Martin Koller – Levičáci v koženkách

image

Blíží se volby do europarlamentu. Propaganda euromarxistů podporovaná z Bruselu a Berlína spolu s levičáckými pubertálními extrémisty na ulicích doslova šílí. Euromarxisté se všech sil snaží udržet pozice v europarlamentu, aby si mohli dále užívat sladký život socialistických aparátčíků, aniž by museli pracovat, vytvářet nějaké smysluplné hodnoty a, nedej bůh, či jejich bůh Soros, prací si poctivě vydělávat, nebo dokonce žít za český plat při českých cenách. Na voličích a spoluobčanech euromarxistům jako obvykle nesejde. Jak známo, jsou pro ně bahno, aspoň ve vedení ČSSD se tento výraz používá. Je velká škoda, že strana Václavů Klausů se nezúčastní těchto voleb, protože by pravděpodobně vydatně zamíchala kartami ve prospěch naší země a národa.

Pubertální primitivismus v akci

Bohužel je aktuálně velmi úzké spektrum volitelných politiků ochotných dělat něco pro vlast a národ, než jen žvanit, lhát a ohlupovat a držet se svých koryt. O to zuřivější jsou všemožní političtí aktivisté, vesměs pubertálního věku, podporovaní dokonce profesionálními demonstranty ze zahraničí, kteří napadají vlastenecká shromáždění. K tomu dostávají transparenty v angličtině, aby si mohli diváci v zahraničí pohodlně přečíst televizní a internetovou propagandu a nemuseli se učit český jazyk koloniální pakáže. I v době znění národní hymny se puberťáci chovají jako primitivní zvěř. A naše euromarxistická média se jich na důvod takového chování nezeptají, ani v parlamentu je nikdo nekritizuje. Co na to ministr školství Plaga za oligarchovo ANO? Česká hymna mu nic neříká, tedy ani český stát a přísaha? Jak je možné, že jeho studenti se mohou na veřejnosti takto projevovat? Není to dopad dlouhodobého působení socialistek na ministerstvu školství? Předevšín Valachové z hlediska inkluze a otevření dveří protinárodním politickým neziskovkám. Proč v takových případech nezasahuje policie? Zde je odpověď jasná. Máme socialistického ministra vnitra a arogantního euromarxistického fýrera ČSSD ve vládě oligarchy posluhujícího cizáckým zájmům. Ministra, který je ubohým slouhou jak oligarchy, tak cizáckých zájmů už tím, že je členem Aspen institutu ovládaného americkými euromarxisty typu Allbrightové. Takový ministr jako Hamáček samozřejmě nemá vztah ani k vlastní zemi, nestydí se ji nechat urážet bandami huberťáků a brání policistům v účinném zásahu. Poskok cizáků Hamáček zabydlený mezi oligarchovými půlkami je stejný vlastenec jako europoslanec Keller. Socialistické žvásty jako Maláčová, ale činy podporuje euromarxistický byrokratický a zkorumpovaný teror a kolonizaci naší země z Bruselu a Berlína. Jeho pravou rukou je další výrazný cizácký slouha Petříček. A miliardářský oligarcha se předvádí na billboardech s tím, že nás bude chránit. Ten určitě. Stačí se podívat na strukturu dluhů jeho Agrofertu. Většina v bankách EU, takže koho musí poslouchat. Ani hlas oligarchovu ANO a jeho slouhům socialistům, které vede něco takového jako Hamáček a jeho parta!

Obzvláště mne pobavilo, že dětinští puberťáci mávají nejen rudými vlajkami komunistů, ale také vlajkami NATO. Na první pohled samí opravdoví vojáci. Tak nanejvýš na počítači na téma padni, nebo nehraju. Opravdu by si zasloužili jít do války a jejich rodiče potrestat za to, jak je vychovávají, o učitelích ani nemluvě. Stále slyšíme nářek nad platy ve školství. Za takovou zhovadilou a primitivní mládež by vážení pedagogové, počínaje svým ministrem neměli dostávat nic. Při pohledu na ten dětinský a pirátský politický agresivní primitivismus bych navrhl zvýšit minimální věk z hlediska volebního práva, aktivního i pasivního, na 25 let a každý by musel doložit, že se aspoň tři roky poctivě živil a platil daně.

Europoslanec může být vlastenec

Neziskovkářským, euromarxistickým bojůvkářům na internetu evidentně docházejí i poslední argumenty, takže zůstávají pouze výkřiky a nadávky, které, jak kdysi k čemusi správně řekl prezident Zeman, připomínají spíše skřeky. Nelze se ostatně divit, protože mnozí mají mentálně blízko k africkým pralesům, v jejichž fauně je komunikace pomocí skřeků běžným projevem. V diskuzi za mým posledním článkem na Parlamentních listech nebylo ze strany neziskovkářů zase téměř nic nového. Nepravdivé útoky a primitivní sprostota, pravděpodobně odkoukaná od starosty v Řeporyjích, který o sobě vykládá, že je nesmírně inteligentní a dostává se mu všude v médiích maximálního prostoru. Opravdu vzorový reprezentant současné ODS, která se za Topolánka, Nečase a Fialy s Němcovou propadla do hlubin protinárodního euromarxismu a posluhování sudeťákům. Žvásty o nebezpečí komunismu a nadšená podpora euromarxismu. Soudruzi z ODS by se měli na toaletě přesvědčit, zda jim místo modrých ptáků nenarostly socialistické oranžové mrkve. Co budou dělat tamní soudružky, si nejsem jistý. Ani oni nereagují na pubertální zvěř v ulicích. Hymna, vlajka a národ jim už asi taky nic neříkají. ČSSD a ODS, dvě kdysi velké a slavné strany, které jsou po odchodu velkých zakladatelů a lídrů stále trapnější a cizáčtější. Dokladem je vyštvání Václava Klause mladšího, jediného politika ODS, který překračoval tamní současný ubohý průměr a získával jim body u voličů.

Nicméně se v médiích objevila novinka. Jedná se o promyšlenější útoky na nemnohé vlastenecké kandidáty do europarlamentu. Údajně jim jde pouze o koryta, stejně jako většině ostatních kandidátů. Je pravda, že europoslanec z koloniálního Česka toho moc nezmůže. Naši slavní europoslanci a eurokomisaři totiž zamlčují důležitý fakt. Výsledky hlasování se opírají o počet obyvatel zemí, které kdo zastupuje. Takže euromarxistický pakt Merkelové a Macrona vytváří situaci, kdy ani státy V4 dohromady nikdy nic neprohlasují. Už z toho vyplývá jednoduchý fakt, že celé české zastoupení v EU je jen obyčejná komedie a celá EU obyčejná lumpárna postrádající demokracii. Státy v EU nejsou rovnoprávné. Tím se potvrzuje, že celá EU není nic jiného, než pangermánský německý rasistický a koloniální projekt, který je jen pokusem o čtvrtou říši s německým panstvem a většinou slovanskými otroky. Ani to sociální inženýrství s miliony ilegálně přivedených černochů není nic nového. Už za druhé světové války pangermáni vystěhovávali české statky i celé české vesnice, především na Benešovsku a dosazovali tam Němce z Balkánu, kteří nebyli o mnoho inteligentnější, než současní afričtí migranti. A tyto hodné a nevinné Němce si dovolily české zrůdy vyhnat ze svého majetku a odsunout domů do Německa. Holanďany (Nizozemce) chtěli Němci přestěhovat na Ukrajinu. Co by udělali s Ukrajinci je vcelku jasné, jen Ukrajincům s hákovými kříži a trojzubci stále nějak nedochází, že jsou v pozici toaletního papíru.

Existuje pouze jedno řešení, a to odchod z EU. Pokud někdo tvrdí, že EU je reformovatelná, potom zamlčuje realitu, nebo lže. Eu je asi stejně reformovatelná jako nacistické Německo. Germáni ji reformovat nechtějí, neboť ta současná koloniální jim vyhovuje, takže se reformovat nebude. A opravdu by mne zajímalo, jak by tento zkorumpovaný a zbyrokratizovaný systém chtěl někdo reformovat. Většina eurokomisařů jsou vydíratelní a zkorumpovaní slouhové, kteří kývnou na jakékoli svinstvo, nikde žádná osobnost, a o většině europoslanců a jim podřízených úředníků lze říci totéž. Ani oni nemají zájem něco reformovat, i když vykládají opak. První smysluplná reforma by totiž bylo snížení jejich nehorázných platů, důchodů a prebend a samozřejmě neskutečného počtu obslužných 60 000 byrokratů. Nicméně lze předpokládat, že zvýšený počet protiunijních vlasteneckých europoslanců, spolupracujících na nadnárodní úrovni by mohl připravit likvidaci ničemného projektu EU a přechod na formu ekonomicky spolupracujících suverénních států. Například nějaké Konfederace suverénních států Evropy. Samozřejmě bez islámských zemí jako jsou Bosna, Kosovo a Turecko. Proto je třeba mít svoje lidi i tam. Proto je třeba jít k volbám, nenechat se odradit cizáckou propagandou a volit vlastenecké kandidáty.

Každému europoslanci, který se účinně zasadí o náš odchod z EU jeho výplatu přeju. Jinak zase vyhrají slouhové cizích zájmů, což povede k další nesvobodě, islamizaci, afrikanizaci a chudobě v naší kolonii, která pomalu a jistě bude připomínat pracovní tábor. Je třeba jednoznačně odmítnout každého lháře, který vykládá, že bez EU a jejích arogantních, korumpovaných a úchylných eurokomisařů nemůžeme žít. Totéž nám vykládali v rakouském žaláři národů, opakovali se nacisté, kteří naše předky, některé dokonce v koncentrácích chránili před Ruskem a bolševismem, poté jsme byli se sovětským svazem na věčné časy. A dnes tady máme opět hnědé soudruhy převlečené za milovníky pravdy a lásky, kteří opět chtějí vzkřísit svoji rasistickou a otrokářskou říši a jít do války s Ruskem samozřejmě na náš účet.

Zde je třeba si vysvětlit jeden omyl. Amerika netáhne do války Německo, ale naopak němečtí euromarxisté, včetně amerických přátel, konkrétně německá EU řízená z Berlína chce jadernou válku a další tažení na východ s pomocí amerických jaderných zbraní. Stačí si připomenout, kolikrát byl český stát a národ napaden z Německa a kolikrát z Ameriky. Stejnou otázku si můžeme položit z hlediska Ruska. Za vším stojí špinavá pangermánská euromarxistická, dříve nacistická, politika tažení na východ, rozkradení Ruska a zotročení Slovanů. Amerika nejsou Soros, Allbrightová, Clintonovci, ani bandy černochů, které nedávno jako pralesní divá zvěř napadaly v Chicagu bělochy a ničily bez příčiny jejich majetek. Tentokrát ani neměli euromarxisti a jejich chovanci ani jakousi záminku policejního násilí na ubohých kriminálnících. Z podobných důvodů odešla z Detroitu zhruba třetina obyvatel, vesměs pracujících bělochů. Naše euromarxistická média, v čele s ČT tento rasismu zamlčují a tématu se vyhýbají zdaleka i americká, kde mají euromarxisté velký vliv. Amerika nejsou agresivní euromarxisté, ale vlastenci typu prezidenta Trumpa, který s nimi od počátku svého výkonu funkce těžce bojuje.

Myslitelé s volebními lístky

Republika má dva problémy, a to nedostatek schopných a především nezkorumpovaných a nevydíratelných politiků, o osobnostech ani nemluvě, a značný počet nemyslících voličů, kteří se drží propagandy a stáda. Podle toho dopadly minulé parlamentní i senátní volby. Dokladem je právě diskuze za mým posledním článkem na Parlamentních listech. Jakýsi samozvaný finanční expert se rozčílil nad tím, že kritizuji 800 miliard, které od nás odplynuly do zahraničí. Měl bych podle něj rozdělit vyhozené peníze směřující do Bruselu a ty, které odcházejí k mateřským firmám do daňových rájů. S těmi penězi vyhozenými do stále hladovějšího Bruselu přetékajícího povalečnými a arogantními byrokraty lze souhlasit. S daňovými ráji sotva. Pokud budou mít takoví myslitelé volební právo, zůstaneme poníženými a žebráckými otroky v germánské EU navždy.

Dokonce i zkorumpovaní politici v Bruselu neochotně přiznávají, že takzvané daňové ráje těžce poškozují ekonomiku členských zemí. Místní pobočky zahraničních firem doslova živí svoje matky na náš účet. Proto máme pomalu nejdražší telefonní hovory a přenosy dat v Evropě (včetně Ruska), nejdražší pohonné hmoty, téměř nejdražší elektřinu, předraženou pitnou vodu, největší poplatky v bankách. Naše údajně nejlepší vláda od roku 1990 se svým nezištným a vlasteneckým oligarchou proti tomu samozřejmě nic nedělá. Jejím hlavním úkolem je posluhovat cizákům. V opačném případě by Agrofert zkrachoval. Nezdaněné zisky, které mizejí v daňových rájích podporovaných zkorumpovanými politiky v Bruselu, samozřejmě chybí ve státním rozpočtu, především ve školství, zdravotnictví, sociálním systému, komunikacích i jinde, ale rovněž na obraně a vnitru. Z takto vypraných peněz poté Soros a jemu podobní platí politické neziskovky a zkorumpované politiky, kteří poté hlasují v Bruselu i v Praze proti zájmům vlastních zemí a národů. A co proti tomu dělá naše vláda ANO a ČSSD, údajně nejlepší od roku 1990 s údajně nejlepším, vlasteneckým a nezištným premiérem? Nedělá nic a cpe miliardy do protinárodních politických neziskovek. Její reprezentanti v Bruselu a nejen oni, hlasují pro africkou směrnici znevýhodňující v Evropě bílé Evropany, doma prosazují antidiskriminační zákon umožňující politickým neziskovkám placeným z našich daní pronásledovat u soudů vlastence, dále podporují sexuální úchylnost, přehlížejí obrovský rozsah šedé ekonomiky a obchodu s drogami, podepisují protievropské a protibělošské migrační pakty a kompakty, domlouvají příchod statisíců migrantů v době, kdy střední Evropa je ve srovnání s Afrikou, Amerikou a Austrálií totálně přelidněná, začíná chybět voda a energie jsou stále dražší.

Člověk se v té záplavě propagandy a hlouposti nemůže divit, že někdo chce volit Teličkův Hlas, který by se měl jmenovat spíš euromarxistická glasnosť, nebo Piráty, kteří mají islámského šéfa v Bruselu a prosazují drogy, likvidaci rodiny a sexuální úchylnosti. Nedávno jsem viděl v metru maminku se synkem předškolního věku, který nesl balónek s nápisem: „EVROPA POTŘEBUJE PIRÁTY.“ Dredaři v názvu kupodivu chyběli. Tak jsem si říkal, jestli Evropa k té partě v Bruselu a Berlíně nepotřebuje taky pozemní verzi pirátů, tedy vrahy, lupiče, násilníky, pedofily, narkomafiány a další. Takových s podporou euromarxistických stran, včetně Pirátů a různých neziskovek, dorazilo z islámského státu a dalších částí Afriky až dost, oficiálně jako uprchlíci. Dalšího půl milionu se snaží ostuda křesťanstva, zrádce víry a Halíkův přítel František honem protlačit s pomocí neziskovek z Libye do Evropy, než uzavře cestu generál Haftar. Maminka, z níž nevyzařoval zrovna vysoký intelekt, asi neví, že Piráti vedení muslimem z Bruselu jsou proti klasické rodině, na důchodce kašlou, podporují koloniální EU a Německo a válečné štváčství a hrabiví jsou víc, než kdo jiný? V Německu vydrželi v bundestaagu jedno volební období, poté jich část přelezla k Zeleným a další k socialistům. Stačí připomenout nedávné politické školení atomového Hřiba v metru a jeho nenažranou partu na magistrátu a v různých podnicích. S tak chytrou maminkou to synek možná dotáhne na převýchovu v islámské, či pedofilní rodině a později na moderního otroka v německé montovně řízené nějakým úchylným migrantem, nebo sudeťákem.

Levičáci v evropských koženkách

Na závěr bych připomněl ještě jeden menší šok. Nějak jsem se nemohl dopátrat, co se děje kolem Svazu bojovníků za svobodu, kterému jsem téměř fandil. V jednu chvíli jsem si dokonce myslel, že bratru Vodičkovi a spol. ubližují euromarxisti. Vzhledem k tomu, že je napadl známý slouha cizích, především německých zájmů a díky bohu neúspěšný prezidentský kandidát Fischer, to tak na první pohled vypadalo. Jenže poté jsem se dozvěděl, že bratr Vodička, který je ve své uniformě spíš karikaturou vojáka vyznamenal jako odbojáře Hermana z KDU. Ano, Hermanna, který je, stejně jako Bělobrádek, Fiala, nebo Halík známý svojí neskrývanou láskou k sudeťákům a vždy hlasuje proti zájmům české občanské většiny, podporuje afroislámskou migraci, pangermánský kolonialismus a válku v Evropě. Hermana, který patří do stejné, údajně křesťanské partaje jako extrémní slouha cizáků Svoboda, nebo Šojdrová, která připravuje únos syrských sirotků. Fischer možná kritizoval proto, že taky nedostal metál jako odbojář, takže závidí. Ani mne neudivilo, že mnozí odbojáři mají Vodičky plné zuby. Byl bych velmi rád, kdyby informace nebyla pravdivá, ale Vodička již řadu dní neodpovídá na dotazy. Už docela věřím tomu, že se tam trousí antisemitské řeči. Jak jinak, když bratr Vodička podlézá reprezentantu sudeťáckých zájmů. Zde bych připomněl, že sudeťáci po právu vyhnaní, či odsunutí za svoje zločiny z naší republiky, stejně jako další rasističtí pangermáni odsunutí, či vyhnaní z Polska, Jugoslávie a dalších evropských zemí mají svoji nacistickou zvláštnost. Jako jediná skupina Němců neprošli denacifikací. Právě oni jsou nositelé nacistických pangermánských ideí. Uvedený fakt je třeba zdůraznit, aby to nepřehlédla ani jejich propagandistická hlásná trouba Krystlík.

Nevím, co má bratr Vodička společného s bratrem Hermanem, když mu leze do zadní části koženek, čímž urazil a naštval mnohé vlastence a odbojáře. Bratr Vodička s bratem Hermannem si mohli pozvat do trojky jako bratra ještě vůdce sudeťáků Posselta, jehož podoba s Vodičkou je čistě náhodná. Možná by kluci mohli založit kvarteto v koženkách, či bez nich s dalším odbojářem a bratrem Halíkem. Je naprosto neuvěřitelné, že Vodička na jedné straně kritizuje naprosto správně ukrajinský režim, který toleruje, ne-li podporuje propagandu fašismu a antisemitismu a na druhé straně podlézá reprezentantovi sudeťáků, kteří jsou nositeli stejných zločineckých tradic a stejné ideologie. Alkohol, vydírání, korupce, nebo propad do duševního malorolnictví? Vývoj ve Vodičkově spolku začíná připomínat Filipovu KSČM, kterou vede parta bezskrupulózních euromarxistů pevně usazených v pražské havlérce a mezi Babišovými půlkami. Odbojáři by si každopádně měli udělat ve svých řadách pořádek, aby se s ostudou nerozplynuli v euromarxistické a sudeťácké eurošpíně a smradu jako některé naše politické partaje.

Ano, vypadá to, že se opakuji a jen kritizuji kdekoho, ale je to realita, kterou vidím na české komediální politické scéně a kterou by voliči rovněž neměli přehlížet, ve vlastním zájmu. Opakuji se v různých souvislostech a vycházím z předpokladu, že běžný občan záměrně zavalený starostmi a záplavou nesmyslů všeho druhu v médiích, rychle zapomíná. Je zajímavé, že první na mne v diskuzích reagují stále stejní neziskovkářští placení slouhové cizích zájmů a kromě nepravdivých nadávek stále vykládají, že ničemu nerozumím a je zbytečné mne číst. Přesto mne nadšeně čtou stále dokola, místo aby šli příkladem a nečetli. Kupříkladu já jsem se na ČT nepodíval už čtyři roky, protože jsem dlouhodobě znechucen jejich ubohou protinárodní propagandou a televize půjde pravděpodobně brzy do popelnice. Podobně je na tom stále více mých známých. Většinu televizních programů tvoří propaganda, reklamy stupidní seriály a žvanění komediantů, takže ztráta času. Z velkých televizí je česká pouze Prima, takže jsem zvědav, co předvede spolu s Američany.  Doufám, že budou podporovat vlasteneckého prezidenta Trumpa a ne demokratickou euromarxistickou bandu Sorose, Obamy a Clintonových a jejich přátele z bruselské a berlínské EU.

Vybírat si ve volbách je stále větší problém, protože jsou nám podstrkováni záměrně čím dál horší kandidáti, většinou ubohé zkorumpované, případně vydíratelné nuly. Nicméně je třeba posuzovat to, co kdo dlouhodobě dělá nikoli to, co vykládá měsíc před volbami a je to právě v rozporu s tím, co dotyčným, či dotyčná dělali v posledních letech. Z tohoto hlediska je typickým příkladem Telička, který pro naši zemi neudělal nikdy nic dobrého a jeho současná kampaň je ukázkou sofistikovaného podvodu a peníze euromarxistů. Jeho propagační tažení má úroveň Pirátů, nebo Babiše. Dále si můžeme připomenout socialistického pokrytce Kellera a rozporů mezi jeho žvásty na internetu a hlasováním v europarlamentu. Stačí se podívat, kdo z českých europoslanců podpořil v EU africkou směrnici. Všichni kromě Jiřího Payna. A teď nám před volbami všichni slibují nebe na zemi, pravděpodobně ve formě euromarxistického proletářského internacionalismu v afrogermánské a muslimské Evropě. Hlavně je třeba levně makat a hodně platit Germánům a možná dostaneme v jejich hypermarketech skoro stejně kvalitní potraviny jako oni. Ano, takové prkotiny, jako kvalita potravin, se najednou po třiceti letech řeší jako zástupný problém v době smrtelného ohrožení národa. Jen aby se nemusely řešit důležité věci. Typickým příkladem je soudružka Konečná za Filipovu a Dolejšovu KSČM na debatě ve Śtětí 23. dubna. O svém hlasování ve prospěch africké směrnice, případně jiných protinárodních hlasováních ani necekla a věnovala se různé kvalitě potravin. Dokonalá ukázka pokrytectví, hodná Halíka, či Kellera. Věrná euromarxistka soudruha Filipa, hrobaře komunismu, držící se pevně svého bruselského koryta ve službě cizáckým zájmům a boji za tu údajně vyšší, aktuálně Filipovskou komunistickou morálku.

Ano, článek je dlouhý. Je napsaný pro ty, kteří umí číst a myslet vlastním mozkem. Komu se nelíbí, může si zapnout euromarxistickou propagandu v ČT, otevřít si levné pivo nevalné kvality, ohřát klobásu z polských kuřat z Agrofertu, dát chleba z geneticky modifikované mouky, osladit si život sojovou čokoládu z cizáckého hypermarketu a snít o tom, že v multirasové EU řízené nezištnými a vlasteneckými Piráty a oligarchy jako Babiš, bude líp.