. V posledním období mne zaujal zásadní rozpor mezi názory doktorky Pekové a doktora Prymuly. Nejsem virolog, ani imunolog, takže dávám k posouzení svůj názor vyplývající z dosažitelných informací, životních zkušeností a logické úvahy.

    Doktorka Peková nedávno uvedla, že původní COVID 19 již neexistuje, přičemž se odvolala na zahraniční odborné zdroje. To, co v současnosti napadá obyvatele Evropy, Asie, Ameriky a bělošských enkláv v Africe je podle jí uváděných zdrojů již zcela jiný virus, nikoli mutace původního. Z názoru doktorky Pekové v podstatě vyplývá, že virus je vyroben uměle a je šířen záměrně. Je otázkou proč, na toto téma je řada teorií, údajně konspiračních, mluví se rovněž o takzvané důchodové reformě. Nicméně je jasné, že se jedná o mnohamiliardový bussines. Názor doktorky Pekové se šíří po internetu, protože naše terestrické televize podávají zásadně jednostranné informace. ČT tak činí odjakživa („pravda začíná tam, kde končí signál ČT“) a televize Babišova a Kellneova jsou rovněž centry propagandy Sorosovců a německé EU, stejně jako například Sorosova internetová trouba Seznam a do značné míry ČRo.

    Prymula odpověděl na Seznamu, že Peková vykládá nesmysly, aniž by uvedl zásadní a přesvědčivá fakta. To má být odpověď erudovaného odborníka? Spíš to připomíná vyjádření omezeného aktivisty z nějaké politické neziskovky, placené Sorosem a z našich daní. Tento článek by se vlastně měl jmenovat: „Proč nevěřím Prymulovi?“ Odpovědět mohu v několika bodech.

    1. Doktorka Peková je, na rozdíl od Prymuly, specialistka v oboru.
    2. Prymula je evidentní poskok Babiše, kterému se nedá věřit ani pozdrav, což potvrzuje moje opakovaná osobní zkušenost. Kolem Babiše se soustřeďují vesměs všeho schopní sorosovští neodborníci, nebo něčím kompromitovaní odborníci, či skoroodborníci, přičemž důležitá je věrnost a ochota udělat, či spáchat, cokoli. Například ministři obrany herec Stropnický, ???? Šlechtová, mlátička z pohotovostního pluku VB Metnar. A co taková Jourová, nebo Charanzová? Kdákající Ken Vojtěch dostal za zásluhy, nebo mlčení, velvyslanecké koryto s šestimístným smluvním platem, přestože není diplomat. Podle personální politiky poznáš dobrého vůdce.
    3. Prymula má blízko k pražské havlérce, což je protinárodní centrum Sorosovců a dostal od Havla řád. Už to ho činí nedůvěryhodným.
    4. Třicet let posloucháme od politické reprezentace, která věrně posluhuje cizákům, přehlídku lží. Stačí si připomenout sliby z počátku devadesátých let, že se za deset let dosáhneme životní úrovně Německa. Uplynulo třicet let a nezměnilo se prakticky nic. Třicet let žvástů o svobodě, pravdě, lásce a prosperitě. Mělo by se začínat se svobodou slova. Kde ji vidíme v našich médiích? Cenzuru státní překonává autocenzura sorosovská, což jsme viděli rovněž v amerických prezidentských volbách a cenzura EU. Totéž můžeme uvést o pravdě, kterou všude nahrazuje arogantní lež. A láska v naší odborně rozeštvané společnosti? Za těch třicet let jsme se zhruba polovinu doby potáceli v hospodářských krizích. Prosperita v rozprodané a rozkradené žebrácké kolonii montoven? A najednou bychom měli naší politické reprezentaci věřit? Stačí se podívat na komedie kolem Pfizeru, Astry Zenecy a zuřivou snahu znemožnit vakcinaci osvědčeným a úspěšným Sputnikem V, který objednalo už více, než 70 států. Dokladem „kvality“ Pfizeru je fakt, že občané Izraele, kteří jím mají být očkováni (Sputnik V na některé asi nevyšel), raději létají do Moskvy pro Sputnik V, jedno letadlo za druhým.
    5. Názory doktorky Pekové jsou označovány jako konspirační. Vypadají na první pohled divoce. Nicméně to, co jsme viděli v nedávných amerických prezidentských volbách, kdo a jakým způsobem prosazoval vítězství Bidena a Harrisové a sorosovských ideologických zvráceností, to vše je ještě divočejší. Lze se reálně obávat, že nadnárodní finanční korporace, viditelně reprezentované Sorosem, Allbrightovou, Clintonovou a jim podobnými, toužící po světovládě na věčné časy ve formě globálního gulagu jsou schopny všeho. Jejich domácími slouhové v naší kolonii, což je většina politiků, počínaje sorosovským místodržícím Babišem, přes šéfa Sorosovy strany Bartoše, až po Prymulu jsou pravděpodobně(?) schopni prakticky všeho. O slouhovských komediantech druhé a třetí kategorie typu Vystrčila, Hřiba, Hamáčka, Petříčka, Koláře, Novotného, Pavla, či Šlachty není třeba se šíře rozepisovat. Kdo z nich se kriticky vyjádřil k likvidaci americké demokracie, vítězství zla a lži? Takovým bychom měli věřit?
    6. Prymula prosazuje byrokratický teror proti občanům, kteří se rozumně nehodlají nechat očkovat nedůvěryhodnou vakcínou Pfizer BioNTech (COMIRNATY 500), která nebyla řádně odzkoušena, přesto dostala výjimku a její dopady na zdraví v budoucnu jsou zcela nejisté. Prymula je proto především lobystou výrobce Pfizeru Gatese, předního Sorosovce, a na zdraví občanů mu evidentně nezáleží.
    7. Z hlediska důvěryhodnosti občanů v současné české politiky ve vztahu k vakcinaci je ilustrativní, že prakticky nikdo z vlády ani takzvané opozice uboze nahrávající vládě, se nepostavil jednoznačně proti nedůvěryhodnému a drahému Pfizeru a za použití Sputniku V. Takovým máme věřit? Naopak, až na malé výjimky se předhánějí v kritice Babiše, že naočkoval ještě málo lidí, samozřejmě Pfizerem. Oni by posloužili Sorosovi, Gatesovi a Merkelové lépe. Mezi vládou a opozicí není v posluhování cizákům bez ohledu na občany, žádný rozdíl.
    8. Základem demokracie je svobodná diskuze a kritika a právo na prezentaci názoru. To v našich hlavních médiích nevidíme. Na tomto stavu mají samozřejmě podíl naši politici, takže proč bychom jim měli věřit?
    9. Jsme takovými otroky německé EU ovládané nadnárodními finančními korporacemi, že nám rozkazují jako bezprávnému stádu dobytka, čím se máme očkovat. Tam nás zavedli naši vládní i opoziční politici. Kdo z nich proti tomu protestuje? Jak bychom jim mohli věřit, že jim jde o zdraví občanů, nikoli posluhování cizákům?

    Pilíře německé EU jsou lež, korupce a byrokratický teror. Kdo není slepý a hloupý, nemůže to přehlédnout. Kolik politiků vlády a opozice tuto situaci kritizuje? To, co vidíme kolem COVIDu a vakcinace Pfizerem jen potvrzuje prolhanost a zvrhlost EU.

    Jako jednoznačné řešení bych viděl veřejné vstoupení Pekové a Prymuly ve veřejnoprávní televizi, kterou si platíme z našich daní (bůhví proč?), v hlavním vysílacím čase, a to bez časového omezení. Ať jasně prezentují argumenty o COVIDu 19, vakcínách a možnostech řešení problému. Samozřejmě bez jednostranných moderátorů, prosazující pouze jednu pravdu, tu kterou prosazuje německá EU a její páni zpoza oceánu. Pokud se něco takového nestane, věřím doktorce Pekové. Jsem zvědav, zda se naši vládní i opoziční politici a jejich poskok Prymula něčeho takového odváží a takovou mediální prezentaci prosadí? Nebo budou stále podporovat lež a cizácké zájmy? Volby se blíží, jsem zvědav, co předvedou.

    Všem hezký a zdravý den bez EU, COVIDu a Pfizeru.