Martin Koller – Sulejmání dostal co si zasloužil

image

Je opravdu zajímavé, že smrt lumpa, obzvláště násilná a zasloužená vyvolává mnohdy značné emoce. Stačí si připomenout popravy různých takzvaných zbojníků. Legendy udělaly mnohdy z omezených agresivních primitivů a sprostých lupičů bojovníky za lepší svět, přesně podle představ současné euromarxistické propagandy. Místo, aby šli někam pracovat, obohacovali se lumpárnami. Přesto nejen nad nimi socialistická propaganda léta doslova hýkala nadšením.
Balada o islámském teroristovi

Dnes vidíme hýkat nad íránským teroristou některé euromarxisické politiky, například euomarxistického socialistu Zaorálka, což mne neudivuje a naopak k mému údivu i samotného knížu. Nicméně oba spojuje fakt, že jsou přední členové euromarxistické pražské havlérky, zdatně prosazující německé zájmy, včetně islamizace Evropy, pomníku vlasovcům a dlouhodobého přepisování našich dějin. Zdalipak by se jeho palatinské výsosti líbil takový Sulejmání se svou partou v jeho lesích, nebo dokonce zámcích a kostelích? Ale ostatní, ať si je užijou.

Ve zkratce lze euromarxismus definovat jako spojení globálního imperialismu, trockismu, jenž mu posluhuje, islamizovaného neomarxismu Garaudyho a protibělošského rasismu Kalergiho, vše především pod střechou německé EU, vše ve prospěch nadnárodních korporací, jejichž veřejnými reprezentanty jsou Soros, Allbrightová, Clintonová, Merkelová, Macron, eurokomisaři, většina europoslanců, Aspen Institut a nadnárodní vedení Zelených, Pirátů a politických neziskovek. Euromarxistický soudruh Zaorálek evidentně táhne vždy tam, odkud větry fučí. V předlistopadovém období jako tajemník ČS strany socialistické mířil mezi rudé půlky, později jako sociální demokrat, mezi hnědé německé a k tomu se nezapomínal bratřit a sestřit i se zelenými. Opravdu vzorový český sociální demokrat. Možná dostává jeho kultura podporu i z nějakého islámského fondu, které se tlačí všemi cestami do Evropy a snaží se korumpovat politiky, intelektuály i média petrodolary a narkodolary. K tomu školí a posílá do Evropy propagandistické aktivisty. Stačí se podívat na nestydaté veřejné snahy šířit ideologii islámu v našich školách. Pedofilové demonstrují veřejně za svoje práva a mají svoje stránky na internetu. Sex s dětmi není u muslimů úplně vyjímečný. Jako opravdová zajímavost, byť neprokázaná dokumentem se objevila na internetu informace, že významným sponzorem sedmdesátimilionového volebního rozpočtu prezidentského kandidáta Drahoše, naštěstí neúspěšného, bylo Ústředí muslimských obcí v ČR. Ani bych se tomu nedivil, protože pražská havlérka je do islámu zamilovaná.
Proti tomu euromarxista Zaorálek nebojuje, naopak je chudák zničený z amerického zločinu, likvidace profesionálními teroristy Sulejmáního. Připomněl bych socialistickému soudruhovi film Vyšší princip, natočený v dobách, kdy soudruzi ještě nebyli euromarxisté a nepodlézali islámu, sudeťákům, Německu a Aspen Institutu. Smolík tam jasně praví, že vražda na tyranovi není zločinem. Jenže kulturtrégr Zaorálek se možná raději dívá na porno, než na poučné filmy. Místo aby dělal to, zač bere nemalý plat, především se staral o rozvrácenou a pokleslou kulturu, kde se platí z našich daní kdejaká protinárodní propaganda, stupidita, sprostota a úchylnost, hraje si na ministra zahraničí a závodí v podlézání cizákům s Petříčkem, levou rukou Babiše. Vzpomínám si na slova Göringa, který říkal, že pokud slyší slovo kultura, sahá po svém revolveru. Není to možná nejvhodnější osoba, ale názor je poměrně realistický v souvislosti s tím, čemu se dnes říká kultura a umění a tu současnou euromarxistickou vede u nás a za naše peníze Zaorálek. Doufám, že neopomene odhalit pomník vlasovcům. Generál Buňačenko vítal příslušníky ruských jízdních SS přidělených jako základ k první divizi ROA nadávkami a slovy, že mu posílají vrahy a lupiče. Tedy totéž, co jsou dnes islámští teroristé, včetně Sulejmáního, jejich náčelníka.

Íránci i levičáckými euromarxisty zbožňovaný hrdina nebyl nic jiného, než náčelník tlupy islámských teroristů. Je až zábavné sledovat nářky a exaltovaná vyjádření v internetových diskuzích a dokonce u některých politiků nad tím, že terorista dostal, co mu patřilo. V médiích se objevily neuvěřitelné stupidity na téma, že USA měly o útoku předem informovat irácké vedení. Šíitské vedení spolupracující stále těsněji s Íránem, kde vládne právo šaría. To je nápad hodný absolventů socialistické inkluzivní školy, srovnatelný s představou, že naši parašutisté měli předem varovat Heydricha. Všemožní teroristé zapojení do útoků od Madridu, přes Londýn a Paříž, New York, až po Moskvu, všichni muslimové se neštítili surově vraždit bílé a křesťanské civilisty s cílem šíření strachu, boje proti demokracii, kterou islámské právo šaría nezná a konečného globálního vítězství islámu. Jak správně řekl prezident Zeman: „každý muslim není terorista, ale každý terorista je muslim.“ Nelze přehlédnout, že jsou i civilizovaní muslimové, vyskytovali se především v Iráku, Libyi a Sýrii. Jenže se většinou stali obětí těch necivilizovaných, zato pravověrných, mnohdy podporovaných euromarxisty z EU i USA. Někoho možná překvapí, že těch civilizovaných žije dost i v Izraeli a nejedná se o palestinské teroristy. Setkal jsem se tam s taxikářem, Íráncem, který mi sdělil, jak je rád, že mohl odejít od těch bláznů, kteří vládnou v jeho zemi.

Írán ajatolláhú, šaríe a Sulejmáního

Bez ohledu na íránskou propagandu, podporovanou mnohými euromarxisty z Bruselu a Berlína není Írán s pohledu civilizovaného Evropana s evropskými a křesťanskými předky, demokratický ani standardní stát, přestože snaživě staví mediální Potěmkinovy vesnice. Vládne tam právo šaría, které je v rozporu s evropskou civilizací. Kdo z čtenářů by chtěl v Evropě tento zákon potlačující svobodu a demokraci a podporující násilné šíření islámu? Sulejmání byl jeho typickým, přímo vzorným, reprezentantem. Velel divizi Al Quds, tvořené revolučními gardisty, zaměřené oficiálně na obranu, neoficiálně, zato realisticky na válku a teroristické akce a export šíitského islámu v zahraničí. Za svůj hlavní úkol považují dobytí Jeruzaléma, tedy hlavního města státu Izrael, jediného státu v tamní lokalitě, kde existují svobodné a demokratické volby a politická opozice. Umí si někdo představit v Íránu, tak milovaném evropskou propagandou a placenými propagandisty, opoziční politickou stranu, která by požadovala zrušení středověkého a primitivního práva šaría?

Írán má k takzvanému islámskému státu blíž, než si představují důvěřivé oběti proíránské propagandy, která se tlačí dokonce i do menších médií mimo mainstream. Jejich evropští propagandisté se školí přímo v Íránu v rámci „turistických“ cest. Můžeme si pro ilustraci připomenout návštěvu nejvyššího ajatolláha v Itálii. Tam kvůli němu zahalovali bedněním renesanční sochy na veřejných prostranstvích. Ani kterýkoli saúdský šejk by nepožadoval něco takového. Íránské revoluční gardy jsou státem placená ozbrojená organizace, která existuje paralelně s armádou. Je to elita fanatických ozbrojených islamistů. Takové islámské SS. A Sulejmáního můžeme bez nadsázky přirovnat k Heydrichovi. Nenávistný islámský imperialista, terorista a antisemita. Íránské revoluční gardy jsou v rámci státu všemožně zvýhodňovány, počínaje výší žoldu a jsou jim dokonce svěřeny íránské raketové síly. Už proto nelze souhlasit s tím, aby Írán disponoval nosiči dalekého dosahu, natož jadernými zbraněmi. Pobláznění, případně zaplacení evopští propagandisté extrémistického islámu vykřikují, že Írán i jiné islámské státy nají stejné právo na držení jaderných zbraní jako Izrael. Rovnost za každou cenu a bez ohledu na následky.

Připomněl bych, že podklady k vývoji raket dostal kdysi Írán právě z Izraele a jaderný reaktor z USA. I zde je vidět, že důvěra v islámské země se nevyplácí, pokud jde o transfer strategických technologií. Prodej nejmodernějších zbraňových systémů agresivním islámským státům Turecku, nebo Íránu je zásadní bezpečnostní chybou i v současnosti. Na rozdíl od Saúdské Arábie jedná o státy s dostatečně vyspělou technologickou základnou, aby je dokázaly okopírovat, sériově vyrábět a dále rozvíjet. Írán nepotřebuje jaderné reaktory k výrobě elektřiny. Má na sto let dostatek zemního plynu a do té doby budou realitou nové zdroje elektřiny, pokud vůbec bude existovat nějaké lidstvo jako spotřebitel. Podle nedávné studie by Íránci potřeboval jadernou energii nanejvýš ke krytí 2 % svojí spotřeby. To bohatě pokryje jedna paroplynová elektrárna. Údajně tak moderní a ekologický Írán může navíc vyrazit cestou svých přátel z Bruselu a Berlína a stavět ve velkém zelenou solární a větrníkovou zlodějinu. Sluníčka tam mají s dost a leckde vanou i stálé a silné větry. Írán kromě toho odmítl nabídku reaktoru, který nelze využívat k výrobě jaderných zbraní. Takže oni tu jadernou elektřinu zase tak moc nepotřebují.

Kdybychom se drželi zvrácené logiky těch, kteří by dali jaderné zbraně každému, mohl by je dostat i takzvaný stát Palestina, podporovaný právě z Íránu a rovněž s EU. Takzvaní Palestinci (takzvaní, či samozvaní proto, že Palestinci jsou i Židé) museli opustit Izrael poté, co se podíleli na první agresivní válce okolních arabských států, nikoli poslední, proti Izraeli. Začala v den, kdy mohl na základě hlasování v OSN vzniknout a byl vyhlášen demokratický stát Židů a Arabů. V den, kdy Ben Gurion pozval Araby k společnému mírovému soužití. Izrael je malý stát, obklopený početnými nepřáteli, kteří mají obrovskou vojenskou převahu. Je v obdobné pozici jako Rusko, které vnímá ohrožení ze strany podstatně vojensky silnějších NATO a EU. Držení jaderných zbraní je pochopitelné a brání vypuknutí války. Írán naopak nikdo nenapadá a je tak velký, že nikdo ze sousedů ho nemůže extrémně ohrožovat.

Izrael je od roku 1948 napadán ozbrojenými palestinskými teroristy, kteří by neváhali použít ani jaderné zbraně. Rozdíl je v tom, že kdysi bojovali tito arabští Palestinci za území, zatímco v současnosti za islám. Právě vlivem Íránu, který poskytuje všemožnou podporu, došlo k výrazné islamizaci palestinských Arabů. V jejich školách se už malé děti prokazatelně učí, že mají zabíjet Židy. V Izraeli se děti neučí, že by měly zabíjet palestinské Araby, naopak nemálo Arabů tam žije v klidu a mají se dobře. Jen si představuji, jak v budově palestinského zastupitelského úřadu v Praze, exploduje ve skladu ilegálních zbraní místo běžné výbušniny jaderná hlavice. Získaná legálně, v rámci práva držet jaderné zbraně pro kdekoho, jak prosazuje proíránská euromarxistická propaganda naplněná špatně utajovaným primitivním antisemitismem.
Íránský džihád

Íránské vedení sice tvrdí, že Írán nikdy nezačal válku, ale to je jen účelová komedie. Írán dlouhodobě prosazuje strategii pronikání na území nepřítele, bez války, svoji islámskou hybridní válku. Je to logické, protože ve střetu s USA, nebo Tureckem by nemusel uspět a choutky k přímému útoku na Izrael ochlazují právě izraelské jaderné zbraně. Proto je Írán jedním z hlavních vývozců islámského terorismu, získává dlouhodobou indoktrinací a korupcí pozice, především mezi mládeží, zkorumpovanými politiky, intelektuály a mediálními pracovníky, provádí a podporuje hybridní válku a terorismus v okolních zemích i v Evropě. Nejde jen o palestinský terorismus. Sunnitský a šíitský islámský terorismus jsou jen dvě strany jedné mince.
V době mojí mise v Iráku jsem viděl ničivý vliv Íránu, který reprezentoval na jihu šíitský duchovní Sadr. Umožnilo to stupidní vedení okupační správy CPA, vedené třetiřadým americkým diplomatem Paulem Bremerem. Neustále vymýšleli ohrožení ze strany menšinových sunnitů a pronásledovali důstojníky bývalé irácké armády. Díky tomu narostla, především po takzvaných svobodných volbách moc šíitů a Kurdů podporovaných z Íránu. Přes nezajištěné hranice pronikaly bandy íránských revolučních gardistů i obyčejných kriminálníků s nepochopitelnou tichou podporou CPA. Sadrovi Íránci se Američanům odvděčovali tím, že ničili rozvody elektřiny a organizovali teroristické útoky. V řadě případů přišli do rodiny a dali muži na vybranou. Buď se účastní teroristických toků, nebo mu zlikvidují rodinu. Výsledkem tiché invaze Íránu do Iráku byly krádeže, loupeže, únosy a vraždy.
Byl to právě Sadr, který vedl tažení proti naší základně sedmé polní nemocnice v Basře. Naši lékaři léčili zdarma a kvalitně Iráčany. To vadilo sousední irácké nemocnice, která dostávala materiální pomoc od naší, ale přesto vypadala jako prasečák. Nikdo se tam nenamáhal ani uklidit, přestože se tam flákaly davy příbuzných pacientů, ale vše se draze platilo, zatímco v české nemocnici se léčilo zdarma. Doktoři byli sunniti, ale neměli problém se domluvit se šíity, když šlo o lumpárnu a zisk. Ilustrativním faktem šíitské nenávisti a podlosti je fakt, že Sulejmání napomohl zatčení Saddáma Huseina americkými bezvěrci, tedy bratra ve víře. Spolupráce se zlými Američany mu nevadila. Morální vzor levičáckých euromarxistů z pražské havlérky.
CPA zároveň zabavovalo obyvatelům zbraně, takže se nemohli bránit islámským teroristům. Ukázková paralela ve srovnání se současnou EU. Armádu, tudíž zdroj zbraní pro teroristy ovládali s převahou šíité. Tento demokratický proces vyústil doslova v etnickou čistku šíitů a Kurdů proti sunnitům, což vedlo ke vzniku islámského státu. Ten byl kombinací práce zahraničních teroristů, kteří jej založili v kurdské vesnici na severu Iráku a sunnitů bránících se teroru. K tomu se přidala vydatná islamizace podporovaná ze Saúdské Arábie. Jak v Palestině, tak v Iráku se stal faktorem rostoucího násilí islám. Za vznik islámského státu tedy může především šíitský teror v Iráku, který umožnila neschopnost vedení CPA. Jednou z dalších ukázek íránského džihádu je válka v Jemenu. A pokud si někteří vzpomenou, byl to právě Írán, který ve spolupráci s USA podporoval teroristy válčící proti sovětské a afghánské armádě v osmdesátých letech. Na jeho území byly základny teroristů, nejen v Pákistánu.
Smrt teroristy a velké nic

Irán se dlouhodobě snaží převzít kontrolu na Irákem. Do značné míry se mu to pomalu daří. Tím by získal ještě větší podíl na světovém obchodu s ropou a zemním plynem. Posílil by v boji o hegemonii se Saúdskou Arábií. Mohl by více ovlivňovat politiku a bezpečnost v regionu. Získal by přímou cestu do Sýrie a na hranice Izraele. Mohl by začít útok na dobytí Jeruzaléma. Nelze se divit, že Izraelci podporují každého, kdo bojuje proti desetitisícům íránských ozbrojenců v Sýrii. Došlo by rovněž k závěrečné etnické čistce proti sunnitům v Iráku. Občanská válka by s velkou pravděpodobností vedla k rozdělení Iráku mezi Írán, Turecko a Sýrii, možná by se přidaly i Saúdská Arábie a Kuvajt.
Takový by byl výsledek práce těch, kteří podporují Írán a jeho teroristy, včetně euromarxistů z Bruselu, Berlína, Prahy a dokonce i USA. Těm americkým, vedeným Sorosem jde o zatažení prezidenta Trumpa do války s Íránem, aby snížili jeho šance na vítězství ve volbách. Trump totiž na rozdíl od demokratických euromarxistů vedených Allbrightovou, Obamou a Clintonovou nezačal žádnou válku, zato brání islamizaci, protibělošskému rasismu a podpoře parazitování. A především, bez ohledu na zbožná přání a mediální propagandu euromarxistů americká ekonomika roste a počet nezaměstnaných, včetně černochů se už snížil na polovinu. Snížily se daně a počet pobíračů dávek a parazitů podporovaných demokraty. Opak vývoje v euromarxistické EU.

Sulejmání se podílel na organizaci útoků proti americkým základnám v Iráku. Už z tohoto důvodu měly USA právo, a to na základě rezoluce OSN číslo 1868 z roku 2001 na sebeobranu proti terorismu. Likvidace Sulejmáního byla legální a také morální, abych potěšil jeho přátele z pražské havlérky. Další oběti byli logicky jeho přátelé a spolupracovníci, tudíž osoby podporující islámský terorismus a etnické čistky v Iráku. Žádná škoda. Pokud Američané na základě aktivit šíity ovládaného iráckého parlamentu odejdou, vypukne v Iráku pravděpodobně občanská válka a scénář popsaný výše.
O to komičtější a diletantštější se jeví názory Zaorálka a jemu podobných, kteří kritizují USA za likvidaci teroristy. Hloupé řeči o vyvolání světové války, zaminování Hormuzského průlivu Íránem. A nic. Žádná americká invaze, žádné izraelské nálety, žádná čínská flotila útočící na americkou, žádná podpora ze strany Ruska. Putin, ani Xi Jinping nemají rádi islámské teroristy. Mají jich dost z Čečenska a Ujgurska. Zaminováním průlivu by Irán zastavil cestu i pro tankery se svojí ropou směřující do Číny. Pár íránských raket na americké základny toho moc neudělalo.
Každopádně by to byl důvod k odvetnému americkému útoku na Írán. Ten má zanedbatelné letectvo a jeho pozemní protivzdušná obrana, byť údajně vyspělá, by masivní útok nezvládla. Stačilo by zničit část elektráren, systému distribuce vody, strategické křižovatky a prosadit blokádu hranic se zastavením dovozu potravin a exportu ropy a plynu. K tomu by se mohla zlikvidovat většina systému PVO a raketových základen. Jako Irák po první válce v Gulfu. Na čas by byl pokoj. Jenže Trump je osobnost světové politiky a nevyvolává války. Oni se islámští teroristé poperou sami mezi sebou, případně se přestěhují do euromarxistické Evropy, kde jsou vítáni na doživotní placené dovolené. Írán nemá v okolí žádného výrazného spojence, spíše mocenské konkurenty. Proto po velkém povykování a nástupech stád, připomínajících české sekundové demokraty zase zaleze a bude podporovat pouze akce islámského terorismu, spřátelenou levičáckou propagandu a vybrané politiky v EU. Žádná třetí světová válka kvůli teroristovi se konat nebude.