Martin Koller – Afghánská tragédie české politiky

image

Tři vojáci byli zabiti v Afghánistánu a politici se na tom pasou jako hyeny. Blíží se volby a možnost udržet si, případně získat přetékající koryta placená z našich daní. Takže ke třem mrtvolám, jako důsledku české zahraniční politiky se najednou vyjadřuje kdekdo, kdo má mezi půlkami otvor.

Naštěstí to nedosahuje úrovně šaškárny, kterou české elity předvedly poté, co se při havárii v Rusku zabili tři naši hokejisté. Taky to podle nich byli hrdinové. Ruskými kluby placení hokejoví nádeníci se zabili díky ruskému nepořádku v letecké dopravě. A ejhle, byli z nich hrdinové, pro něž letěl armádní speciál. Možná by měl některý z politiků nestydatě parazitujících na cizí smrti vylézt a porovnat nám různé kategorie hrdinů. Pravděpodobně nejlepší šance stát se u nás hrdinou je nechat se zabít před volbami.

Hýkat nad tragédií a vyslovovat soustrast nic nestojí a dobře to vypadá na internetu, nebo v televizi. Asi jako statečný pochod evropských politických šašků vedených Merkelovou v Paříži po Charlie Hebdo a následná podpora masové ilegální migrace. Proto bych stejně, jako jsem v minulém článku připomněl soudruhu Filipovi komunistickou morálku, připomněl našim politikům tentokrát slib poslance a senátora: „Slibuji věrnost české republice. Slibuji, že budu zachovávat její ústavu a zákony. Slibuji na svou čest, že svůj mandát budu vykonávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.“ Naše ministerstvo obrany dodnes nezveřejnilo, kolik stojí v průměru nasazení jednoho vojáka v Afghánistánu ročně. V případě americké armády je to 2,1 milionu dolarů. U naší armády to bude možná trochu méně, ale stejně bych uvítal spíš patrolu našich vojáků na našich hranicích, včetně kontrol autobusů z Mnichova, než kdesi v zasmraděném Afghánistánu. Od roku 2002 vyházené miliardy, padlí a zmrzačení vojáci v nesmyslné válce, pozitivní výsledek veškerý žádný, ilegální migranti, stále více drog, lži v médiích. K tomu vyvolávání válečného napětí na hranici s Ruskem, odkud se žádní teroristé nehrnou, zato hranice pro ilegální migranty otevřené a naprostá absence politické zodpovědnosti v touze podlézat Berlínu a Bruselu. Kolik zastavili naši vojáci ilegálních migrantů a narkomafiánů, případně teroristů táhnoucích do Evropy? To má být věrnost republice a zájem všeho lidu?

Naši politici by měli na kolenou prosit o odpuštění za to, že poslali naše vojáky zamřít do nesmyslné války pro cizí prachy. Řeči o tom, že musíme proti teroristům bojovat na jejich území, už dávno neplatí, a jsou dobré tak pro absolventy socialistických inkluzivních škol při poslechu propagandy v ČT. To by naši vojáci museli bojovat někde v Izraeli proti palestinským teroristům a jejich kamarádům z Íránu a podobným umírněným teroristům. Tam by to možná mělo hlavu a patu a výsledek. Pokud to našim politikům a kdejakým televizním komentátorům a vojenským odborníkům, či samozvaným analytikům ještě nedošlo, válka s islámským terorismem a jeho narkomafiánskou finanční základnou v Afghánistánu je prohraná. Bojiště se přeneslo do Evropy.

Především nelze přehlédnout řadu evidentních rozporů. NATO provádí v Afghánistánu nebojovou misi Rozhodná podpora, včetně účasti našich vojáků. Ti však byli zabiti zcela evidentně na bojové patrole. Kromě toho, NATO v Afghánistánu vlastně není, především americká armáda. Vždyť afroislámský prezident Obama přece s velkou slávou intervenci v Afghánistánu ukončil a americké vojáky stáhl domů. Přesto byl na patrole s našimi americký voják. Naši vojáci prý byli zabiti ve válce proti terorismu. Jak je možné, že evropští i naši politici organizují masovou ilegální migraci do Evropy, včetně naší republiky z afroislámských zemí, včetně Afghánistánu, jestliže se to tam hemží teroristy? Tak bojují proti terorismu? Neměli by naši vojáci spíš bojovat proti teroristům na hranici Evropy, případně u nás proti těm, kteří již pronikli a proti islámskému organizovanému zločinu, včetně politických neziskovek? Proč vojáci nechrání hranice a nepročesávají pražská, brněnská a další sídliště, kde se ilegálně ubytovává stále více afroislámských migrantů z Německa, o nichž nic nevíme? Pro koho jiného se jako o závod staví na okraji Prahy, aby se tady mohli bezpracně ubytovávat za peníze z našich daní, vyvolávat nepokoje, šířit exotické nemoci, obchodovat s drogami, útočit na křesťany a znásilňovat.

Samozřejmě jde o peníze. Export drog z Afghánistánu vzrostl v období 2001 až 2015 oficiálně minimálně pětkrát. Jen za období 2016-2017 narostl o 100 %! Většina drog směruje do Evropy, včetně Ruska a část do USA. Na čištění miliardových zisků se podílejí šedá ekonomika po celém světě, islámské bankovnictví se svými převody hotovosti a samozřejmě i americké a evropské banky a jiná finanční pracoviště. Jedná se o miliardy dolarů. Stačí si přečíst Robinsonovu knihu Pánové z prádelny špinavých peněz. Už je pár let stará, takže situace je podstatně horší. Většina špinavých peněz pochází z obchodu s drogami. Obchod s drogami je zároveň označován jako hlavní finanční základna islámského terorismu. Afghánistán je globální velmocí v produkci opia a tím i heroinu. Do tohoto bussinesu jsou zapojeny rodiny tamních nejvyšších politických reprezentantů a vládních úředníků. Většinu profitu však sebere distribuce za hranicemi Afghánistánu.

V uvedené knize se píše, že každý dolar, který vytiskl americký FED, se minimálně jednou otočil při praní špinavých peněz. I drogy napomáhají přežití americké ekonomiky. O tom, že narkomafie uplácí evropské politiky a úředníky, především policejní si štěbetají vrabci na střechách. Končí to pedofilními výjezdy německých politiků do Afghánistánu a účastní slavnostech Bacha Bazi tamních náčelníků, kde jsou przněni malí chlapci. Multikulturalismus v praxi. Známý německý publicista Udo Ulfkotte, který tento růst morálky německých multikulturních elit popsal, zemřel za podivných okolností. Konec konců, zuřivá podpora afroislámské migrace a islamizace Evropy, která je v rozporu se vší logikou, počínaje pudem sebezáchovy, o křesťanské tradici nemluvě, dává tušit, že také nebude zadarmo. A je nepřehlédnutelné, že se jí hlasitě zastávají především takoví politici, či kazatelé, u nichž by o Bacha Bazi byl velký zájem. Ani by nemuseli odlétat do Afghánistánu, když Evropu i naši zemi islamizují a naplní nadrogovanými úchylnými primitivy.

Zde si můžeme opět připomenout komplot Babiš-Hamáček-Filip-Zeman. Na jedné straně řečnění o odmítání ilegálních migrantů a na druhé podepsání deklarace v Marákeši, Kompaktu OSN a přípravných dokumentů k Dublinu IV. Samozřejmě nelze zapomenout na ministra Metnara, který dělá za Babiše špinavou práci. Není bez zajímavosti, že podle některých informačních zdrojů pochází tento morálně pružný antivlastenec ze Zemanových hošanů, což jen dokazuje, že pan prezident hraje ostudnou komedii. Opravdu správný Zemanův kozel v zahrádce ministerstva obrany a na Babišově provázku. Pokrytectví evidentně není jen záležitostí samozvaného kněze Halíka, či milovaného vůdce nemyslících, multimiliardáře Babiše. Nakonec se všichni sejdou v pražské kavárně na setkání pražské havlérky při počítání zisků. Ty halasné spory v médiích jsou jen komedie. Politika ANO, nebo TOP 09 nakonec vyjde úplně stejně.

Z hlediska zisků samozřejmě profitují výrobci zbraní. Za sedmnáct let války se už spotřebovalo něco výzbroje, munice, pohonných hmot, baterek i dalšího materiálu a rovněž všemožných dalších služeb, od komunikací po výrobu potravin a dopravu vojáků a materiálu. Jenom ty stovky zničených obrněných vozidel. Takže, kdo má vlastně zájem na ukončení války v Afghánistánu, která se zcela vymyká logice? Totéž můžeme konstatovat o Iráku a dalších bojištích NATO, kde slavný západ bojuje proti terorismu a zároveň ho podporuje, jako v Sýrii. Politici nejsou proti, mají se čím ohánět před volbami, hrát si na bojovné vlastence a pobírat úplatky od zbrojařů a kdekoho dalšího. Banky rovněž ne, pračka vynáší. Zbrojaři, výrobci uniforem, bot, neprůstřelných vest, vysílaček a dalšího vybavení, stejně tak. Příživníci z neziskovek starající se o migranty a jejich pašování do Evropy rovněž ne. Šiřitelé islámu, kteří mají zájem na islamizaci Evropy, přímo jásají. Různí povaleči z profesionálních humanitárních skupin OSN se skvělými platy, kde by hledali práci? A největší profit mají narkomafiáni, obchodníci se ženami a drobty se dostávají i politikům a některým policistům. Stačí si připomenout útok na sestru v nemocnici Afgháncem, podivnou sebevraždu české holčiny třinácti ranami nožem v bytě libanonského narkomafiána s podivnými kontakty, íránského narkomafiána propuštěného na kauci a další, méně známé případy.

Logicky se musíme ptát, za co naši vojáci bojují v nebojové misi v Afghánistánu, kterou NATO prohrává už sedmnáct let. Ještě stále slušná část našich vojáků jsou idealisté a vycházejí z předpokladu, že být vojákem je poslání. V tom s nimi plně souhlasím. Potom se jedná samozřejmě o slušný plat, který několikanásobně převyšuje to, co dostanou doma. Dále kus dobrodružství a získávání zkušeností, což je pochopitelné. Ztráty nakonec nejsou nijak děsivé a riziko únosné. Od počátku české účasti na americké válce roku 2002 se v Afghánistánu vystřídaly tisíce našich vojáků. Padlo z nich jen třináct z nich, několik bylo zmrzačeno. Riziko v podstatě není o moc vyšší, než u řidiče tiráku, nebo pilota letadla. Jsou to promile. Policista při noční službě, záchranář v sanitce v Chánově, nebo sestra v německé nemocnici přijímající migranty riskují víc. Smrt na bojišti, kam je politiky vyslán, je u profesionálního vojáka riziko povolání, které podstupuje dobrovolně. Nicméně i taková smrt by měla mít smysl.