Petr Bureš – Demokracie je dialog

image

Můj názor na narušování předvolebních akcí ostatních stran. Pár otázek k naším soudruhům…

25. 4. se uskutečnila na Václavském náměstí v Praze tzv. Hluková olympiáda 2019 pořádaná jakousi anonymní skupinou 115 údajně s napojením na Antifu a neziskový sektor… Shodou náhod zrovna v době, kdy měla řádně nahlášenou předvolební akci SPD.

Zde mimo jiné také naši zástupci úmyslně narušovali průběh tohoto mítingu a nerespektovali dokonce ani výzev policie ČR.

Skvělá práce soudruzi. To jste demokraté? To tvrdíte, že hájíte svobodu projevu a shromažďování?

Tím, jak se chováte, legitimizujete všechny, kteří narušují naše akce. Legitimizujete řvouny, kteří urážejí a napadají nejen naše politiky, ať na 1. máje, nebo nedávné napadení na volební štafetě, apod. Je mi líto, že zástupci KSČM a kandidáti do EP takto dokazují respekt k ostatním. Respekt k odlišným názorům. Respekt k demokracii.

Uvědomte si, že v EP bude za ČR 21 poslanců. Jak z vás má mít republika prospěch, když se budete hašteřit mezi sebou? Jak se po takovýchto faulech chcete dohodnout na věcech, které pomůžou naší zemi? Nebo nehodláte hájit zájmy republiky a jejich voličů?

Chcete mi snad říci, že Tomio Okamura je větší nebezpečí než Evropská komise? Chcete mi říci, že Okamura má na rukou krev statisíců obětí válek, kterých se EU účastní ve spolupráci s NATO? Okamura může  za naše nízké platy, za dvojí kvalitu potravin?

Jako člen KSČM a předseda SR ve Štětí se tímto omlouvám za chování našich soudruhů na Václavském náměstí dne 25. 4. 2019 v době předvolební akce jiné politické strany.

Jsem toho názoru, že demokracie je dialog a svoboda názorů, projevu a shromažďování je nedotknutelná.

 

Komentářů: 2

  1. Pingback:mc.vladamc.vlada

  2. Pingback:Lukáš KohoutLukáš Kohout