Martin Koller – Milion chvilek pro demokracii – stačí pár sekund

image

S pobavením pozoruji davy, které byly sezvány k tomu, aby demonstrovaly proti ministryni Benešové. Nikdo mne nemůže podezřívat z podpory oligarchy, který si z naší země dělá dojnou krávu a táhne ji do chudoby a ponížení v německé EU po vzoru svých ukrajinských kolegů. Totéž platí o celém protinárodním spolku ANO, euromarxistické ČSSD jejich opoře KSČM. Ta pod vedením Filipa a Dolejše už nemá mnoho společného se slušnými a poctivými komunisty, kterým byla vlast svatá, byli ochotni za ni položit život a neprodávali národ nacistům, oligarchům, německým pangermánům, nebo muslimům.

Zde si stačí připomenout soudružku Konečnou, která mne rovněž velmi zklamala. Chystá se dávat SPD k soudu za informaci, že europoslanci za KSČM podpořili africkou deklaraci EU, která je projevem čistého protibělošského rasismu.  Zvýhodňování kterékoli rasy oproti ostatním je rasismus bez ohledu na zvrácené a úchylné ideologie, které ovládají eurokomisaře a europoslance. Nelze se ostatně divit, že rasismus a antisemitismus ukrývající se za uměle vykonstruovaným slovem antisionismus, se prosazuje v EU, kterou ovládají především němečtí euromarxisté. Z hlediska rasismu mají bohaté zkušenosti, ať už ve vztahu k Slovanům, Čechům obzvlášť, Židům, kdysi i černochům a asijcům (euromarxista a slouha britských zájmů Hitler nazval Japonce žlutými opicemi, na něž je třeba vzít bič). Povyk kolem informace o hlasování ze strany Filipovy KSČM je zbytečná euromarxistická komedie. Kdyby soudružka Konečná jednoznačně veřejně prohlásila, že ona a neschovávala se za jakousi skupinovou odpovědnost, tedy ona nehlasovala pro africkou deklaraci EU, naopak se hlasování zdržela, případně hlasovala proti a jednoznačně to doložila, bylo by vše transparentně vyřízeno. Bylo by jasné, kdo je lhář.

Jenže to nelze, protože soudružka Konečná hlasovala pro africkou deklaraci, dva europoslanci za ČR nehlasovali, statečný Jiří Payne hlasoval proti a zbytek europoslanců placených z našich peněz, včetně soudružky Konečné, hlasoval pro podporu rasismu. Kde jsou ty časy, kdy poctiví komunisté byli proti rasismu. A rasismus není jen protičernošský, ale taky protibělošský, protižidovský, nebo protiasijský. K tomu lze připomenout, že lež je kromě byrokracie a korupce jedním ze základních pilířů EU, kde se soudružka Konečná povaluje u přetékajícího koryta. Stejně jako další zástupci české země a českého národa, kteří posluhují jako prodejní a bezcharakterní euromarxisté německé EU.

Za co demonstrují?

Demonstrace proti Benešové mi připomínají spíš, než co jiného nenávistnou štvanici na základě uměle vykonstruovaného problému. Existuje mnoho důležitějších problémů, za něž by se mělo masově demonstrovat. Třeba svoboda. Té má kdekdo plná ústa, ale EU rozhodně není symbolem svobody, ale euromarxistické totality a německých zájmů. Základem svobody je svobodné vyjádření názoru, neexistence cenzury v médiích. Stačí se podívat na ČT, kam mohou pouze vybraní propagandisté s jednostrannými názory, jako za nacistů, nebo v padesátých letech. Kde je ta svoboda? A nikdo za ni nedemonstruje. Svobodu mají v evropské demokracii kriminálníci, zloději, korupčníci, feťáci, sprosťáci, násilníci, paraziti a úchylákové.

Kdybychom se demonstrantů na pražském „václaváku“ zeptali na konkrétní důvod, proč demonstrují, měla by většina z nich problém. Většina umí jen vykřikovat hesla, která určují profesionální roztleskávači. Jako tlupa opic. Někteří by se možná netroufli přiznat, že to nedělají zadarmo. Jiní mají radost, že nejsou ve škole. Demonstrovat je pohodlnější, než se učit. O paní Benešové nemám žádné zvláštní iluze. Slušný člověk by neměl vstupovat do vlády oligarchy Babiše, který nemá žádný vztah k této zemi, a národu. Stejně by slušný člověk neměl chodit do protinárodní ČT ovládané dalším oligarchou, Bakalou, který už tam Babišovi naplno otevřel dveře. A prý e nemají rádi. Nicméně tvrzení, že Benešová bude zastírat nějaké zlodějiny je pouhá komedie. Oligarchovo Čapí hnízdo je zástupná směšná prkotina ve srovnání s tím, že nás táhne do otrokářské EU. Je to stejná komedie a vymývání hlav, mnohdy prázdných, tvrzením, že největší tragédií našeho národa byla invaze vojsk Varšavské smlouvy, tedy nikoli Ruska v roce 1968. Přitom nejhorší tragedií a genocidou bylo období po bitvě na Bílé hoře v roce 1620, kdy bylo vyvražděno, zemřelo na nemoci, nebo pod rakouským germanizačním a katolizačním útlakem emigrovala zhruba polovina obyvatel českého království. Druhým katastrofickým obdobím byla okupace nacistickým Německem, za niž jsme zaplatili 328 000 až 360 000 mrtvými, více, než 60 000 zemřelými v následném období na následky utrpení v různých koncentračních táborech a obrovskými hospodářskými škodami. Bílá hora i nacismus byly produktem německé agrese, která je základem i současné německé EU. Dokladem německého rasismu, který se promítá do ideologie a politiky EU je fakt, že našim zájemcům o práci v Německu dlouhodobě nebyl umožněn přístup, zatímco afroislámské migranty, kteří se o práci ani nezajímají, vítají v Německu jako vítězný fotbalový tým a vnucují jim všemožné výhody.

Když se podíváme na organizátory komedie o milionech chvilek pro demokraciim, nemůžeme tam přehlédnout politiky OSD. Tato strana, společně s ČSSD je ukázkou, jaké mohou být následky po odchodu výrazné osobnosti z vedení strany. Mluvím o Václavu Klausovi a Miloši Zemanovi. Byli nahrazeni nulami a poskoky cizáckých zájmů. ODS byla kdysi poměrně elitní strana. Byla pojímána jako proamerická. V současnosti je opak pravdou. Již v době, kdy nastoupil jako ministr obrany Alexandr Vondra, byli jsme šokováni, co z ním přišlo. Přehlídka arogance, neschopnosti a hrabivosti. Ve srovnání s politiky a úředníky JKDU-ČSL a TOP 09 minimálně o jednu úroveň horší jak odborně, tak morálně. Vondra, nepochybně inteligentní člověk na tom nic nezměnil, ani nemohl. V současnosti už ODS není ani proamerickám, jednoznačně se pod vedením Filipa a Němcové (opravdu symbolické jméno) zvrhla z euromarxistickou partajk posluhující bezuzdně německé EU. Stačí si připomenout, že právě lobby politiků ODS prosazuje do výzbroje naší armády nevhodné, zato nejdražší bojové vozidlo pěchoty Puma. S trapně neodbornou mediální podporou Security magazínu Víta Bárty na Seznamu, který funguje jako Sorosova hlásná trouba.

K tomu můžeme připomenout sprostotu, která se šíří především v ODS. Zastupitel Prahy 12 v době prezidentských voleb, hvězda současné odes a miláček Mirka Topolánka, sprosťák z Řeporyjí a nakonec další regionální nula, která to sprostým útokem na Miloše Zemana opravdu přehnala. Vše nikoli řadoví členové, ale reprezentanti ODS na vedoucích pozicích. Za Václava Klause by něco takového nebylo možné. Sopučasná ODS by si měla změnit název na SS – Strana Sprosťáků a pokud by to příliš připomínalo doby vítězství německého euromarxismu v Evropě za doby druhé světové války, mohli by použít zkratku SK – Strana Křupanů, případně SPS, Strana Primitivních Sprosťáků. Její přední reprezentant v Řeporyjích sice o sobě rozhlašuje, jak je úžasně inteligentní, ale údajně má při tom všechna okna dokořán a v zadku špunt, protože samochvála, jak známo, smrdí. Každopádně ODS již není elitní, není proamerická, zato je primitivně sprostá. Odešla jedna osobnost.

Komedie kolem Benešové, která nebude lepší, ani horší, než například takový Pospíšil, je především tažením proti prezidentu Zemanovi. Ten má, stejně jako každý svoje chyby. Ostatně jeho kritici nejsou vesměs o nic lepší, většinou horší, někteří podstatně. Každopádně mu lze vytknout nemístnou lásku k ČSSD a německé EU. Ale jinak je určitě lepší, než kterýkoli z jeho volebních soupeřů. Dovedete si představit na jeho místě Topolánka s jeho úlety a sprosťáčkem z Řeporyjí po boku? Nebo Fišera, který už neví, jak by vlezl podlézavěji do německého eurozadku, případně, nedej bože, generála Hanbu, který v boji za svoje koryto a cizí zájmy zahodil veškerý stud, o cti a odpovědnosti nemluvě?

Nepotřebujeme miliony chvilek pro demokracii. Stačí několik sekund na to, aby zákonodárci odhlasovali několik zásadních zákonů. Především zákon o národním referendu k důležitým otázkám, včetně našeho členství jako kolonie v německé EU, k zákonu o nepolitickém školství, který by zamezil šíření jednostranných ideologií a vstup aktivistů z politických neziskovek do škol a zákazu jejich účasti u soudů po vzoru USA a Ruska, zákon o ochraně vlasti a národa, který by zamezoval ohrožení a útoky na vlast a národ, zkreslování historie a možnost rozdělení země na euroregiony v souladu s pangermánskými ideologiemi německé euromarxistické EU, zákon o nezcizitelnosti půdy a nerostného bohatství jako národního majetku (včetně lithia, které nedávno potají prodala Babišova vláda Allbrightové s tím, že budeme dostávat ubohých 13 % ze zisku, zemědělské půdy, pitné vody atd.), který by zabránil jejímu prodeji cizincům, což mají například na Slovensku, zákon proti ilegální migraci, osobám a organizacím, které ji podporují, zákon o právu na sebeobranu atd. Demokracie je vláda národa, nikoli lidu, což může být i tupý a manipulovatelný dav, což vidíme z hlediska současných demonstrací, stejně jako voličů ANO, Pirátů a ČSSD. Tu mohou prosadit doma i v zahraničí pouze politici a reprezentanti národa, nikoli cizáckých zájmů, kteří nejsou a nebudou slouhové německé EU. Kdo odmítá referendum, uráží národ a je nestoudným slouhou cizáků v německé EU. Neměl by předvádět demonstrační komedie žvanit o demokracii.

 

Komentářů: 2

  1. Pingback:IvanaIvana

  2. Pingback:SlávekSlávek