Martin Koller – Globální pakt – globální zločin

image

Celou Evropu ohrožuje takzvaný migrační, či globální impact (impact=pronikání), který má být potvrzen v Marákeši ve dnech 10. a 11. prosince. Tvoří základ Globálního paktu OSN o uprchlících, který má být přijat do konce roku. V souvislosti s uvedenými pakty můžeme mluvit o další nešťastné osmičce v naší historii. Je sice pravda, že parlament a vláda odmítly ratifikaci, ale, jak známo, ďábel je skryt v detailu. Nelze si dělat iluze a můžeme čekat jakýkoli podraz, protože mnozí čeští politici jedno říkají a druhé činí. Není to tak dlouho, co si nikdo nemyslel, že multimiliardářský oligarcha, který si úspěšně hraje na téměř socialistického vlastence, by se dal do party s ČSSD a jejím prohnilým protinárodním vedením.

Evropu ohrožuje řada všemožných mezinárodních smluv, dohod a deklarací, které jsou dlouhodobě a záměrně vytvářeny pro podporu masové migrace z Afriky do Evropy. Jiná migrace se nepočítá, například Vietnamci, Ukrajinci, Rusové a mnozí další (Slováky, nebo Židy nepočítám mezi cizince), kteří jsou civilizovaní, pracují a neparazitují na našem sociálním systému, nezvyšují kriminalitu a neohrožují nás agresivními a nenávistnými ideologiemi. Správní migranti jsou podle OSN, EU a NATO pouze Arabové, černoši a obecně muslimové, nejlépe z Afriky. Můžeme proto bez nadsázky mluvit o organizované islamizaci a afrikanizaci Evropy, kde významnou roli sehrávají politické neziskovky, placené mnohdy z našich daní. Přitom uvedené rasové a náboženské skupiny se v současnosti zásadně liší z hlediska civilizovanosti a agresivity od nepočetných migrantů, kteří k nám přišli od konce druhé světové války, až do devadesátých let minulého století, přestože přicházeli ze stejných oblastí.

Typickým příkladem je Sýrie a ostudná komedie kolem takzvaných uprchlíků, nemluvě o takzvaných sirotcích, které chce unést z uprchlických táborů do naší země europoslankyně Šojdrová, nejlépe s jejich početnými rodinami, navíc s nepřehlédnutelnou podporou ministra vnitra Hamáčka. Jen bych připomněl, že únos dítěte patří ve většině civilizovaných zemí k nejtěžším trestným činům, vztahuje se na něj oznamovací povinnost a v některých státech USA je dodnes stíhán trestem smrti. Už fakt, že proti Šojdrové nebylo zakročeno v souladu se zákonem, je dokladem rozvratu evropského právního systému, což jen potvrzuje potřebu z tohoto zločinného protievropanského spolku odejít.

Většina obyvatel Sýrie jsou muslimové, nicméně velmi rozliční. K tomu je třeba dodat, že Sýrie je jednou z nejvyspělejších a nejcivilizovanějších zemí v regionu. Civilizovaní Syřané jsou na straně prezidenta Asada a do Evropy většinou neprchají, ani nemigrují, pokud k tomu nejsou donuceni, například únosci typu Šojdrové a různými neziskovkáři. Na migraci nemají čas a zájem, protože brání svoji zemi. Mezi takzvanými uprchlíky je jich zanedbatelný počet. Zde bych připomněl, že prezident Asad byl zvolen převážnou většinou obyvatel Sýrie. Voleb se odmítli zúčastnit takzvaní umírnění vrazi, teroristé a narkomafiáni, přestože jim byla zaručena bezpečnost. Většinu takzvaných uprchlíků netvoří Syřané, a pokud se mezi nimi vyskytují, tak se jedná o primitivní a agresivní islámské teroristy a narkomafiány proslulé loupežemi, všemožnými zvěrstvy a útoky proti civilnímu obyvatelstvu. V posledním období se do této skupiny bohužel zařadily i některé klany Kurdů, vesměs placené CIA jako žoldáci.

Sýrie a necivilizovaní Cikáni

Situaci v Sýrii připomíná s určitou nadsázkou i takzvaná rómská otázka u nás. Až 40 % Rómů, či Cikánů žije stejně jako většinová společnost a jsou jejími platnými pracujícími členy. Od státu nedostávají jinou podporu, než ostatní obyvatelé a vlastně mnozí z nich nejsou ani vnímáni jako cizí živel. Naopak až 40 % necivilizovaných, kteří žije z všemožné kriminální činnosti, velkovýroby dětí, o něž se následně nestarají. Jejich cílem je bezpracné získání sociálních dávek, odmítají se učit a pracovat, vybydlují zdarma získané byty a vysávají s pomocí všemožných neziskovek sociální systém. Ti dostávají odevšad všemožnou podporu a jsou označováni jako oběti českého rasismu. Přitom na jejich špatný příklad, ostudu, parazitování a samozřejmě zisky neziskovkářů přispívají všichni ostatní občané, včetně pracujících Rómů. A když se podíváme na všemožné islámské takzvané uprchlíky a migranty z Afriky, navíc s jejich agresivním a rasistickým primitivismem, pohrdáním hygienou, drogovými kšefty, touhou po bezpracném parazitování, pedofilními choutkami a ženskými obřízkami, ke které skupině podle vás patří, ke komu bychom je přirovnali, až na ty obřízky? Civilizovanost, stejně jako necivilizovaná lumpárna a parazitování jsou všude stejné a s podobnými výsledky. Je opravdu ilustrativní z hlediska hodnocení OSN, EU a politických neziskovek, že podporují především ty špatné.  Znovu si musíme položit otázku, proč jsme vlastně v OSN, jestliže od roku 1946 (ukončení akce UNNRA v ČSR, placené především USA) pro nás nic pozitivního neudělala, zato z nás vytahala miliardy a ještě se pokouší prosazovat migrační pakty ohrožující samu naši existenci. Za královské platy se tam povalují všemožní zbyteční protekčňáci a v našem průmyslu prý chybí pracovní síly.

Migrace za každou cenu a bez ohledu na realitu

Eurokomisaři z Bruselu, vesměs blázniví, úchylní a bezdětní euromarxisté, posedlí pseudolevičáckými myšlenkami permanentní revoluce Trockého a sociálním inženýrstvím připomínajícím nacistickou třetí říši, včetně špatně skrývaného antisemitismu a podpory palestinského rasistického terorismu (viz výbušná ambasáda v Praze), si nechali vypočítat, kolik migrantů by se mohlo přijmout do evropských zemí. Pro naši republiku je to víc, než 70 milionů, pro Slovensko 38 milionů. Tedy kolem sedni černochů a Arabů na jednoho obyvatele od nejmenších dětí, až po důchodce. To vše v situaci, kdy naši mladí lidé nedosáhnou díky zlodějským cenám na vlastní bydlení, jsme závislí na dovozech potravin, protože se plýtvá půdou a bohatne na pěstování řepky pro ekologické komedie a dochází voda. Pokud do šesti let nezvýšíme produkci elektřiny o 20 %, tedy nepostavíme dva nové bloky jaderné elektrárny, což nepostavíme, vzroste cena elektřiny o 40 % až 70 %. Vzhledem k českým poměrům lze předpokládat spíš těch 70 %, stejně jako u benzínových pump, které bystře reagují pouze na zdražování. Přitom prostor pro úspory elektřiny v domácnostech je prakticky vyčerpán. Růst ceny elektřiny zároveň zasadí těžkou ránu průmyslu. Že solární a větrníková elektřina je pouze drahá zlodějina, stejně jako řepkový olej dražší, než nafta, snad už pochopili všichni, kromě těch, kteří z ní bohatnou, jako například Agrofert. A do toho záplava příživníků.

Se zájmem jsem si v této souvislosti přečetl dvě informace. Ministerstvo sociálních věcí ušetřilo přes 600 milionů na dětských přídavcích. V době, kdy mnohé bílé samoživitelky, stejně jako manželky živnostníků s malými dětmi žijí pod hranicí chudoby. Následně jsem viděl hrdě se prsícího multimiliardáře a jeho poskoka Hamáčka, jak vyhlašují, že posílají 300 milionů Turecku a omezení migrace do Evropy. Islámskému Turecku, které na Evropu kašle, touží po její islamizaci a dodnes se nevyrovnalo s genocidou milionů Arménů, Řeků a rovněž vražděním Židů v průběhu první světové války. Zato na každém rohu je u nás turecká kebabárna, financovaná možná i z oloupených obětí islámských genocid, práce unesených žen a dětí, nebo peněz, které cpou země EU v současnosti do Turecka.

Když ministr vnitra, aktuálně ministr obrany Metnar v zastoupení největšího oligarchy podepsal deklaraci v Marákeši, dostalo se mu trochu kritiky ze stran myslících politiků i obyvatel. Zároveň se na jeho podporu zdvihla zuřivá podpora ze strany oligarchického multimiliardáře v tom smyslu, že se jedná o nezávazný akt. Jako v jiných případech se ukazuje, že šířil nepravdy.

Smrtelně nebezpečné smlouvy a deklarace

Marákešká deklarace patří do celé soustavy dokumentů. Jedná se především o Lisabonskou smlouvu s jejím programem EuroMed (150 milionů migrantů ze severní Afriky a zemí kolem středozemního moře do Evropy), kterou odmítal podepsat prezident Klaus. Dále je zde Dublin 4, který zcela převrátil obsah smluv Dublin 1, 2 a  3. V roce 2016 byla jednomyslně schválena deklarace o migraci v New Yorku, údajně rovněž nezávazná, nicméně se zavazujícím textem, na nějž se odvolávají evropské instituce. Dále jsou zde Evropský pakt o přistěhovalectví, Společné základní principy integrační politiky přistěhovalců v zemích EU, Strategie Evropa 2020, Strategie udržitelného rozvoje OSN, česká strategie 2030, program Globální přístup k migraci a mobilitě, Usnesení Evropského parlamentu z 18. dubna tohoto roku o pokroku dosaženém v plnění Globálního paktu OSN o bezpečné, řízené a legální migraci a uprchlících, Globální impact o bezpečné, řízené a legální migraci, který má být podepsán ve dnech 10. a 11. prosince v Marákeši, jako vyvrcholení akce, na níž se místo oligarchy zúčastnil Metnar, a na závěr Globální pakt o uprchlících, který má být přijat (nikoli podepsán!) koncem tohoto roku po podpisu Globálního impactu.

Na uvedených dokumentech je zajímavé, že žádný z nich nebyl přeložen do češtiny a zveřejněn a obtížně se hledá i jejich základní anglická verze. Přitom je jasné, že s obsahem takových dokumentů by měli být seznámeni všichni obyvatelé, pokud jsme demokratickým a právním státem. Dále by měla následovat široká diskuze a referendum. Nic takového se neděje, a celý postup připomíná smlouvu o transatlantickém obchodu TTIP, která nebyla zveřejněna dodnes a do značné míry ji nahradila smlouva CETA. Je zajímavé a ilustrativní, že proti utajování migračních smluv a dokumentů, které jsou nebezpečnější, než mnichovská dohoda v roce 1938 neprotestuje nikdo ze stran vládní koalice, ani takzvané demokratické opozice, pouze SPD. Politici zvolení v legálních volbách, kteří složili poslanecký slib, se chovají jako banda zločinců, připravujících pokoutní lumpárnu. Náklady na překlady by určitě nezruinovaly rozpočet ministerstva zahraničí, a pokud ano, stačilo by ubrat těch pár desítek tisíc z miliardových dotací politickým neziskovám. Zájem ze strany občanů by byl určitě velký. Na druhou stranu se nelze divit, jestliže ministerstvo řídí politický protekčnák Petříček, syn svého otce, řízený protinárodním slouhou cizích zájmů Pochem, oba z party protinárodního vedení ČSSD Hamáčka, Špidly, Dienstbiera a jim podobných eurovlastenců a euromarxistů.

Podle slovenské diplomatky Ivety Mihálikové jsou severní a střední Afrika a především arabské a islámské země zaplaveny neziskovkáři, kteří rozšiřují propagandu stěhování do Evropy a poskytují pomoc při ní. V arabských zemích k tomu slouží veškerá média, v afrických především facebook. Na zastupitelské úřady zemí EU je vykonáván nátlak, aby spolupracovaly. A představme si, že se národní ambasády změní v evropskou, řízenou z Bruselu! V Africe působí dokonce migrační neziskovka slovenského prezidenta dislokovaná v Itálii, a on sám dostal v Africe přezdívku Papa Kiska. Přední slovenský právník JUDr. Harabin provedl právní rozbor impactu a pactu a zjistil, že se jedná o porušení zákona, kde má být stíháno dokonce i vyjádření nesouhlasu s migrací a ilegálním překračováním hranic migranty, kterým má být zajišťován doslova blahobyt. Oba dokumenty impact i pakt lze bez nadsázky označit za součást hybridní války euromarxistů z USA, EU a Německa proti bílým Evropanům. A zde je jeden důležitý postřeh. Jak vyplývá z dosud dosažitelných informací, Globální pakt není třeba podepisovat, protože byly podepsány a odhlasovány deklarace v New Yorku a v Marákeši, na něž se odvolává. K souhlasu s Globálním paktem bude stačit vyslání a účast jakéhokoli úředníka z ministerstva zahraničí vybaveného dokumentem, že zastupuje naši republiku. Stačí, když ve správný čas spočine zadkem na křesle ve správné místnosti. Proto například Itálie při odmítnutí paktu prohlásila, že nepodepíše a nikoho nevyšle!

Jakékoli údajně nezávazné deklarace není třeba podepisovat! Na jednání o nich není třeba se účastnit! Cestování politiků na takové akce jsou vyhozené peníze, které potřebujeme naléhavě jinde. Povinností vlády by mělo být zveřejnění českého překladu všech důležitých textů mezinárodních smluv a deklarací zásadního významu a realizace celonárodního referenda! Jsem zvědav, co předvede naše vládní a opoziční parta z pražské havlérky.

 

Komentářů: 2

  1. Pingback:MrkosMrkos

  2. Pingback:Křenenák Dobroslav (es.)Křenenák Dobroslav (es.)